• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KPSS B grubu A grubu kadrolarına AÖF mezunu olup yerleşenler yazabilir mi lütfen?

GOLDFLAY

ders,ders,ders..... :(
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2012
2.334
95
108
36
Muğla
Merhaba arkadaşlar Aöf mezunu olup kpss yi kazanıp yerleşenler ya da tanıdklarınz varsa.....yazabr misnz?? Bi de Aöf mezunları 4001 le tercih yapabiliyor mu?????:51:

bende merak ediyorum yazan olur mu acaba ..Benim arkadaşımın kuzeni kız meslek lisesinden mezun oldu 2-3 sene bildiiğim kadarıyla üniversite düşünmedi sonrasında aöfye yazılmış işletmeyi bitirdi mi bitirmedi tam bilmiyorum ama 2.yılını tamamlamış olması gerkiyor kpssye girdi sonra torpille tabiki adliyede zabıt katibi olarak göreve başladı.Bende katip olmak istiyorum soruyorum nasıl oldu nsıl yaptınız diye :S Sanki mesleğini elinden alacağım nasıl olduğundan bahsetmiyor :/ Kaç puan aldığını falanda bilmiyorum açıkcası ama çok özenmiştim ona .

Son düzenleme:
bende merak ediyorum yazan olur mu acaba ..Benim arkadaşımın kuzeni kız meslek lisesinden mezun oldu 2-3 sene bildiiğim kadarıyla üniversite düşünmedi sonrasında aöfye yazılmış işletmeyi bitirdi mi bitirmedi tam bilmiyorum ama 2.yılını tamamlamış olması gerkiyor kpssye girdi sonra torpille tabiki adliyede zabıt katibi olarak göreve başladı.Bende katip olmak istiyorum soruyorum nasıl oldu nsıl yaptınız diye :S Sanki mesleğini elinden alacağım nasıl olduğundan bahsetmiyor :/ Kaç puan aldığını falanda bilmiyorum açıkcası ama çok özenmiştim ona .

Cnm zabıt katpliği için lise mezunu olmak lazım en az bi de 3 dk da 90 kelimemydi sanrm yazmak lazım... cnm ewewt biraz değil hatta birazdan fazla torpil lazım.. savcı bi yaknm var bana yardmmmcı olucak ama 10 parmak yazamıyorum:50:

ha unuttum bi de en az 70 puan almak lazım kpss den çok yüksek değil yani

Hepsini biliyorum sağolun :))) bilgisayr sertifikası kpss 70 puan ve üstü istiyorlar bide klavye önemli tabi. :/ katip olamasam bile düz memur olayım yeterki memur olayım istiyorum.Allah herkesin gönlüne göre versin ve hayırlısını tabiki.

Ben aöf daha 1.sınıftayım seneye 2 olacağım inş. o zaman pc sertfikasını alırım diye düşünüyorum okul bitincede klavye kursu ve kpss için dersaneye gitmeyi düşünüyorum bakalım neler olacak.

Aöf bitirip memur olmak hayal gibi geliyor..O yüzden karşımda örnekler görmek istiyorum umarım forumda vardır böyle örnekler :)

Hepsini biliyorum sağolun :))) bilgisayr sertifikası kpss 70 puan ve üstü istiyorlar bide klavye önemli tabi. :/ katip olamasam bile düz memur olayım yeterki memur olayım istiyorum.Allah herkesin gönlüne göre versin ve hayırlısını tabiki.

Ben aöf daha 1.sınıftayım seneye 2 olacağım inş. o zaman pc sertfikasını alırım diye düşünüyorum okul bitincede klavye kursu ve kpss için dersaneye gitmeyi düşünüyorum bakalım neler olacak.

Aöf bitirip memur olmak hayal gibi geliyor..O yüzden karşımda örnekler görmek istiyorum umarım forumda vardır böyle örnekler :)

ewet cnm ... örnekelr olunca insan daha da heveslenr.. ben önlisas örgün mezunuyum açıktan 4 yıllığa tammlıyorum ama aöf mezunlarınn kpss terch kodları farklı oluyo die bişi duydum öyle bişi varsa kötü...

kimse bişey yazmamış bende çok merak ediyorum aöf herhangi bi bölümünü bitirip ataması olan?

slm kızlar yeni gördüm konuyu..ben açık öğretim mezunuyum a grubuna ha<zırlanıyorum..forumları inceledim ve açık öğretim mezunu olup gelir uzman yrd. müfettiş yard. vergi uzamnı olarak atananların yorumlarını okudum

slm kızlar yeni gördüm konuyu..ben açık öğretim mezunuyum a grubuna ha<zırlanıyorum..forumları inceledim ve açık öğretim mezunu olup gelir uzman yrd. müfettiş yard. vergi uzamnı olarak atananların yorumlarını okudum

cnm cvp yazdığın için teşekkürederim :16: böyle duyduklaımızı bildiklerimizi paylaşrsak daha çok hırslanırz.. cnm A grubu kpss hakkında biraz bilgi verrsen sevinirm. benm A grubu kpss hakkında çok fazla bilgim yok.. çok mu zor sorular nasıl??

Back