- 29 Aralık 2014
- 1.396
- 2.009
-
- Konu Sahibi Noona_noona
Yds ye girdim sonucu bekliyorum kötü geçmedi gibi ama nasip.kpss b oluyormuş mühendisler için
Ben mühendis değilim ama teknik kadrodayım aynı kategorideyiz diyebilirim. Kpss b grubundan hazırlanıp kendi meslek kodumdan atandım.Yapabilirsiniz neden yapamayasınız. Ben okula gidip bir yandan da tez yazarken hazırlandım. Önemli olan verimli çalışmak. Mühendis olduğunuza göre matematik altyapınız vardır. Ben sadece tarih ve vatandaşlık çalışmıştım diğerlerine ihtiyacım yoktu. Deneyin bence yapabilirsiniz.Yds ye girdim sonucu bekliyorum kötü geçmedi gibi ama nasip.kpss b oluyormuş mühendisler için
Puanları 80 85 üstü genelde bakmıştım da. İyi bir çalışmayla yaparsınız neden olmasın bu sene ben de hazırlanıyorum. Ama çalışıyorum demişsiniz ekonomik sorununuz yoksa çalışmasanız 1 senenizi ayırsanız daha iyi olur gibi
Ben mühendis değilim ama teknik kadrodayım aynı kategorideyiz diyebilirim. Kpss b grubundan hazırlanıp kendi meslek kodumdan atandım.Yapabilirsiniz neden yapamayasınız. Ben okula gidip bir yandan da tez yazarken hazırlandım. Önemli olan verimli çalışmak. Mühendis olduğunuza göre matematik altyapınız vardır. Ben sadece tarih ve vatandaşlık çalışmıştım diğerlerine ihtiyacım yoktu. Deneyin bence yapabilirsiniz.
Üniversite son sınıftaydım haftaiçi okul haftasonu da dersaneye gittim ama okul bitene kadar ders çalışamadım vaktim kalmıyordu dersanede ne dinlediysem o :) Sınavdan 1- 1.5 ay kadar önce okul bitti de ondan sonra tarih ve vatandaşlık çalıştım ve iyi de puan alarak kazandım. Önemli olan istemek ve başarabileceğine inanmak. Siz de yaparsınızÇok teşekkür ederim inanın yapabilirsin denmesine okadar ihtiyacım varki. Çok yıpratıcı süreç kabul ama sonucu iyi olursada kamuda çalışan,ayakları yere sağlam basan biri olma düşuncesi bile ne hoş..
Peki siz kendinizmi çalıştınız dershaneyemi gittiniz?
Üniversite son sınıftaydım haftaiçi okul haftasonu da dersaneye gittim ama okul bitene kadar ders çalışamadım vaktim kalmıyordu dersanede ne dinlediysem o :) Sınavdan 1- 1.5 ay kadar önce okul bitti de ondan sonra tarih ve vatandaşlık çalıştım ve iyi de puan alarak kazandım. Önemli olan istemek ve başarabileceğine inanmak. Siz de yaparsınız
İnşallah başarılar dilerim size de :)Maşallah size ,adınıza sevindim
Umarım bende artık yola koyarım iş hayatımı. Destek verdiğiniz için teşekkür ederim
Teşekkür ederim :)İnşallah başarılar dilerim size de :)