Kpss a

Asl53

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2020
35
2
31
Kpss a grubuna hazırlanan lar varmı gerçekten zor mu bır sene de halleden yüksek puan alan yardımcı olabılır mı

Seneye düşünüyorum. 1 yıl yeter mi bilemiyorum tabi ama kazanan bi çok kişiyi duydum. Kendinizi başta ölçmeniz lazım

Canim ben yaklasik 16 sene once girdim..bilmiyorum ne kadar faydali olabilirim..ama sinava girmeden once..eksik oldugum derslere inanilmaz agirlik verdim..ve ozmanlar kaynaklar kisitliydi..sadece sunu dedim kendime ..elinden gelenin en iyisini yapicaksin..cok duygusal biriydim mesela..uzuntu duygusallik hicbisey yok dedim bu surecte..dikkatini dagiticak herseyden uzaklasicaksin dedim..sonra eksik oldugumu duaundugum derslere agirlik vererekk..cok calistimm..mesela 1 deneme kitabim vardi ornek olarak veriyorum..haziranda olacak sinava kadar o kitabi cok cozdummm.onun gibi elimde bicok kitap vardi defalarca cozdummmm.uzerine degil ama.cevap anahtarini surekli karalama kagitlarina yaptim..ve her gecen gun netlerimi karailastirdim daha onceki netlerimle..ayni kitabta mesela..en aon haziran ayinda sinava cok az kalmisti..ayni kitaplari son kez cozerken uzerine cozdum..son 1 hafta..sadece deneme ler yaptim gunde en az 4 deneme.ve elimden gelenide yaomistimm..arkadaslarim kafelere cagirirken hicbirine gitmedim..dikkatimi dagiticak hicbirsey yalmadimm..sinav gunu geldigindede..kizim dedim elinden geleni yaptin..heyecanlanmaya gerek yokk..kotude gelse sonucun sen busun..dedimm..ve girdim ciktim sinavdan...daha sonra ne oldu..turkiye 200. Su oldum..cok daha iyi basarilariniz olur insallah..ozetle sosyal cevreyi yok sayin..eksik derslere daha agirlik verin.duygusalligi unutun..sevgili aile..her ne sikintiniz olursa olsun o an..benim boyle yani uzulucek bir luksum yok deyinn..gerisinide allaha birakin..not:sunuda solemek isterim 3-4 gun onceden sinav yerine gidin 1 deneme alip o binada deneme cozun..basarilar dilerimmm..

Cevabınız ıcın cok tesekur ederım aklımda sorunlar var yardımcı olurmusunuz doğrudan baslıyvam yetısır I soz başladığınız da temelınız var mıydı

. Cevabınız benımokadsr motıve ettıkı ekran aldım hep okuyacagım

Cevabınız ıcın cok tesekur ederım aklımda sorunlar var yardımcı olurmusunuz doğrudan baslıyvam yetısır I soz başladığınız da temelınız var mıydı
Sorunuzu tam anlayamadim ama sozel temelinden bahsediyosaniz..benim sozelim eksikti..ozellikle tarih cografya ..vs..sifirdim diyebilirim..gunde mesela atiyorum 6 saat calisiyosam sadece 4 saatini bu derslere veriyodum..2 saatini diger derslerle vakit geciriyodum ...hatta bazi gunlerr 6 saatin hepsini bu sozel derslerine ayiriyodum..ogretmenim..bizim egitim derslerimizde oluyodu..egitim dersleri birazda guncel dersler oldugu icin beni cok zorlamiyodu acikcasi..ilk basladigimin 1 ayini neredeyse butun calismami bu eksik derslere verdim diger derslerle cok vakit gecirmedimm..sonraki sureclerde..6 saatin 4 saatini calismaya basladim eksik derslerim icin..ben mezun oldugum sene kazanamistim..1 sonraki sene kazandimm..ama kpss ye hazirlandigim surecte yeri geldi ufak tefek annemle atisiyoduk malum uni versteden gelmissin adepte olmaya calisiyosun tekrardan aile ortamina..o yuzdenn..kendimi uzmedimm hicbirseye..uzulcek cok konum olsa bile..sadece sunu soledim..benim uzulecek bir luksum yokkkk....ve bu sekidle sinava kadar devam ettirdim..benim gibi kpss ye hazirlanan arkadsslarim vardi..kafelere cagirdilar gitmedim..telefonda uzun uzun konusmadim..ozetle dikkatimi beynimi yoracak herseyden kacindimm..sadece sinava odaklandim..

. Cevabınız benımokadsr motıve ettıkı ekran aldım hep okuyacagım
Canim benimkisi sadece bir ornek umarim daha nicelerini katarsin uzerine motive icin..sadece elinden geleni yap duygusuz ol bu surecte..internette cok vakit gecirme mesela..acayip oyaliyo insani cunki..kendi ogrencilerimede yasakliyorum ben interneti..birde panik bir ruh hali icinde olma..ne zaman panikliycek gibi olursan..sunu de kendine kizim elinden geleni yaptinmii..dusukte gelsee kapasiten bu...kendini kabul ett...ama elinden geleni yaptiysan bunu de..yapmadiysan zaten vicdanin seni hep rahatsiz eder zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…