• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss başvuruları başladı...

Başvurular başladı;ama benim sayfam açılmıyor

Acaba ben de mi problem yoksa sizde de var mı??

ilk defa girecek olanlar nasıl başvuru yapıyor,başvuru formuna nası ulaşıcaz acaba?ösym nin sitesinde bi örneği var onun çıktısını alıp kendimiz mi doldurucaz yoksa liselerden başvuru yapılıyomus ordan mi alıcaz formu?yardmcı olur musunz bilgim yok da bu konuda?:17:

ilk defa girecek olanlar nasıl başvuru yapıyor,başvuru formuna nası ulaşıcaz acaba?ösym nin sitesinde bi örneği var onun çıktısını alıp kendimiz mi doldurucaz yoksa liselerden başvuru yapılıyomus ordan mi alıcaz formu?yardmcı olur musunz bilgim yok da bu konuda?:17:

ilk defa başvuru yapacaklar başvuru merkezlerinden başvurularını yapmak zorunda

ösym nin sitesinden başvuru formunun çıktısını al ve doldur sonra dekont ile birlikte ösymnin açıkladığı başvuru merkezlerinden birine git.

hangi evraklar gerekiyor arkadaşlar.

•Doldurulmuş 2011-KPSS Aday Bilgi Formu
• Öğrenim bilgilerinin yer aldığı diploma, transkript, karne vb. onaylı bir belge
• Adayın fiziksel olarak tanınmasını sağlayacak nitelikte bir fotoğraf
• Nüfus cüzdanı veya pasaportun onaylı bir örneği (Nüfus Cüzdanında fotoğraf ve T.C. Kimlik Numarası
bulunmalıdır.)
• Banka dekontu

en son 2008 de basvuru merkezınden basvuranlar bu sene netten basvuru yapamıor mu bılgısı olan var mı ..2009 ve 2010 lar mı sadece netten basvuru yapabılıor

yardım lütfen:) ben üniversiteden bu dönem mezun olacağım başvuru formundaki mezuniyet tarihi kısmını boş mu bırakmam gerekiyor ya da ne yazmam gerekiyor?

Back