KPSS Çıkışı Dehşet!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.836
KPSS çıkışı kızı ve damadını bıçakladı!
Ankara’da Kamu Personeli Seçme Sınavı’ndan (KPSS) çıkan Dilek G. (29) ve damat adayı Mustafa A. (29), baba Zeki G.’nin bıçaklı saldırısına uğradı. Defalarca bıçaklanan ve ağır yaralanan genç kadını vatandaşlar, baba G.’nin elinden güçlükle aldı. Linç edilmek istenen babayı polis ekipleri kurtardı.

Olay, öğle saatlerinde Çankaya Tahran Caddesi’nde gerçekleşti. İddialara göre, Dilek G. sevdiği genç Mustafa A.’ya kaçtı. İkili Sabah saatlerinde sınava girmek üzere Teğmen Kalmaz İlköğretim Okulu’na geldi.

Sınav çıkışında baba Zeki G., evlilik hayalleri kuran Dilek G. ve Mustafa A.’nın önünü kesti. Baba G., yanında getirdiği bıçakla ikiliye saldırdı. Yere yatırdığı kızını vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayan baba, engel olmak isteyen damat adayını da omzundan bıçakladı.

Olayı gören çevredeki vatandaşlar, duruma müdahale etti. Baba G., kendisini engellemeye çalışanlara da bıçak savurdu. Bir vatandaş eline geçirdiği sopayla saldırganın elindeki bıçağı düşürdü. Şahsı etkisiz hale getirdi.

Ağır yaralanan Dilek G., ambulansla Güven Hastanesi’ne, ilk tedavisi ayakta yapılan Mustafa A. ise Numune eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, baba Zeki G.’yi vatandaşların elinden aldı. Polis aracındaki şahsın hastaneye götürülmesine tepki gösteren bazı vatandaşlar, zanlıyı polisin elinden almak istedi. Kısa süreli yaşanan arbede diğer vatandaşların araya girmesiyle son buldu.

Baba Zeki G.’ye müdahale eden vatandaş, "Kızı bıçaklıyordu. Kimse yanına yaklaşamıyor. Sopayı aldım, vurup, bıçağı düşürdüm. Tekme Tokat girdim. Böyle namus mu olur? Kızı öldürüyordu." diye konuştu.

Bazı vatandaşlar ise, kızın KPSS’den çıktığını ve çıkışta saldırıya uğradığını belirtti. Bir vatandaş ise babanın, ‘Namusumu kurtardım’ dediğini anlattı.

Bazı vatandaşlar ise, zanlının yalnız olmadığını bir araçla geldiğini ve aracın olay yerinden kaçtığını polise anlattı. Vatandaşlar ile polis ekipleri, bir süre çevrede suç aletini aradı.

Gözaltına alınan zanlı karakola götürüldü. Damat adayının durumunun iyi olduğu görülürken, genç kadının hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.
milliyet

Baba Zeki G.’ye müdahale eden vatandaş, "Kızı bıçaklıyordu. Kimse yanına yaklaşamıyor. Sopayı aldım, vurup, bıçağı düşürdüm. Tekme Tokat girdim. Böyle namus mu olur? Kızı öldürüyordu." diye konuştu.

helal olsun mu ne desem ne desem bilemedim, kızın hayatını kurtardı belkide herkes seyrederken ama kendi hayatınıda tehlikeye atmış

Aman yarabbi. :KK50: Muhtemelen kızı her yerde aradı bulamadı, sınava gireceğinden emin olduğu için okul çıkışında bekledi. Mübarek gün şu rezilliğe bak yahu.

Aman yarabbi. :KK50: Muhtemelen kızı her yerde aradı bulamadı, sınava gireceğinden emin olduğu için okul çıkışında bekledi. Mübarek gün şu rezilliğe bak yahu.

evet ya, aklıma gelmemişti, doğru söylüyorsun, umarım sağlığına kavuşur

Kurtaran vatandaşa helal olsun.Nice kadın yerde bıçaklanırken kurtarmak yerine izleyenler yüzünden hayatını kaybetti.Baba müsvettesi sürünür umarım.

Bu nasıl baba ya hiç mi acıması yok :KK50:
İnşallah bir şey olmaz kıza

kız 29 yaşında ya, acaba aralarında bi kavga mı vardı, direk kızına yönelmiş çünkü damada değil, ilginç

Bu bana nasıl birşey ya ya kızı kaçmış belli ki vermedi babası doğru olmasa da öldürmeye yeltenmesi mi lazım yazıklar olsun.kurtaran adama da helalolsun.

Böyle baba, böyle namus mu olur? Allah belasını versin. Kızcağız gelinlik hayalleri kurarken kefen mi giyecek şimdi :KK43:
Allahımmm çok üzücü, çoookkk ... :KK14::KK14:

Pislik adam. Nasıl da hafiflemistir simdi ,namusu kurtuldu ya. allah' in adaletinden kim kurtaracak seni acaba

Bu habere çok üzüldüm doğrusu.Kaç yaşında insanlar birbirlerini sevmişler ve belki de evlenmelerine izin verilmedi ve başka yolu tercih ettiler.Aile namus peşinde kime göre neye göre bu namus.Kızının hayatına kastedince bitti mi namus olayı kurtarıldı mı şimdi.Kpss'ye girmiş kim bilir gencecik yaşında ne hayalleri vardır.
Mesleğini eline alacak,sevdiği insanla evlenecek,zamanı gelince eş ve anne olacaktı.
Belki de daha ne hayalleri vardı ama baba demeye bile yakıştıramıyorum bir insan kızının canına namus diye diye kıydı zarar verdi.
Değer mi ya evladın o senin.
Böyle haberler okudukça üzülüyorum yazık kızcağıza.

bu nasil bir baba ya baba denmez bunun gibilerine,noldu kizini bicaklyanca namusunu korudunumu sandin :KK47::KK47:
evlat katili olcaktin :KK47::KK47: bir insan evladina nasil kiyar anlamiyorum :KK19::KK19:

kizin yerinde olsam babaliktan red ederim :KK47: oglu yapsaydi elinin kiriydi :KK19::KK19::KK19:

Yazık, çok yazık. Gencecik ve katili babası. Ne kötü talih. Allah rahmet eylesin...

X