- 10 Ocak 2021
- 106
- 190
-
- Konu Sahibi KendimiBuldum
Bölüm mühendislik değil ama muhasebeyim düz memurluk için çalışıyordum, fakat boşladım moralim bozuldu doğru düzgün arkadaş bulamadım vs adam akıllı çalışma şart, bende anneyim 2.5 yaşında oğlum var şimdilik ehliyet sınav için ara verdim diyelim diğer yandan kafa toparlıyorum, tarihten inkılapa geçtim mat Allaha emanet sıfırım yaniMerhabalar. Ben mühendislik mezunuyum.. kpss b grubundan hazırlanıyorum. Benim gibi olan arkadaşlar var mı. Mühendislik ataması çok yok. Puanları çok yüksek. Çalışıp atanan varmı. 90 üstü almam lazım nasi yapacagim hiç bilmiyorum. 2020 ye girdim 75 aldım. Çok verimli çalışmadım çok üzücü olaylar yaşadım ayrıca doğum yaptım bı yerden sonra çalışamadim için konuları unutmuş şekilde sınava girdim. Smdi denemede 75 80 85 arası yapabiliyorum. Kimi zaman ümitlensemde kimi zaman boşluğa düşüyorum. 90 puan bana çok uzakmis hiç yapamicakmisim gibi geliyorözelde çalıştım şartlar çok zor anne olarak cocugama bakamıyorum ozaman saatlerim çok uzun oluyor. Oyuzden kazanmayı çok istiyorum. Atanan varsa tavsiyelerine ihtiyacım var. Matematik temelim var diğer derslere calisiyorum mat. Türkçe soru çözüyorum. Sozelleri çabuk unutuyorum tekrar yapmaya çalışıyorum. Ama sanki hiç yapamicak hep başarısız olcakmisim gibi
Ahh ahh kpss. Hiç çalışmadan girdim yüksek puan beklemiyordum ama gerizekalı olduğumu ispatlayan bir sınav olacağını da beklemiyordumMerhabalar. Ben mühendislik mezunuyum.. kpss b grubundan hazırlanıyorum. Benim gibi olan arkadaşlar var mı. Mühendislik ataması çok yok. Puanları çok yüksek. Çalışıp atanan varmı. 90 üstü almam lazım nasi yapacagim hiç bilmiyorum. 2020 ye girdim 75 aldım. Çok verimli çalışmadım çok üzücü olaylar yaşadım ayrıca doğum yaptım bı yerden sonra çalışamadim için konuları unutmuş şekilde sınava girdim. Smdi denemede 75 80 85 arası yapabiliyorum. Kimi zaman ümitlensemde kimi zaman boşluğa düşüyorum. 90 puan bana çok uzakmis hiç yapamicakmisim gibi geliyorözelde çalıştım şartlar çok zor anne olarak cocugama bakamıyorum ozaman saatlerim çok uzun oluyor. Oyuzden kazanmayı çok istiyorum. Atanan varsa tavsiyelerine ihtiyacım var. Matematik temelim var diğer derslere calisiyorum mat. Türkçe soru çözüyorum. Sozelleri çabuk unutuyorum tekrar yapmaya çalışıyorum. Ama sanki hiç yapamicak hep başarısız olcakmisim gibi
Ben de b grubundan hazırlanıyorum. 2020’de 78 aldım. Genel kültür kısmım çok çok kötü maalesef benim de ve 90+ almam lazımŞu an başka bir bölüm okuyorum bu yüzden çalışamıyorum pek. Şubatta tarih çalışmaya başlayacağım en baştan, bakalım olursa
Mehmet Celal hoca çok iyi duymuştum tarihteBen de b grubundan hazırlanıyorum. 2020’de 78 aldım. Genel kültür kısmım çok çok kötü maalesef benim de ve 90+ almam lazımŞu an başka bir bölüm okuyorum bu yüzden çalışamıyorum pek. Şubatta tarih çalışmaya başlayacağım en baştan, bakalım olursa