_amber_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Şubat 2012 97 0 86 İstanbul 17 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi _amber_ #1 Kızlar merhaba, KPSS başvurusunu iptal edebilmek gibi bir seçenek var mı? Bu konuda bilgisi olanlar yazabilirse çok sevinirim.
Kızlar merhaba, KPSS başvurusunu iptal edebilmek gibi bir seçenek var mı? Bu konuda bilgisi olanlar yazabilirse çok sevinirim.
pantera14 Kapesesezede :( Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2011 6.461 673 198 19 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi _amber_ #2 _amber_ .!.: Kızlar merhaba, KPSS başvurusunu iptal edebilmek gibi bir seçenek var mı? Bu konuda bilgisi olanlar yazabilirse çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... iptali bilmiyorumda tekrar değiştirme şansın var tercih değiştirmek istiyorum diye buton var yani :S
_amber_ .!.: Kızlar merhaba, KPSS başvurusunu iptal edebilmek gibi bir seçenek var mı? Bu konuda bilgisi olanlar yazabilirse çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... iptali bilmiyorumda tekrar değiştirme şansın var tercih değiştirmek istiyorum diye buton var yani :S
_amber_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Şubat 2012 97 0 86 İstanbul 27 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi _amber_ #3 pantera14 .!.: iptali bilmiyorumda tekrar değiştirme şansın var tercih değiştirmek istiyorum diye buton var yani :S Genişletmek için tıkla... Başvuru merkezine gidip sordum ve iptal edilemiyormuş
pantera14 .!.: iptali bilmiyorumda tekrar değiştirme şansın var tercih değiştirmek istiyorum diye buton var yani :S Genişletmek için tıkla... Başvuru merkezine gidip sordum ve iptal edilemiyormuş