Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende merak ediyorum yazan olur mu acaba ..Benim arkadaşımın kuzeni kız meslek lisesinden mezun oldu 2-3 sene bildiiğim kadarıyla üniversite düşünmedi sonrasında aöfye yazılmış işletmeyi bitirdi mi bitirmedi tam bilmiyorum ama 2.yılını tamamlamış olması gerkiyor kpssye girdi sonra torpille tabiki adliyede zabıt katibi olarak göreve başladı.Bende katip olmak istiyorum soruyorum nasıl oldu nsıl yaptınız diye :S Sanki mesleğini elinden alacağım nasıl olduğundan bahsetmiyor :/ Kaç puan aldığını falanda bilmiyorum açıkcası ama çok özenmiştim ona .
ha unuttum bi de en az 70 puan almak lazım kpss den çok yüksek değil yani
Hepsini biliyorum sağolun :))) bilgisayr sertifikası kpss 70 puan ve üstü istiyorlar bide klavye önemli tabi. :/ katip olamasam bile düz memur olayım yeterki memur olayım istiyorum.Allah herkesin gönlüne göre versin ve hayırlısını tabiki.
Ben aöf daha 1.sınıftayım seneye 2 olacağım inş. o zaman pc sertfikasını alırım diye düşünüyorum okul bitincede klavye kursu ve kpss için dersaneye gitmeyi düşünüyorum bakalım neler olacak.
Aöf bitirip memur olmak hayal gibi geliyor..O yüzden karşımda örnekler görmek istiyorum umarım forumda vardır böyle örnekler :)
kimse bişey yazmamış bende çok merak ediyorum aöf herhangi bi bölümünü bitirip ataması olan?
slm kızlar yeni gördüm konuyu..ben açık öğretim mezunuyum a grubuna ha<zırlanıyorum..forumları inceledim ve açık öğretim mezunu olup gelir uzman yrd. müfettiş yard. vergi uzamnı olarak atananların yorumlarını okudum