- 15 Aralık 2010
- 3.490
- 125
Arkadaşlar ben son sınıftayım iibf liyim.
2014 te A kadro için gireceğim sınava.
eşimin işi nedeniyle doğudayız.
burada kpss A için 2 seçeneğim var.
ya FEM ya İstanbul Kariyer.
araştırmalarım sonucu istanbul kariyer femden çok çok daha iyi ve ben şubatta sadece iktisat ve muhasebe için yazıldım buraya.
dersane bu ay bitiyor.
muhasebe 80 saat aldım,iktisatta 110 saat.
muhasebe bitti.
gel gelelimki,ilk başlarda çok iyiydi.
fakat hem okulun olması hemde ara ara memleketime gitmemiz nedeniyle konu bütünlüğünü kaybettim bir süre sonra.
iktisatta mikroyu çok iyi öğrendim ama makroda koptum.
muhasebe idare eder.
yazın kendimde çalışacağım evde.
sorunum şu ben erken kayıt yaptırdım ama kararsızım.sebebiyse,
dersane programına göre 1.dönem(ekim kasım aralık ocak ) hukuk,muhasebe ve maliye verilecek,
2. dönemse(şubat mart nisan mayıs) ise hukuk devam,maliye devam ve iltisat verilecek.
iktisat çok geniş kapsamlı.hocamız istanbulda özel bir üniversitede yardımcı doç.
her hafta buraya uçakla geliyor 4 gün kalıp gidiyor.
şuan iktisatı gördüğüm için söylüyorum,çok sıkışık bir program oluyor konular hızlı hızlı gidiliyor,yetişemiyorum.
dediğim gibi okulumunda olmasının etkisi büyük burada.
sizce genede seneye gitmeli miyim dersaneye?
seneye boş olacağım.gk gy içinde çalıştım bu sene.matematiğim oldukça iyi.
seneye boşken yetiştirebilir miyim konuları yoksa gene böyle mi olurum?
dersaneye gitmezsemde nette zorlueğitim serisinin alan ve gk gy paketini alacağım.
sizce ne yapmalıyım?
eşim dersaneye git diyor,nasılsa seneye boş olacaksın yetiştirirsin rahatça hem yazında çalışacağın için alt yapın olur hızlı bile gitse zorlanmazsın diyor.
kararsız kaldım açıkçası.
bu arada dersanede muhasebe hocamız oldukça iyi,iktisatta fena değil.
maliye ve hukuk almadım ama diğer arkadaşların deyimiyle maliye hocası çok iyi değilmiş,hukuk fena değilmiş.
edit:ben ekonometri öğrencisi olduğum için hukuk ve maliye çok ayrıntılı görmedim.bu da beni tereddüte düşürüyor o yüzden.
başka altarnetifim yok dersane yönünden.
sizce ne yapmam doğru olur?
2014 te A kadro için gireceğim sınava.
eşimin işi nedeniyle doğudayız.
burada kpss A için 2 seçeneğim var.
ya FEM ya İstanbul Kariyer.
araştırmalarım sonucu istanbul kariyer femden çok çok daha iyi ve ben şubatta sadece iktisat ve muhasebe için yazıldım buraya.
dersane bu ay bitiyor.
muhasebe 80 saat aldım,iktisatta 110 saat.
muhasebe bitti.
gel gelelimki,ilk başlarda çok iyiydi.
fakat hem okulun olması hemde ara ara memleketime gitmemiz nedeniyle konu bütünlüğünü kaybettim bir süre sonra.
iktisatta mikroyu çok iyi öğrendim ama makroda koptum.
muhasebe idare eder.
yazın kendimde çalışacağım evde.
sorunum şu ben erken kayıt yaptırdım ama kararsızım.sebebiyse,
dersane programına göre 1.dönem(ekim kasım aralık ocak ) hukuk,muhasebe ve maliye verilecek,
2. dönemse(şubat mart nisan mayıs) ise hukuk devam,maliye devam ve iltisat verilecek.
iktisat çok geniş kapsamlı.hocamız istanbulda özel bir üniversitede yardımcı doç.
her hafta buraya uçakla geliyor 4 gün kalıp gidiyor.
şuan iktisatı gördüğüm için söylüyorum,çok sıkışık bir program oluyor konular hızlı hızlı gidiliyor,yetişemiyorum.
dediğim gibi okulumunda olmasının etkisi büyük burada.
sizce genede seneye gitmeli miyim dersaneye?
seneye boş olacağım.gk gy içinde çalıştım bu sene.matematiğim oldukça iyi.
seneye boşken yetiştirebilir miyim konuları yoksa gene böyle mi olurum?
dersaneye gitmezsemde nette zorlueğitim serisinin alan ve gk gy paketini alacağım.
sizce ne yapmalıyım?
eşim dersaneye git diyor,nasılsa seneye boş olacaksın yetiştirirsin rahatça hem yazında çalışacağın için alt yapın olur hızlı bile gitse zorlanmazsın diyor.
kararsız kaldım açıkçası.
bu arada dersanede muhasebe hocamız oldukça iyi,iktisatta fena değil.
maliye ve hukuk almadım ama diğer arkadaşların deyimiyle maliye hocası çok iyi değilmiş,hukuk fena değilmiş.
edit:ben ekonometri öğrencisi olduğum için hukuk ve maliye çok ayrıntılı görmedim.bu da beni tereddüte düşürüyor o yüzden.
başka altarnetifim yok dersane yönünden.
sizce ne yapmam doğru olur?