KPSS A ve GY-GK kitaplarımı satıyorum***

kitapkokusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2013
2.430
846
Merhaba kızlar A grubundan Kpss'ye hazırlanıyordum daha doğrusu seneye için ufak ufak çalışmaya başlıyordum ama iş bulduğum için gerek kalmadı kitaplarımın çoğu hiç kullanılmamış almak istersiniz belki
fotoğraflarını ekleyeceğim, kargo parası alan kişiye ait olacak fiyat konusunda tabii ki anlaşabiliriz

efsane 5000 gy-gk soru bankası 2013-pegem akademi coğ.1 konu,anayasa 1 konu, tarih 6,5/18 konu, matematik 4konu,türkçe 1 konu bitirildi kitap temiz ve bomboş 1000 soru bile çözülmedi içinden (5 TL fiyatı)
gy-gk tamamı çözümlü 15 deneme pegem akademi 2013. fasikül halinde, 3 tanesi çözüldü yani 12 tanesinde hiç işaretleme bile yok (5TL)
Tarih soru dünyası yediiklim 2014. 176 konu testinden sadece 6 tanesi çözüldü, sıfıra yakın. (8TL)
gy-gk 41 deneme sınavı, yargı 2014. hiç kullanılmamış,alındığı gibi duruyor (10TL)

Mantık yaprak test 2014 Kitapseç yayıncılık. hiç çözülmedi,sıfır. (5TL)
tarih tamamı çözümlü kozmik oda soru bankası 2014-yargı. sadece 3 konu çözüldü. (7TL)
muhasebe tamamı çözümlü soru bankası pegem akademi. sadece 1 test çözüldü. (8TL)
gy-gk 10 çözümlü deneme yediiklim 2012, 1 tane çözüldü eski ama sorular işe yarıyor. (3TL)
coğrafya tamamı çözümlü kozmik oda soru bankası yargı-2014 alındığı gibi duruyor (8TL)

coğrafya tamamı çözümlü soru bankası 2013-pegem. 8 test çözüldü. (5TL)
anayasa-vatandaşlık tamamı çözümlü soru bankası 2013. 2 test çözüldü. (5TL)
iktisat soru bankası 1060 soru-Murat yayınları çözümlü. hiç kullanılmadı (7TL)

Türkiye eko.,uluslararası iktisat,büyüme ve kalkınma,iktisadi doktrinler tarihi 2014 konu anlarımlı pegem. ilk 9 sayfa hariç el değmemiş. (8TL)
muhasebe konu anlatımlı 2014 pegem. sadece ilk konu çalışılmış. (8TL)

tarih konu anlatımlı 2013 murat. 4 konu çalışılmış. (5TL)
vatandaşlık konu anlatımlı 2013 pegem. ilk konu çalışılmış gerisi bomboş. (5TL)
geometri konu anlatımlı 2013 pegem. birkaç konu çalışılmış kitap temiz (3TL)

coğrafya konu anlatımlı ihtiyaç 2013. 2 konu çalışılmış, temiz. (5TL)
dy-dk tamamı çözümlü çıkmış sorular, pegem. (2003'den başlıyor 2012 son) hiç çözülmedi,sıfır. (8TL)
matematik-geometri 30 deneme pegem. sıfır. (3TL)
iktisat tamamı çözümlü 10 deneme pegem. sıfır. (3TL)
A grubu tamamı çözümlü çıkmış sorular (ikt,hukuk,maliye,işletme,muhasebe) (2001'den başlıyor 2011 son) sıfır. (8TL)
anayasa-vatandaşlık 30 deneme pegem. sıfır. (3TL)

x'in kpss defterleri matematikten 3-4 konu çalıştım diğerleri sıfır. (her biri 2,5 TL)
tamamı çözümlü iktisat soru bankası,pegem. mikrodan yarısına yakını çözülmüş, makro bomboş, para banka kredi 7 test çözülmüş, ulus ikt,ikt tarihi, büyüme kalkınma, türkiye eko. bomboş. (15TL)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…