Kpss hakkında fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar

Noona_noona

Bol dua,az keşke...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
1.396
2.009
Merhaba KK'nın güzel hanımları öncelikle hayırlı cumalar hepinize .
Evet başlıktanda net bir şekilde anlaşılacağı üzre Kpss hakkında bilgisi olan,tavsiyeleriyle beni aydınlatacak arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
Ben endüstri mühendisiyim geçen yıl mezun oldum şuan bi tanıdığın yanında çalışıyorum geçici olarak, iş arayışlarım son sürat devam ediyor lakin gel gör ki iş yok yok yokk ,o kadar stres doluyumki çoğu arkadaş başladı hatta senesini dolduranlar bile var ben bulamıyorum
Kpss aslında düşunmedigim daha doğrusu çok korktuğum bisey. Tekrar sınav yükünü kaldırabilirmiyim bilemiyorum.Sınava ciddi bir çalısma yaparak girmek gerek. Kamuda çalışan arkadaşlar ve özellikle benim gibi mühendis olup çalısan arkadaşlardan ricam beni bilgilendirebilirler mi?
-Bunu başarabilirmiyim?
-Neye nasıl çalışmalıyım?
-Çalışma şartları nasıl?
-Artı ve eksi yönleri nelerdir?
Şimdiden vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. Umarım benim gibi iş arayan tüm arkadaşlarla beraber gönlümüze göre iş buluruz

Yds ye girdim sonucu bekliyorum kötü geçmedi gibi ama nasip.kpss b oluyormuş mühendisler için

Yds ye girdim sonucu bekliyorum kötü geçmedi gibi ama nasip.kpss b oluyormuş mühendisler için

Puanları 80 85 üstü genelde bakmıştım da. İyi bir çalışmayla yaparsınız neden olmasın bu sene ben de hazırlanıyorum. Ama çalışıyorum demişsiniz ekonomik sorununuz yoksa çalışmasanız 1 senenizi ayırsanız daha iyi olur gibi

Ben mühendis değilim ama teknik kadrodayım aynı kategorideyiz diyebilirim. Kpss b grubundan hazırlanıp kendi meslek kodumdan atandım.Yapabilirsiniz neden yapamayasınız. Ben okula gidip bir yandan da tez yazarken hazırlandım. Önemli olan verimli çalışmak. Mühendis olduğunuza göre matematik altyapınız vardır. Ben sadece tarih ve vatandaşlık çalışmıştım diğerlerine ihtiyacım yoktu. Deneyin bence yapabilirsiniz.

Umarım sizde istediģiniz puanı alıp atanırsiniz. Malesef çalışmam gerek zaten iş konusundaki ısrarım madi sebeplere dayanıyor bakıyorum çalışmaya başlayanlara zaten durumu iyi insanlar tabi herkes emek verdi, okudu çalışacakta.
Ama işte ihtiyacın olunca daha bi koyuyo iş bulamamak allah hayırlisini versin..

Çok teşekkür ederim inanın yapabilirsin denmesine okadar ihtiyacım varki. Çok yıpratıcı süreç kabul ama sonucu iyi olursada kamuda çalışan,ayakları yere sağlam basan biri olma düşuncesi bile ne hoş..
Peki siz kendinizmi çalıştınız dershaneyemi gittiniz?

Üniversite son sınıftaydım haftaiçi okul haftasonu da dersaneye gittim ama okul bitene kadar ders çalışamadım vaktim kalmıyordu dersanede ne dinlediysem o :) Sınavdan 1- 1.5 ay kadar önce okul bitti de ondan sonra tarih ve vatandaşlık çalıştım ve iyi de puan alarak kazandım. Önemli olan istemek ve başarabileceğine inanmak. Siz de yaparsınız

Maşallah size ,adınıza sevindim
Umarım bende artık yola koyarım iş hayatımı. Destek verdiğiniz için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…