kpss a kitapları

aaynaa

başlngc 116 gnc 75 hedef 70
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
30.027
28.248
KPSS İKTİSAT PRF DR ZEYNEL DİNLER DR METİN ÖZDEMİR(KPSS VE DİĞER KURUM SINAVLARINDA SORULMUŞ İKTİSAT SORULARININ TÜM SEÇENEKLERİYLE AYRINTILI YANITLARI) 2009 EYLÜL
MİKRO İKTİSAT DERS NOTLARI YÜKSEL BİLGİLİ İKİNCİ SAYFA YAYINCILIK 2013
THEMIS İKTİSADİ DÜŞÜNCE OKULLARI TUFAN SAMET OZDURAK 2011
KPSS 2015 KAMU HUKUKU ÖĞRETMENİN DERS NOTLARI MURAT YAYINLARI (SIFIR BİR ÇİZİK BİLE YOK)
KPSS 2014 ÖZEL HUKUK ÖĞRETMENİN DERS NOTLARI MURAT YAYINLARI SIFIR
GENEL MUHASEBE PROBLEMLERİ PROF DR ERCAN BAYAZITLI SİYASAL KİTABEVİ
KPSS 2014 MİKRO İKTİSAT PRATİK ÇALIŞMA KİTABI MURAT YAYINLARI SIFIR
KPSS 2014 HUKUK 1550 SORU YAPRAK TEST MURAT YAYINLARI SIFIR
4T MALİYE SORULARI KPSS VE 24 FARKLI KURUM SINAV SORULARINI KAPSAYAN ÖZGÜN MALİYE SORULARI FOTOKOPİ KİTAP
KPSS 2014 HUKUK SORU BANKASI 1349 SORU MURAT YAYINLARI SIFIR
DÖNÜŞÜM KPSS HUKUK ÖZEL HUKUK HUKUK SORUSU VE AYRINTILI ÇÖZÜMLERİ (2001-2013) SIFIR
DÖNÜŞÜM KPSS HUKUK KAMU HUKUKU HUKUK SORUSU VE AYRINTILI ÇÖZÜMLERİ (2001-2013) SIFIR
KPSS MUHASEBE ÇALIŞMA KİTABI MURAT YAYINLARI
GARANTİ AKADEMİNİN DE DERSHANE KİTAPLARI HERALDE ONUN DA FOTOKOPİ KİTAP KARIŞIK 7 TANE KİTABI VAR

ben bunları az bir miktara satıp kendime eksik birkaç kpss b kitaplarımı alırım diye düşünmüştüm ama nasip olmadı en azından a grubuna girecek iibfli arkadaşlar varsa kargoyu kendisi ödemesi şartıyla bu kitapları ona hediye etmek isterim ptt ile yollarız zaten uygun olsun diye ...
maddi sorunlarım olmasa zaten kargoyu ödetmem ama durum belli bana da kpss konusunda dua ederse sevinirim

X