Kpss de süre yetmeyen soruları yetiştiremeyen varmı?

Potasyum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2008
90
0
41
arkadaşlar kpss de süre yetmeyip soruları yetiştiremeyen varmı? ben yetiştirdim ama hoca nın son yarım saat demesiyle elim ayağıma dolaştı ve anayasa da bildiğim soruları bile yanlış yaptım. ayrıca işaretlediğim sorulara da tekrar dönüp incelemek şansım olmadı. bu da beni çok üzdü çünkü inceleseydim belki bu kadar yanlışım çıkmayacaktı. siz ne yaptınızsenağlama

Ben sona mat biraktim çunku hiç anlamiorum ki tama mat a gectim hoca bagrdi son yarim saat zaten elim ayagima dolasti.23 soru felan yaptim acele ile 16 doru cikti aam tarih mahvetti bizi kac netin var senin canim

ben son yarım saat dendiği an genel kültüre geçtim diyebilirim yaptıklarımı bile hatırlmaıyorum iş bankasını bile bile ziraat yaptım sanırım yaaa of:KK43:

Ben sona mat biraktim çunku hiç anlamiorum ki tama mat a gectim hoca bagrdi son yarim saat zaten elim ayagima dolasti.23 soru felan yaptim acele ile 16 doru cikti aam tarih mahvetti bizi kac netin var senin canim

aynen bende matematiği sona bırakmıştım.türkçe,vatandaslık,cografaya iyide tarıh benıde zorladı en az dogruda ondan cıktı zaten.son yarım saate 12 matematık yapabıldım 2 si yanlış olmuş.tabi aceleyle.yani bende zamanı yetıremedım.hakkımızda hayırlısı arkadaşlar.:Saruboceq:

kızlar yine iyi çıkmış matematik sizlerin ben mat 8 soru yapabildim 6 sı yanlış beni sadece türkçe kurtarmış zaten. naz4186 üzgünüm ama 88 net

evet benimde zamanım yetmedi. aslında cok hızlı test cozerim ama turkceler kafamı şişirdi. son 1 saat kala matematik, tarih,cografya,vatandaslık yaptım :KK43:

benimde yetmedi ya.mat en sona bıraktım anlamadığım için onuda yarım yamalak yapmışım çok basit sorular ı yanlış yapmışım allah insanın aklınımı alıyor ne .tarih beni bitirdi

Ya bu sınavlara taaa ortaokul da girmeye başladık yok lise sınavıydı yok öss ydi.Bitmiyo yaa.bi de ülkemin güzel insanları insanların hayatını mahfetmek için uğraşıyo nerdeyse...

en çok vaktimi türkçe soruları aldı.Neden? başımızda öğretmen diye duran geveze insanlar yüzünden.sınav başladı onlar gevezeliğe başladı resmen..pıs pıs pıs konuştu durdular...ee türkçede zaten allah versin sorular destan gibi.oku babam oku gözetmenler sayesinde anlama tekrar oku...ne çok sabır çektim bilseniz...en sonunda uyardımda sınava devam edebildim.ama zamanın çoğu geçmişti ha susarlar ha sustular derken..

ben de önlisans olarak girdim sınava...sorular tarih soruları dışında çok güzeldi kolaydı...ben lisede sayısal dersanede eşit ağırlıktım ve oldum olası coğrafya da zorlanmışımdır.amaa hiç beklemediğim kadar gzel coğrafya sorularıyla karşılaştım...tarih ise başlı başına facia oldu benim için.yorum yaparak çözerim derdim ama ne hacet imkansızdı yorum nerdeyse.mat en sona bıraktım ki soruların üstünde uğraşayım takılıp kalırsam diğerleri yapamam diye.malesef sürenin azizliğine uğradım ordada...
bence 3 saat olmalıydı sınavv neyse hepimizin hakkında hayırlısı sonuçlar ne zman açıklanır bileniniz var mı?

X