Kpss çalışma arkadaşı. Pes etmeyen, sıfır olan ve anne olanlar lütfen eşit olmak için

ImaginePerest42

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2021
166
47
28
Ne kadar yanıma yoldaş bulsam da kimisi çabucak pes etti bu da benim motivasyonumu bozdu. Muhasebe bölümüm, benimle çalışmak isteyen anneler sıfır olan ve pes etmemek üzere çalışıp didinmeye var mısınız? Eğer evetse mesaj atın hocam

Ne kadar yanıma yoldaş bulsam da kimisi çabucak pes etti bu da benim motivasyonumu bozdu. Muhasebe bölümüm, benimle çalışmak isteyen anneler sıfır olan ve pes etmemek üzere çalışıp didinmeye var mısınız? Eğer evetse mesaj atın hocam
Bnde iki hfta oldu başlayalı bnde sıfırım hele ki mattan belkide sıfırın altında 2020 KPSS'den sıfır matla 76.9 aldım

Ayrıca 6 haftalık hamileyim ve düşük tehlikem. Var buna rağmen calışmaya çalışıyorum eğer isteyen varsa soru bank. deneme vs şeyleri paylaşmak cok iyi olur

X