Arkadaşlar bu kpssyle ilgili bir sorum var bu sene önlisans maliye bölümünden mezun olan bir arkadaşım var şuan önlisans olarak kpssye girip atanma ihtimali var ama bir yandanda dgsyle 4 yıllığa tamamlamak istiyor şimdi bu sene hem dgs hem kpssye girebilirmi? bide bu sene kpss önlisanda girdi ve yerleşti diyelim açıktan maliye okuyup 4 yıla tamamlayınca tekrar lisans düzeyinde kpssye girebiliyormu? Giremiyorsa kurumda nasıl yükseliniyor? şimdiden cevaplarınız için çook teşekkürler
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kpss cahilliğimize yardımm
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Ağustos 2015
- 6.490
- 15.604
- 248
- 21 Ağustos 2014
- 1.381
- 832
- 73
Ben unv diploma almadim daha lisans dusunuyorum hangisi daha saglikli.bu sende cok memur alimi alcak seneyede cok buyuk risk aslindaOnlisans olarak kpss ye girsin.dgs ye de girsin.bi yandan 4 e tamamlar bi yandan memur olur
Onlisans kpss 2 sene gecerli.
Lisans tan atanmak daha zor
Alaniniz ne?ulkede surekli degisiyo biseyler.Ben unv diploma almadim daha lisans dusunuyorum hangisi daha saglikli.bu sende cok memur alimi alcak seneyede cok buyuk risk aslinda
Bizim de mulakat ve 6 yil ayni yerde durma + sozlesmeli atama olacakmis.
Ki gecen sene bizim sehir merkezine 65le atandi bransim ogretmenler
Ay cok doluyum k.bakma
Konuyu sabote ettim
- 21 Ağustos 2014
- 1.381
- 832
- 73
Alaniniz ne?ulkede surekli degisiyo biseyler.
Bizim de mulakat ve 6 yil ayni yerde durma + sozlesmeli atama olacakmis.
Ki gecen sene bizim sehir merkezine 65le atandi bransim ogretmenler
Ay cok doluyum k.bakma
Konuyu sabote ettim
Ilsun kuzucum dertlesmek fikir almak icin giriyoruz sonucta ben sosyal hizmetler. Alim var fakat okulum bitmedi liseti tekbik.lise bilisim okudum ;(
Alim varken bir an once atanmaya bak.yillarca okuyup issiz kalmak cok zor.benim de yeni bitti okul.ama sanki hic atanamicam gibi.ha bire biseler cikiyoIlsun kuzucum dertlesmek fikir almak icin giriyoruz sonucta ben sosyal hizmetler. Alim var fakat okulum bitmedi liseti tekbik.lise bilisim okudum ;(
- 10 Şubat 2015
- 2.986
- 1.862
- 133