KPSS A ve B grubu kitaplarım var ihtiyacı olanlara vermek istiyorum

balerinvekral

Dişiliğimi seviyorum;)
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2016
232
77
Merhaba Arkadaşlar
çoook önceleri kpss hayalim vardı ama artık vazgeçtim aldığım kitaplar öylece duruyor enzından birilerine faydası olsun
yanlız belirteyim konu anlatımlı olanların içindekilerin testleri ( sayısal hariç ) çözülmüş olabilir kitapçıdan aldığınız gibi sıfır bir kitap beklemeyin fakat kullanılabilitesi olan kitaplardır hepsi bana yapılmasını istemediğim hiçbişeyi karşı tarafa da yapmama felsefesini benimsemiş bir insanım
iyi durumda olanların birer listesini çıkarıp yazarım arkadaşlar

şimdiden hepinize başarılar dilerim

Elifcim sana msj gitti mibilmiyorum tablet biraz sorunlu

sen ilk mesaj attığını için öncelik senin tabi

Elimdeki lerin bir listesini yaptım

Yediklim mat.&geo. coğrafya konu anlatımlı.kit.
İhtiyaç vatandaşlik konu anlatımı kit.
Acı akademi. Tüm gk gy derslerine ait konu anlatımı kitapları
Teorem mat. Konu anlatımı kit.
Başarı vatandaşlik konu anlatımlı kit.
Fen akademi soru bank. mat.(sadece temel kavramları cozebilmisim kalan bütün konular tertemiz)
Beyaz kalem soru bank. ( Türkçenin ve matematikin ilk iki testi hariç bu soru bankamda tertemiz )
Murat yay. A Grubu için muhasebe işletme ders notlari ismi ama ders notlarindan ziyade. baya konu anlatımı.kitap gibi hazırlanmış ( aldığım gibi iade )

şimdilik bu kadar gençler umarım birilerine faydasi olur

Listeyi yeni gördüm cnm teşekkürler bana gy ve gk lazım muhasebe dışındaki ler olur cnm ben özelden sana adresimi yazayım mı o Zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…