Kpss Hazırlığında Olanlar..

• Konu Sahibi Konu Sahibi potansiyel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

potansiyel

Ziyaretçi
kpssye hazırlanıyorum.atanamamış bir öğretmenim.benim için bu sınav gerçekten çok önemli ama gelin görünki konsantre olamıyorum tam olarak.istediğim gibi olmuyor.artık üni bittikten sonra ders çalışmak falan bana zor gelmeye başladı.havaların da etkisi oluyor,bir de bir buçuk ay önce erkek arkadaşımdan ayrılmak benim için kötü oldu çok büyük üzüntü yaşadım günlerce ağladım sonunda nefret ettim ama hala kafamı kurcalıyor gerçi,ve bu sınavın benim için çok önemli olduğunu bile bile..hala düşününce bi hüzün çöküyo içime orası ayrı.ama olan oldu cidden o süre zarfında ben sanki bütün bildiklerimi unuttum eskisi gibi hırslada oturamadım kitabın başına. sonra tekrar toparladım.

benim gibi kpssye hazırlananlar varmı?neler yapıyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım bu konuyu Sınavlar bölümüne açsan sana daha çok yardım eden olurdu. Ben de senin gibi hazırlanıyorum. Şu son br ay iyice asıl sakın bırakma. Bu son bir-bir bçuk ay çalışan kazanıyor bu sınavı. Şimdi otur unut sevgilini de bu ülkede biz acılarımızı sınavdan sonraya bırakmaya mecburuz. ınan zaten sevgiliyle hazırlanmak zor bu sınava. Şimdi otur bir güzel eksik konularına çalış. Kafanı toparla bol bol soru çöz... Hadi canım kolay gelsin..

moderatör arkadaşlar taşısa bunu sınavlar bölümüne doğru yanşış yere açmışım aaceleden :)

off offff çalış çalış gebercem yaa

ben de girecem ama çalışmadım
tüm arkadaşlara başarılar diliyorum

kafam almıyo sanki artık bişey ama eksiğim çok çalışmam lazım tekrar etmek gerek ama kafam sanki artık almıyo kendimi veremiyorum oturunca geliyo gerisi ama bu bikaç gündür oda yok sanırım son aya girmenin telaşı bişeyler söyleyin kızlar yaa zihnim çok yorgun ve bulanık bugün bi ara verip kafa dinliycem bakalım nasıl olucak..

o eski vatandaşa da mutluluğu hiç hak görmüyorum yarası içimde kaldı doyasıya yaşayamadım mutsuzluğumu bile,ağlıyorum gözlerimden yaş geliyor nerdeyse her gün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…