kpss girmeden bakanliklara atananlar

Dumanikara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2013
1.942
1.520
34
Kizlar gece gece içime dert düştü ya.
Ben 2 dir KPSS hazirlaniyorum ilkinden 88 puan aldim ama atanamadim. Simdi tekrar caliatim son bir ay kaldi.

Ama bugün faceden KPSS alakasi olmayan günü gün eden kizin bakanliga atandigini gördüm üstelik hic alim malum da yoook !!!

Gece gece dayanamadim yazdim Nasil atandin dedim. Bakalim cevap verme tenezulunu gösterecek mi

Kiskancliktab hasettlikteb öte emellerine aciyorum yaaa

Onun gibi kaç kişi girdi hakkimizi yedi ......

Ben 2 dir KPSS hazirlaniyorum ilkinden 88 puan aldim ama atanamadim. Simdi tekrar caliatim son bir ay kaldi.

Ama bugün faceden KPSS alakasi olmayan günü gün eden kizin bakanliga atandigini gördüm üstelik hic alim malum da yoook !!!

Gece gece dayanamadim yazdim Nasil atandin dedim. Bakalim cevap verme tenezulunu gösterecek mi

atanmadan giren olacağını hiç sanmıyorum canım tabi öyle özel bi durum varsa bilemem
kpss puanı 2 sene geçerli oluyo bazen kurumlar sözleşmeli olarak alıyorlar
o zaman puanları daha düşük oluyo girme şansı daha yüksek oluyo cnaım belki o şekilde girmiş olabilir

Son düzenleme:

Bakanlığa ataması yapılmadan girmiş olabileceğini sanmıyorum.Sözleşmeli olarak açıktan atandıysa bilemem tabii.Ben de merak ettim ne cevap verecek açıkçası.

Yok canim bütün atamalari sicagi sicagina biliyorum ... Kizin çevresi geniş bunu da biliyorum ... Emeklerimize üzülüyorum Yaa kimbolit kimler var daha ... Yarin cevap atar bakaim isin asli neymiş.. Ama umarim bu ülke bu hale gelmemiştir . yoksa ciddi isyana baaliyacagim :KK43:((

Neyse atanmamis facedeb taniatigi birini kandirmak için yapmismis yüreğine iniyordu.... Yanlis alarm tamam kapatalim konuyu ohhhhh

Lise mezunu degilsen 88 puanla atanamamis olman neredeyse namumkun. Secici davrandiysan isyan etmeye ne yazik ki hakkin yok arkadasim. Ama dedigim gibi lise mezunuysan seni tenzih ederim.

Ayrica "ohh atanmamis, yuregime iniyordu." falan da deme bence ne olursa olsun. Herkesin nasibi farkli yerdedir. Hak yiyorsa Allah zaten sorar.
Bir de gunahini almak istemem ama bana oyle geliyor ki arkadasin senin haberin yokmus ama ben kpss'den iyi bir puan alarak, hak ederek atandim dese yine mutlu olmayacaktin. O atanmis ben neden atanamiyorum demeye devam edecektin. Yazdiklarindan oyle hissettim.

Ama boyle kendini yipratmana gerek yok ve boyle cumleler kalbini cirkinlestirir. Bir an evvel at onlari bence.

Allah hepimizin isini rast getirsin.

Bir de belirtme ihtiyaci duydum; tuzu kuru olup da boyle konustugum sanilmasin. 2010'dan beri atanmaya calisiyorum, ben de mulakatlardan muzdaribim.

Lise mezunu degilsen 88 puanla atanamamis olman neredeyse namumkun. Secici davrandiysan isyan etmeye ne yazik ki hakkin yok arkadasim. Ama dedigim gibi lise mezunuysan seni tenzih ederim.

Ayrica "ohh atanmamis, yuregime iniyordu." falan da deme bence ne olursa olsun. Herkesin nasibi farkli yerdedir. Hak yiyorsa Allah zaten sorar.
Bir de gunahini almak istemem ama bana oyle geliyor ki arkadasin senin haberin yokmus ama ben kpss'den iyi bir puan alarak, hak ederek atandim dese yine mutlu olmayacaktin. O atanmis ben neden atanamiyorum demeye devam edecektin. Yazdiklarindan oyle hissettim.

Ama boyle kendini yipratmana gerek yok ve boyle cumleler kalbini cirkinlestirir. Bir an evvel at onlari bence.

Allah hepimizin isini rast getirsin.

Bir de belirtme ihtiyaci duydum; tuzu kuru olup da boyle konustugum sanilmasin. 2010'dan beri atanmaya calisiyorum, ben de mulakatlardan muzdaribim.

Yok lisans mezunuyum ve bizim bölümden pek almıyorlar. Secici davranamadım malasef sadece düz memurluk değilde mühendislik kadrosu bekledim.

Niye yüreğim kaldırmadı anlamamıssın sanırım, kalbimde asla yabani ot yoktur.Bu bahettiğim kız kpss ye bile girmemişti eğer bu şekilde adam ayarlayıp girseydi ben kahrımdan olurdum ıstersem kpss puanımla yine atanayım.

O kpss ye girmeden atanırsa benim yıllarcaki emeğime haksızlık.Bana verseler gel memur yapacağız deseler bende koşarak giderim (herhalde !!!) ama bizi bu hale getirmesinler ...Başımızdakiler emeklerimizin karşılıgını almaya fırsat yaratsınlar ki bileerek çalışalım :44:

kpss olmadan artik atama yapilamaz zaten..sadece sozlesmeli alirken alt siniri dusuk tutup mulakatta torpillileti aliyorlar ama buna malesef care yok..bu da sonucta hak yemek ama hic kpss girmemis birinin girmesi kadsr kotu degil..

Bu arada sizin puaniniz guzelmis keske uzmyrd ya da muf yard icinde basvursaydiniz ya da sozlesmeli muhendislikler yazik olmus o puana..

kpss olmadan artik atama yapilamaz zaten..sadece sozlesmeli alirken alt siniri dusuk tutup mulakatta torpillileti aliyorlar ama buna malesef care yok..bu da sonucta hak yemek ama hic kpss girmemis birinin girmesi kadsr kotu degil..

Bu arada sizin puaniniz guzelmis keske uzmyrd ya da muf yard icinde basvursaydiniz ya da sozlesmeli muhendislikler yazik olmus o puana..

tesekkurler bir atama daha var önümüzde kısmet olursa onda duz memurluk kullanacğım . şimdi yine hazırlandım bakalım nolacak :)

tesekkurler bir atama daha var önümüzde kısmet olursa onda duz memurluk kullanacğım . şimdi yine hazırlandım bakalım nolacak :)
Bolumunuz ne bilmiyorum ama ben de bi muhendis olarak duz memurlukta mutlu olacaginizi sanmam..

Hic olmadi programcilik yazin muh oldugunuz icin 700 tl tazminat alirsiniz..

E bu kadar dert edecek günah alacak bir durum yok, merkezi atama yoksa acıktan atama diye birşey var

ne olarak girmiş? belki özürlu memur sınavıyla falan girmiştir. belli oranda rahatsızlığı olanlar girebiliyor diye duymuştum şeker hastalığı falan. ya da memur olarak girmemiştir. kpss olmadan girmek... yani mümkün değil bence

Komşumuz lise mezunuydu. Ben kpss çilesini çekerken o el altından memur olmuştu.ben de 88 puanla havayı almıştım zamanında. Gözümün içine baka baka hayatını yaşıyordu. Kul hakkına giriliyordu. Bir gün başka bir yerden acısı çıkar. Kendi çabanla bir yere gelmek başka güzel.

Komşumuz lise mezunuydu. Ben kpss çilesini çekerken o el altından memur olmuştu.ben de 88 puanla havayı almıştım zamanında. Gözümün içine baka baka hayatını yaşıyordu. Kul hakkına giriliyordu. Bir gün başka bir yerden acısı çıkar. Kendi çabanla bir yere gelmek başka güzel.

benim puanını bildigim başka adam bakanlıga atandı. hani bu netten puanları yayınlıyoruz güvenin bize muhabeti var ya... 65 puanı 85 olarak gösterilmiş
bide beni arayıp işini allaha bırak olur diyor ahlaksız. Tayyibi bu kadar gözünde büyütme dedim... yemin etti tayyip yapmadı kim yaptı dedim ... başka biri ...

benim için hiç önemi yok bir de gel bana allahtan bahset ahlaksız.

X