Canım hem bebek düşünüyor hem dershane planları yapıyorsun maşallah
Eylüle kadar bekle bence hamilelik durumu olursa evde çalışmaya başla, yoksa dershaneye başlarsın.
Bende evde hazırlanmaya başladım. Ama dershaneye de gideceğim inşallah.
Bizim sınav 2014 9. ayda olduğu için dersler başlamadı canım. Sanırım 12. ayda başlar.
Bebek konusunda bende kararsızdım ama çevremdeki çiftler doğum yaptıktan sonraki hallerini gördükten sonra vazgeçtim. İlk 6 ay anne sütünden de dolayı, tamamen anneye muhtaçlar. Geceli gündüzlü yarım saat uyuyup 3 saat uyanıklar neredeyse. Umarım senin bebiş uslu olur :)
Ben 3 farklı yayından soru bankalarından türkçe, geometri ve matematiklerini bitiriyorum, sonrasında da coğrafya, tarih anayasaya başlayacağım. Dersaneye başlayana kadar tüm derslerden 3 er kitap bitirmiş olacağım inşallah.
Allah gönlüne göre versin inşallah.
zorlueğitim nasıl? biraz inceledim de uygun fiyatta baya.
senin sınavına daha çok varmış: )
gayet güzel çalışma programın,inşallah karşılığınıda alırsın; )
ben matematiği bitirmiştim zaten arada türkçe çözüyorum.onun dışında genelde alan çalışıyorum.
okul bu ay bitiyor,inşallah yazın yoğunlaştıracağım bende çalışmalarımı.
bebek fikri bende uzun zamandır vardı fakat tereddütteydim.
ama sonra düşndümde insanoğlu için imkansız diye bişey yok.
eşimin arkadaşları var,eşleriyle görüşüyorum bende.birinin yeni doğdu bebeği diğerininse 9 aylık,ikiside doktorasını veriyor,
gene kurstan bir arkadaş 2 çocuklu ve yürütüyor.
olmayacak şey değil,o yüzden ertelemekte istemiyorum açıkçası.
zira temmuzda sınav olacak sonrasındaki 6 7 aylık süre kurum sınavları ve mülakatlarıyla geçecek.
kurum sınavları ve mülakatlar arası süre az,o zaman zarfında hamile olmam elenmeme neden olabilir: ))
en azından o zaman kadar bebeğim olursa biraz daha büyümüş olur
şu cümlen bana öyle umut olduki.. kendime diyordum benden geçti diye üzülüyordum
dersane konusunda bende eşin gibi düşünüyorum açıkcası.. bir şey soracakcak olursun hazır hocalar yanıbasında olacak..bazen sınıf arkadaslarından anlamadığın yerleri daha iyi anlamıs olabilirsin.. eş bakımından çok sanslısın masallah...
benim eşim beni göndermiyor (hoş çalışma gerek yok diyor zaten ama ben çok istiyorum) ... benide kocam dersaneye gönderse ne var sankim diye iç geçirdiğim zamanlar oluyor tabiki...
bebek konusunda bence erteleme... zaten Allah kısmet edipte hamile kalırsan bu sana engel değil...ve eşin olsun ailen olsun sana destekler ,bebek doğsada sana bi şekilde engel teşkil edeceğini düşünmüyorum..
sanırım sen okul-ev-dersane baya sıkılmıssın bunalmıssın oyuzden dersane olmasın dıyorsun bu sene... şunu söyleyeyım ev kendi çalışmakla hocanın anlattığı kadar etkılı olmuyor..ancak şimdi videolar var tabiki.. şöyle güzel bir site bulursan videolu anlatım filan bence ozaman dersaneye gitmeye gerek kalmaz diye dusunuyorum tabi yinede sen bilirsin...
bende şuan tüp bebek tedavisinde başlangıçtayım.. dahada erteleyemem benden kaynaklı problem var bebek sahıbı olamıyoruz (sağ doğum yapamadım karnımdayken ölüyorlar)
bende güya mayısta başlayacaktım ama işim gücüm tüm vaktim dua etmekle geçiyor..insallah şu 3 aylar hürmetine 9ay boyunca karnımda taşıyıp kollarıma alabileceğim bir bebeğim olur hayırlısıyla..
temmuzda çalışmaya başlıcam bengeç kaldım baya ööffffffff
merhaba........alan cok zor bır sınav......eger iyi bir puan hedeflıyorsan bence kursa gıtmelısın.....temelın az buçuk varmış ama kurs senın için daha iyi olur bence.....gk/gy zaten alanın yanında çok kolay onları halledersın......
dersaneye gitmeye karar verdim,okul bitti artık.şimdi biraz dinleniyorum,1 hafta sonra çalışmaya başlayacağım alana.
sizde vazgeçmeyin,isteyince yapılamayacak şey yoktur.
çok çok geçmiş olsun,inşallah en hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız yavrunuzu
eşinizede durumu anlatın,bir bayanın çalışması çok önemli bana göre.
sorun para değil,çalışmak bir bayana haayatı daha iyi öğretir,insanları tanımasına aracı olur,sosyal ortama zemin hazırlar,güvence duygusunu tetikler.
en doğru kararı vermişsiniz bencede.
bende şimdi acayip gaza geldim..hatta burda konu açasım geldi ama pek takipleyemem diye vazgeçtim..
geçen bir film repliği vardı
eğitim hiçbir şey ; istek her şeydir , diyordu.. bu görüşe katılıyorum bende
tşk ederim canım inşallah aminnn
eşimle gelecek planlarımız farklı bizim o yüzden çatışıyoruz diyebilirim..yani ben aldığım maaşı direk onun cebe atayım istiyor bende harcamak istiyorum maaşımın tadını çıkartmak istiyorum (çok şey mi istiyom yaww) oyuzden bana maaş kartını vermıceksen çalışma diyorrr
bakalım 2014te görcez el mi yaman bey mi yamaninşallah girebilirim bende bir kuruma
eger gy gk için ben bır konu açtım 2014 kpss cafe dıye......oraya gelebılırsın:) destek oluruz bırbırımıze