KPSS GY-GK KONU ve SORU ÇÖZÜMÜ PAYLAŞIMI

deniz365

18.05.15
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2015
134
224
30
Merhaba arkadaşlar İİBF son sınıf öğrencisi olarak KPSS GY-GK için hem çalıştığımız konuları hem de çözdüğümüz soru sayılarını paylaşarak birbirimize yardımcı olacağımızı düşünüyorum. İster günlük ister haftalık paylaşarak birbirimize destek olmaya ne dersiniz :) Bu arada dersaneye gitmiyorum evde kendim çalışıcam herkese şimdiden kolay gelsin :)

Merhaba arkadaşlar İİBF son sınıf öğrencisi olarak KPSS GY-GK için hem çalıştığımız konuları hem de çözdüğümüz soru sayılarını paylaşarak birbirimize yardımcı olacağımızı düşünüyorum. İster günlük ister haftalık paylaşarak birbirimize destek olmaya ne dersiniz :) Bu arada dersaneye gitmiyorum evde kendim çalışıcam herkese şimdiden kolay gelsin :)
Hangi kitaplardan çalışıyorsun canım ben daha hala hangi kitap alacağım bilmiyorum

Hangi kitaplardan çalışıyorsun canım ben daha hala hangi kitap alacağım bilmiyorum
Konu anlatımı olarak yediiklimin tarih özeti ve kolaydan zora matematik kitabı var coğrafya için de beyazkalemin kitabı var konuları internetten izleyince daha iyi anlıyorum. Soru bankası olarak sınavakademi, beyazkalem ve ihtiyaç yayınlarının var çalışmaya daha bu hafta başladım soru çözümünü haftasonu yapıcam o zaman karşılaştırmalı bilgi verebilirim soru bankalarıyla ilgili. Bu arada internette özellikle beyazkalemin bi çok pdf yaprak testi var onları da indirebilirsin dilersen.

X