KPSS-B 2020 Çalışırken kazanabilir miyim?

Umudayolculuk12345

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
639
252
30
Arkadaşlar merhaba ben a101 de calısıyorum ama bu iş artık canıma tak etti. İş yogunluğu gerek müdürlerin baskısı . Kpss 2020 ye çalışacağım. Destek olabilecek arkadaş manevi olarak var mı ? Yapabilir miyim . lütfen yardımcı olur musunuz ?

Böyle bi başlık mı varmış aa :KK57: şimdi ben de 2020 çalışmak istiyorum atanmak istiyorum bem de evliyim bi tane de minik çocuğum var. Yapabilir miyim bilmiyprum ya.. Denesek mi bi

Evliyim, 2017 Ekimde doğum yaptım. 2018 Ocak ayında hızlandırma kursuna yazıldım. 78 puan aldım yeterli değil malesef :/ 2020 için çalışmayı bırakmadan tekrar hazırlanıyorum bu defa kendi başıma, aynı zamanda kendi işimde çalışıyorum. Kesinlikle denenmeli neden olmasın yeter ki isteyelim :)

• Beğen
Reactions: Den
Evliyim, 2017 Ekimde doğum yaptım. 2018 Ocak ayında hızlandırma kursuna yazıldım. 78 puan aldım yeterli değil malesef :/ 2020 için çalışmayı bırakmadan tekrar hazırlanıyorum bu defa kendi başıma, aynı zamanda kendi işimde çalışıyorum. Kesinlikle denenmeli neden olmasın yeter ki isteyelim :)
Ay keşke şöyle motivasyon köşemiz olsa da whatsapp gibi her gün yazardık ne calıştk ne yaptık

Kpss gireceksen işten ayrıl. 1 yılını sınava ayır. Ben öyle yapacağım. A101de nereye kadar çalışabilirsin ki.

X