Kpss hakkında bilgi :(

crcgpieL_

Ben ona resmen asıgım.Annem babam ailem
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2012
135
61
Kızlar merhaba :KK25:, hemen konuya gireyim, Şuan ben özel bir şirkette sekreter olarak çalışıyorum. Ama aklınıza gelebilecek her işi de yapıyorum. Ve çok düşük bir maaş (asgari ücret) alıyorum. Gireli 11 ay oldu, yerim rahat hafta sonum yok. Şükür ki huzurumda var burada. Ama asıl sorun şu ki maaş, maaşım hiç yetmiyor. Bende bu yüzden karar verdim kpss'ye çalışmaya. Lise mezunuyum ve bu sene allah kısmet ederse açıköğretimden 2 yıllık önlisansımı tamamlıycam. Şimdi benim sormak istedegim soru şu, lise düzeyinde olan kpss'yemı çalışıyım yoksa önlisans düzeyinde olana mı ? Şimdi bize niye soruyosun diyceksiniz :) Soruyorum çünkü hangisinden girersem ne işe yarıycaklarını, yani hangi işe ne puanla atanıcagımı bilmiyorum. İnternettede araştırdım ama bulamadım. Ben düz memur olmak istiyorum açıkcası, ama bunun hangisiyle olucagını bılmıyorum o_O. Şimdiden teşekkür ederım.

lise bölümün ne canım ben liseden atandım bu atamada özel sektörde çalışırken ders çalıştım bende

lise bölümün ne canım ben liseden atandım bu atamada özel sektörde çalışırken ders çalıştım bende

hay sen çok yaşa yaaa, ticaret meslek lisesi muhasebe bölümü mezunuyum canım. Allah askına nasıl yaptın bu ısı ?

hay sen çok yaşa yaaa, ticaret meslek lisesi muhasebe bölümü mezunuyum canım. Allah askına nasıl yaptın bu ısı ?
Muhasebe lise mezunu 2012 den 2014 e kadar toplam acilan kadro 59 ve puanlar 91.59 da kalmis 2014 de yapilan sınav sonrasi acilan kadro sayisi hic yok sanirim kpssrobotunda 2014 ile ilgili sizin bolumden kadro cikmadi ben harita kadastro mezunuyum bizde puanlar düşük mezun sayisi az ve son atamada 67 kadro geldi sizde muhasebe mezunu cok matematik olduhu için puanlar yuksek ve kadro az yani lise mezunu olarak atanman zor kpss atamasi iyi olan bir onlisans bolumu okuyup kpssye girmeni tavsiye ederim

Illa okudugun bolumle alakali bu kpss yani.
peki canim sormasi ayip calistigin yer imkanlarin, maasın falan nasil ?

X