- 23 Aralık 2015
- 32
- 10
- 33
- Konu Sahibi Happynewyear
Ertele ertele bugüne geldk evde ders çalışılmıyo yahu, dershaneye gitmeyp evde hazrlananlar nasıl çalışıyosnz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Youtubdan coğrafya için engin eraydım videolarını izleyebilirsiniz harika anlatıyor ve eminim izleyen herkes fulle yakın çıkaracak.Evet lisanstan hazırlanıcam,coğrafyayla başladım ama pek ilerleyemedm.bi saatten fazla çalışamıyorm,coğrafyaan sonra anayasa çalşmayı düşünüyorm en son da tarih planm böyle şimdilik
Teşekkür ederim ,videı izlemeyi düşünmüyodm çok vakit alır diye ama izlesem kalıcı olur, üç ay yeter süre calşmak için ama işte tenbellik de olmasa...Youtubdan coğrafya için engin eraydım videolarını izleyebilirsiniz harika anlatıyor ve eminim izleyen herkes fulle yakın çıkaracak.
Tarih için de ramazan yetgin çok iyi sakın geç kaldığınızı düşünmeyin daha çok var sınava ve b grubu sadece gy gk giriyor sanırım. Konu lar fazla değil sistemli giderseniz emin olun güzel puanlar alırısnız başarılar
Ben de ekim ayinda baslamistim ama 3 aya yakin ara verdim tasinma vs adapte olamadim. Yeni basladim. Ve video izleyerek calisiyorm. Baska turlu olmuyor. En azindan dersane modunda calisiyor gibi hissediyorum. Tavsiye ederim. Sıkılmıyorum daErtele ertele bugüne geldk evde ders çalışılmıyo yahu, dershaneye gitmeyp evde hazrlananlar nasıl çalışıyosnz
Teşekkürler tavsiye için iyi çalşmalar. sorunum dikkatimn çabuk dağlması, en fazla bi saat çalışabiliyorm günlk o da iki güne yetiyo ondan sonra çalşmıyorm .herşeyi deneyeceğm artıkBen de ekim ayinda baslamistim ama 3 aya yakin ara verdim tasinma vs adapte olamadim. Yeni basladim. Ve video izleyerek calisiyorm. Baska turlu olmuyor. En azindan dersane modunda calisiyor gibi hissediyorum. Tavsiye ederim. Sıkılmıyorum da
Dikkat dagilmasi bende de var. Hem de fazlasiyla. O yuzden video izliyor not aliyorum. Aksi halde fena uykum geliyor :) biraz uzayim derken bir bakiyorum uyumusum ) ustelik benim alan ve egitim dersleri de var. ins kisa zamanda halledersin sen deTeşekkürler tavsiye için iyi çalşmalar. sorunum dikkatimn çabuk dağlması, en fazla bi saat çalışabiliyorm günlk o da iki güne yetiyo ondan sonra çalşmıyorm .herşeyi deneyeceğm artık
Evet videolara başladm en azndan otrduğm yerden izliyorm:) tezden bitirmelym onlarıDikkat dagilmasi bende de var. Hem de fazlasiyla. O yuzden video izliyor not aliyorum. Aksi halde fena uykum geliyor :) biraz uzayim derken bir bakiyorum uyumusum ) ustelik benim alan ve egitim dersleri de var. ins kisa zamanda halledersin sen de
Ben daha tarih çalşmadm ama bitince çoğnu almayı düşünüyorm zaten tarih hızlı çözülüyo konu bildkten sonrakızlar bişey sorcam Ramazan hoca aşina ve birkac kitap onerisinde bulunmustu (isem yayıncılıgın onlar da sanırım) videolardan birinde, bu kitapları alan var mı zaten soru tipi olarak Ramazan Hocanın kitabındaki ile aynı degil mi, onlar yerine farklı yayınları almak daha mantıklı degil mi?
Ben yarın tarihe başlıyorm coğrafyayı bitirdm ama oyalanarak hala tam odaklanamadm tarihi daha tempolu calşmalymKızlar her cuma hangi konuda olduğumuzu yazalım ☺