KPSS A Grubu İçin ANKARA'da Dershane Önerileri

gadjo dilo

ben aslında yoğum
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2012
10.357
9.245
Ankarada dershane arayışındayım kızlar. Çevremdekilerden dolayı PEGEM ve DOSYA düşünüyorum. Genel olarak pek bir bilgim yok. Artılarıyla eksikleriyle tüm dershaneler için bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Verdiğiniz bilgilere göre bu mesajımda arşivleyeceğim artı ve eksilerini. Belki başkalarına da faydası olur.

Yorumlarınızı bekliyorum.

Ben Kuzey Akademi dershanesine yazıldım .
Daha 4 saat girdim derse ama hem kurumsal hem öğrenci odaklı görünüyorlar .
Pegemi A grubundan hazırlanacaklara önermiyorlar . Öğretmenlikten hazırlananlar memnunlar ama

Ankarada dershane arayışındayım kızlar. Çevremdekilerden dolayı PEGEM ve DOSYA düşünüyorum. Genel olarak pek bir bilgim yok. Artılarıyla eksikleriyle tüm dershaneler için bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Verdiğiniz bilgilere göre bu mesajımda arşivleyeceğim artı ve eksilerini. Belki başkalarına da faydası olur.

Tercihini hangi dershaneden kullandın? Ben şuan dershaneye gidiyorum ancak dershanem çok da iyi değil. Kendi çapımda ilerlemeye çalışıyorum. Puanım düşük olursa tekrar dershaneye gitmek istiyorum. Yazıldığın dershanenin hocaları iyi mi? En azından benim için bir fikir olsun.

Arkadaşlar her dersane belli alanlarda iyi zaten bende kuzey akademi'ye gidiyorum ve alandaki derslere giren arkadaşlarım çok memnunlar , yakından ilgilenen öğretmenler ve kurumsal bir yapıya sahip, benim tercihim Kuzey Akademi oldu sizde bence buraya gelin, inanın 4 4lük hazırlanırsınız sınava.)

Ben Kuzey Akademi dershanesine yazıldım .
Daha 4 saat girdim derse ama hem kurumsal hem öğrenci odaklı görünüyorlar .
Pegemi A grubundan hazırlanacaklara önermiyorlar . Öğretmenlikten hazırlananlar memnunlar ama

ben kuzey akademiye gitmiyorum ama yayınlarını çözüyorum özellikle tarih sorularını çok beğendim.
siz kuzey akademinin öğrencisi olarak başka önerebileceğiniz bir kaynakları var mı alabileceğimiz?

valla bilmiyorum da pegem çok mantıklı gelmemişti hiç. sınıfları tıkış tıkış falandı giden arkadaşlarım da pek memnun kalmadı. naptın yazıldın mı pegeme sen ne düşünüyosun?

X