Kpss cahilliğimize yardımm

namariie

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2015
10
0
30
Arkadaşlar bu kpssyle ilgili bir sorum var bu sene önlisans maliye bölümünden mezun olan bir arkadaşım var şuan önlisans olarak kpssye girip atanma ihtimali var ama bir yandanda dgsyle 4 yıllığa tamamlamak istiyor şimdi bu sene hem dgs hem kpssye girebilirmi? bide bu sene kpss önlisanda girdi ve yerleşti diyelim açıktan maliye okuyup 4 yıla tamamlayınca tekrar lisans düzeyinde kpssye girebiliyormu? Giremiyorsa kurumda nasıl yükseliniyor? şimdiden cevaplarınız için çook teşekkürler

Hem dgs hem kpss'ye girebilir.
Evet lisans öğrenimini bitirip lisans düzeyinde yapılan kpss'ye de tekrar girebilir.
Kolay gelsin.

Onlisans olarak kpss ye girsin.dgs ye de girsin.bi yandan 4 e tamamlar bi yandan memur olur
Onlisans kpss 2 sene gecerli.
Lisans tan atanmak daha zor

Onlisans olarak kpss ye girsin.dgs ye de girsin.bi yandan 4 e tamamlar bi yandan memur olur
Onlisans kpss 2 sene gecerli.
Lisans tan atanmak daha zor
Ben unv diploma almadim daha lisans dusunuyorum hangisi daha saglikli.bu sende cok memur alimi alcak seneyede cok buyuk risk aslinda

Ben unv diploma almadim daha lisans dusunuyorum hangisi daha saglikli.bu sende cok memur alimi alcak seneyede cok buyuk risk aslinda
Alaniniz ne?ulkede surekli degisiyo biseyler.
Bizim de mulakat ve 6 yil ayni yerde durma + sozlesmeli atama olacakmis.
Ki gecen sene bizim sehir merkezine 65le atandi bransim ogretmenler
Ay cok doluyum k.bakma:KK43:
Konuyu sabote ettim

Alaniniz ne?ulkede surekli degisiyo biseyler.
Bizim de mulakat ve 6 yil ayni yerde durma + sozlesmeli atama olacakmis.
Ki gecen sene bizim sehir merkezine 65le atandi bransim ogretmenler
Ay cok doluyum k.bakma:KK43:
Konuyu sabote ettim

Ilsun kuzucum dertlesmek fikir almak icin giriyoruz sonucta ben sosyal hizmetler. Alim var fakat okulum bitmedi liseti tekbik.lise bilisim okudum ;(

Ilsun kuzucum dertlesmek fikir almak icin giriyoruz sonucta ben sosyal hizmetler. Alim var fakat okulum bitmedi liseti tekbik.lise bilisim okudum ;(
Alim varken bir an once atanmaya bak.yillarca okuyup issiz kalmak cok zor.benim de yeni bitti okul.ama sanki hic atanamicam gibi.ha bire biseler cikiyo

lısans dıplomasını alana kadar hem onlısans sınavlarına gırebılır hem atanabılır sakınca yok...

X