>KPSS GK GY +Eğitim Bilimleri Kitap Tavsiyeleri<

balera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2015
420
818
Arkadaşlar 2016 da kpss ye girecek olanlara konu anlatımlı ve soru bankası kitap önerileriniz nelerdir?Memnun kaldığınız,beğenmediğiniz yayınları bizimle paylaşabilir misiniz?Kitap alacaklara fikir olur yorumlarınız bende araştırayım dedim ama işin içinden çıkamadım o kadar çok yayın var ki sizin tavsiyelerinizi bekliyorum.

Tavsiyelerin ve araştırmalarımın sonucunda şöyle bir liste hazırladım;

KONU ANLATIM KİTAPLARI
#Tarih:Tarihin pusulası,Data,Cahide Bolat,Tarihin Arka Odası
#Coğrafya:Evveliyat,Data
#Türkçe:İhtiyaç
#Vatandaşlık:Anayasanın Pusulası,Data(ayrıntı isteyenler için)
#Matematik:temeli iyi olmayanlar Antremanlarla Matematik 1-2,iyi olanlarda Pegem
#Eğitim Bilimleri:Yediiklim,Pegem,İhtiyaç

SORU BANKASI
#Soru bankası olarak yayın ayırt etmeyin hepsini çözün her yayının sorularını görmek lazım deniliyor ama yinede yazmak gerekirse genel yetenek genel kültür için #Evveliyat(Tarih,Coğrafya),İhtiyaç,Yeniiklim,Uzman Kariyer,Beyaz Kalem..
#Eğitim Bilimleri: Pegem,Yargı 5555 soru bankası

DENEMELER
Tarih: Pegem,Cahide Bolat,Evveliyat
Coğrafya:Evveliyat

Eğitim Bilimleri: Pegem,İhtiyaç,Yediiklim,Beyaz Kalem

Son düzenleme:
tarihin pusulası-tarih
haritalarla öğreniyorum-coğrafya
pegem-gy gk setleri iyi

eğitim bilimleri için pegem iyi.

tarihin pusulası-tarih
haritalarla öğreniyorum-coğrafya
pegem-gy gk setleri iyi

eğitim bilimleri için pegem iyi.

Teşekkür ederim cevap verdiginiz için tarihe tarihin pusulasindan çalışacağım bende 2014 var 2016 almam gerekir mi cok fark olur mu acaba coğrafyayı hic duymadım ona bakayım ihtiyac konu anlatımlı set siparis verdim malesef soru bankası olarak mutlaka pegeme bakacam tekrar tesekkurler :)

Teşekkür ederim cevap verdiginiz için tarihe tarihin pusulasindan çalışacağım bende 2014 var 2016 almam gerekir mi cok fark olur mu acaba coğrafyayı hic duymadım ona bakayım ihtiyac konu anlatımlı set siparis verdim malesef soru bankası olarak mutlaka pegeme bakacam tekrar tesekkurler :)
bazı arkadaslar aldı bile 2015i.
ama ben alsam mı almasam mı kararsızım.hangi şehirdesiniz.fotokopisini n10 tl ye satıyolar

bazı arkadaslar aldı bile 2015i.
ama ben alsam mı almasam mı kararsızım.hangi şehirdesiniz.fotokopisini n10 tl ye satıyolar
Malatyadayim ben 2014ü çok aramıştım ama bulamamıştım gecen yil bende fotokopi almak zorunda kaldım 2016sida eylul ekim gibi çıkar galiba o zamana kadar tarihe çalışmaya baslamazsam 2016 alırım ramazandan sonra baslarsamda mecbur 2014 le çalışırım artık

Malatyadayim ben 2014ü çok aramıştım ama bulamamıştım gecen yil bende fotokobi almak zorunda kaldım 2016sida eylul ekim gibi çıkar galiba o zamana kadar tarihe çalışmaya baslamazsam 2016 alırım ramazandan sonra baslarsamda mecbur 2014 le çalışırım artık
kitabı tümden değiştirceklerini anmıyorum ama ufak tefek değişiklik olur mutlaka.dersaneye gtcek msin.orada arakadaslrdan bakarsın farklılıklar neler diye

kitabı tümden değiştirceklerini anmıyorum ama ufak tefek değişiklik olur mutlaka.dersaneye gtcek msin.orada arakadaslrdan bakarsın farklılıklar neler diye
Formasyon alırsam gidemem çünkü okul formasyon dershane kaldıramam diyorum ama sordum bilen birine iki soru ekleyip kapağı degistiryorlar her şey aynı yani bir farklılık olmuyor dedi bu yıl kpssye hazırlanan arkadaslarimda 2014 kitaplarindan çalışmışlar

Evet duydum bende onu ve cok sevindim herkes memnun baya,onun anlattığı yerden çıkmış soruların bir kısmı:)
Ben daha almadim ama alicam bu sene. Mart ayinda astsubaylik sinavina hazirlanirken kesfetmistim ben de, bir ayda sadece ramazan hocanin videolari ile hazirlandim. Cok faydasini gordum. Tarihi sevdim resmen, bi merak olustu icimde:KK53:

Ben daha almadim ama alicam bu sene. Mart ayinda astsubaylik sinavina hazirlanirken kesfetmistim ben de, bir ayda sadece ramazan hocanin videolari ile hazirlandim. Cok faydasini gordum. Tarihi sevdim resmen, bi merak olustu icimde:KK53:
bende sevmezdim tarihi hakan dede yi izlemiştim youtube dan ama eskidi o videolarda anlatımı çok güzeldi sonra sevmeye başladım tarihi bu yılda ramazan hocanın videolarını izlerim ama fb de flas seklinde olacak isteyen satın alabilsin diye neti kotalı olanlar için demiş öyle olursa da alacağım mecbur çünkü kursa gitmycem

merhaba kızlar bn kpss girmiş biri olarak hakan dede tarih usb ve kitaplarını öneririm slaytları bende mevcut atabiliirim. vatandaşlık slaytlarımda var kpss onlarıda atarım isterseniz. ihtiyac yayınları tavsiye ediyorum soru yakalıyor.

merhaba kızlar bn kpss girmiş biri olarak hakan dede tarih usb ve kitaplarını öneririm slaytları bende mevcut atabiliirim. vatandaşlık slaytlarımda var kpss onlarıda atarım isterseniz. ihtiyac yayınları tavsiye ediyorum soru yakalıyor.

hakan dede gerçekten tarihi bana sevdiren hoca :) slayt buraya ekleniyor mu canım

mesaj atamıyorum canım mesaj sayım dolmadığı için sanırım sağlık olsun napalım :)

Nasıl geçti canım kpss
hakan dede nin Flash Video larını bende almayi düşünüyorum

benim kpss ye girmeme daha 3 yıl var ama şimdiden matematik ve tarihe başlayayım diyorum.

X