- Konu Sahibi princes_Pocahontas
-
iktisat cnm.. O sorularda çok süre kaybı yaşarz:26:bende öyle duydum daha çok analitik zekayı ölçmeye dayalı sorular çıkacak diye.hayırlısı olsun ales sorularını da çözmekte fayda var. Sizin bölüm neydi?
Arkadaşlar kpss de değişiklik yapılmış az çok.. Genel yetenek sorularının bir kısmı ales tarzı olacak diyorlar ve soruların ne kadarı değişti??? Yani mesela 30 soruluk matematiğin kaç sorusu o tarzda olaca ve sizce bu dezavantaj mı bizler için.... Cnm sıkıldı bu değişikliğe... Belirsizliği sevmyroum. Ders çalşmaktan soğudum iyice... Zaten bu değişikliler hep beni bulur.... Bu değişiklik hakkında bilgisi olan varsa yazablr mi???
bende duydum bunu ve bıktım değişen sistem(ler) denşevkle hırsla başlıyosun çalışmaya bunları duyunca ister istemez soğuyo insan yani. umarım çok fazla çıkmaz yıllar sonra kitap açıp çalışıpta bide mantık sorularıyla uğraşmak istemiyorum
cnm sende baştan matematk çalşyordun demi? NASIL GİDİYOR
cnm özel ders mi alıyorsun? masraflı olmuyo mu? Bende 2011 de karar vermiştm temalden mat çalşmaya.... ve ara ara çalşıyordum çok kasmadan kendimi ve şu sıralar sıkıştırmaya başladım malum sınav kapıya dayandı.... bende köklü sayılardayım fakat dersane başlayacak yakında ve dersaneye göre gitmek istyorum bugün sayılar konusuna başlayacağım... dersanede hocadan bir konu önde olma istyorum... antremanlarla mat kitabı ile çalşıyorum. 2 kitaptan oluşuyor ve birinci kitap sayılardan başlamadığı için sayılar konusu 2. kitapta ve bende 2. kitaba geçtim... bakalım inşallah hallolur şu mat
evet canım temelden başladım 3 yıl oldu mezun olalı unutmuştum hep :)
bildiğin 4 işlemden başladık işte2 kere hoca değiştirdim ondan temel kavrmlar ve sayı sistemleri üzerindeyiz hala ben zor anlıyorum birazda zorlanıyorum yeri geliyo ama pes etmek yok tabiki emekleye emekleye elbet yürümeye başlarız
cnm özel ders mi alıyorsun? masraflı olmuyo mu? Bende 2011 de karar vermiştm temalden mat çalşmaya.... ve ara ara çalşıyordum çok kasmadan kendimi ve şu sıralar sıkıştırmaya başladım malum sınav kapıya dayandı.... bende köklü sayılardayım fakat dersane başlayacak yakında ve dersaneye göre gitmek istyorum bugün sayılar konusuna başlayacağım... dersanede hocadan bir konu önde olma istyorum... antremanlarla mat kitabı ile çalşıyorum. 2 kitaptan oluşuyor ve birinci kitap sayılardan başlamadığı için sayılar konusu 2. kitapta ve bende 2. kitaba geçtim... bakalım inşallah hallolur şu mat
evet canım özel alıyorum masrafı oluyo tabikide ama kazanmam lazım diyerek umrumdışı oluyo açıkcası bana öğretebilsinde gerisi boş diyorum..bende hoca bulmadan kitaptan okuyorak öğrenmeye çalıştıım ama beceremedim videolar izledim netten. anlamadığım yeri sorabilme imkanım yoktu yine anlayamadım
bende antremanlarla mat kitabı aldım inan daha zıt işaretleri yeni kavrayabildim. bol bol antremanlarla matematik kitabındakiler yapıyorum baya alıştım öğrendim şükür bana çok yararı oldu.
o kitabın tek eksisi çook güzel anlatmış bol sorular var vs ama keşke çözümleride olsaydı ama yok
desene konular tam değişti.... cnm hangi dersaneye gidiyorsun? Dersler başladı mı????? Ben ihtyaça kayıt oldum bugün haber verecekler güya... hala başlamadı... bu hafta içi başlıyor derslerEvet canım ales tarzı sorularda var dün dersanede hoca söyledi mesela coğrafyada ekonomik coğrafya yerine fiziki coğrafyadan soru çıkacakmış
aynen cnm bende o kitap sayesinde artı eksileri öğrendm fakat çözümleri evet yok ve bi süre sonra sıkmaya başlıyor... Eğer çevrende matematiği iyi olan birileri varsa onlardan yardım alablrsn... Benim bir arkadaşım var her gün telefonda mat çalşyoruz.... sağolsun yardım ediyor.. yapamadığım soruların resmini çekip whatsapp dan yolluyorum bana telefonda konuşarak anlatıyor. özel ders aldım bir kaç kez ve baktım gördüm çok masraflı olacak aileminde imkanı yok bu aralar çok borca girdik ancak dersaneye gitmek için maddi destek aldım onlardan... inşallah şu matematiği helledeblrsz cnm.. Sen antremanlarla mat kitabının kaçıncı sayfasındasın??? çalşmadığn kaç konu kaldı matematten... şu an denemelere hiç baktın mı kaç net çıkıyor ortalama.... ben antremanlarla mat kitabının 1. kitabının köklü sayılar konusuna kadar geldm ve şu an en fazla 4 net çıkartıyorum.... mutlak değeri yapamıyorumsadece mutlak değer ve basit eşitsizliklerden özell ders almayı düşünüyorum
çevremde yok malesef keşke olsaydı işte ama mecbur kaldım bende artık bi şekilde altından kalkmaya çalışıyorum canım bende öğreniyimde adam gibi sorun değil ya napıyım
antremanlarla matematiğim çarpma bölmesine çalışıyorum birazdan devam edicem.
normal ihtiyacın konu anlatımlı setini aldım ben onun mat kitabından da daha temel kavramlar ve işlem yeteneği konusundayız canım sayı sistemlerine geçicez bugün gitmedim sürücü kursum vardı. haftaya sayı sistemlerinden başlıcaz
yavaş ilerliyoruz anlıcaann
bayanlar herkese selamlar bir matematik zedede ben varım inşallah yapmaya çalışacağım şu günlerde boşlasamda yaparım diye düşünüyorum, beni nişanlım çalıştırıyor kendisi mat konusunda zehir gibi yani yetenekli bir insan oda kpss ye girecek onunda tarihi kötü mesela :)
sibelcim sana sorum var bu antremanlarla mat kitabı nasıl canım bende daha en baştan başladığım için kafam karman çorman bide boşluyorum bugünlerde tekrardan ipin ucunu tutmam lazım
bayanlar herkese selamlar bir matematik zedede ben varım inşallah yapmaya çalışacağım şu günlerde boşlasamda yaparım diye düşünüyorum, beni nişanlım çalıştırıyor kendisi mat konusunda zehir gibi yani yetenekli bir insan oda kpss ye girecek onunda tarihi kötü mesela :)
sibelcim sana sorum var bu antremanlarla mat kitabı nasıl canım bende daha en baştan başladığım için kafam karman çorman bide boşluyorum bugünlerde tekrardan ipin ucunu tutmam lazım
desene konular tam değişti.... cnm hangi dersaneye gidiyorsun? Dersler başladı mı????? Ben ihtyaça kayıt oldum bugün haber verecekler güya... hala başlamadı... bu hafta içi başlıyor dersler
Türkçeye 3 tane mantık sorusu eklendi..
matematiğe 3 tane mantık eklendi+grafik yorumlayarak ve analitiksel tarzda sorular çoğaldı..
vatandaşlığa 3 tane daha güncel eklendi toplam 6 güncel oldu..
tarihten 3 soru eksildi ama yeni konu eklendi...çağdaş türk tarihimi ne öle birşey..
2013 kpss çok zordu bu yılda farklı olmayacak..bu soruları yapan kazanacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?