Kpss A ve B grubu için İstanbul'da dersane önerisi acilll :(

marselya

Guru
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
174
69
318
Bayanlar,
Saatlerdir araştırma yapıyorum tabi bu araştırmalarım kpss dersanelerini gezerekte devam edecek.Fakat sorun şu ki her yerde reklam şu bu ya da eksik bilgiler yada reklam olduğuna inandığım çelişkili ifadeler.Dedimki gene bana ne fayda varsa kadınlar kulubunden bayanlardan..Ataşehir örnek mahallesinde oturuyorum ve çok uzak olmayacak şekilde fakat daha önemlisi VERİM sağlayabileceğim ve de ödeyeceğim parayı hakedecek nitelikte iyi bir dersaneye gitmek istiyorum.İzmirden buraya geleli ay oldu ..Lütfen bana tavsiyelerde bulunun(tavsiyelerinizi şubelerin bulunduğu ilçeleride yazarak belirtirseniz sevinirim) Teşekkürlerr şimdiden!

ben de seninle aynı durumdaydım hatta konu bile açtım
fakat pek yararı olmadı
en iyisi dersanelerle görüşmek ve kazananlar listesini incelemek
ben tercihimi murat dersanesinden yana kullandım

Peki fiyatlar nasıl bir de hangi yayınları kullanıyorlar ? Hangi Murat a gideceksin ?

canım ben sana Fem dersanesini öneririm. kendimde gidicem bu sene. 2010 kpss B grubunun birincisi Femden çıkmış.

Murat açıköğretim dershanesidir

Fem de öss dershanesidir

Siz kpss için hazırlanıyorsanız bu dershanelere yönelin

en bilindikleri yediiklim,ihtiyaç ve yargı dershaneleridir

yargı son zamanlarda beğenilmiyor;ama gene de fiyat alın

canım ama Fem 'in akademi dersanesi var yani kpss a ve b grubu için

canım ama Fem 'in akademi dersanesi var yani kpss a ve b grubu için

çok yeni olduğu için henüz güvenilmiyor
ve kullandıkları yayınlar öss için olanlar,soruları hazırlayanlar ise öss öğretmenleri diye söyleniyor

Son düzenleme:
Arkadaşlar öncelikle hepinize teşekkür ederim.Ben de sizlerin cevapları yanında etraftan sordum soruşturdum.En sonunda İstanbul kariyer dershanesine yazıldım,ağustosun 3. haftası gibi başlayacak sanıyorum.Tüm kpss ye hazırlanacak arkadaşlar için hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…