• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss A ya girecekler,girip atananlar,deneyimlerimizi paylaşalım

kubur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
555
10
46
Ankara
Ben ingilizce iktisat 2.sınıf öğrencisiyim ve Kpss A ya girmek istiyorum.A kador üst düzey memurlukların olduğu kadroyu barındırıyor.Uzman yardımcılığı,müfettiş yardımcılığı gibi mesleklerde çalışmayı tercih edenler Kpss A dan sınava giriyorlar.Merkez Bankası,Hazine Müsteşarlığı,Sermaye Piyasası Kurulu,BDDK,Maliye Bakanlığı ve daha bir çok kamu kuruluşlarında kontenjan dahilinde işe girme olanağı sunuyor Kpss A.Tabi benim burda merak ettiğim öncelikle bayan olarak çalışma koşulları.Örneğin müfettiş için ilden ile geziyor ama uzman için olduğu yerde kalıyor diyenler de var.Tabi bir de maaşlar merak konusu.Bu konuyla ilgili tecrübesi olanlar,bu meslek dallarında çalışanlar ya da tanıdıkları olanlar,Kpss A ya ve bu kurumların sınavına çalışırken dikkat etmemiz gereken noktaları bizimle paylaşırlarsa bu kurumlara girmek isteyenler için bir fikir olur diye düşünüyorum.

Back