- 24 Ekim 2017
- 59
- 55
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba branşınz nedir size katılmayı çok isterim.Bugün Analitik geometri çalıştım
Program Geliştirme ve Öğrenme Psikolojisinden birer test çözdüm.
Merhaba branşım bilişim :) ben de eşlik etmenizi çok isterim. Sizin branşınız nedir?Merhaba branşınz nedir size katılmayı çok isterim.
Moda tasarm öğrtmenliği. Malesef 3 5 kontenjan verildiği için 87 lere kadar çıktı taban puanımz. En az 88 almam gerek yani bu yıl 80 de kaldım bi yıl daha çalışmaya devamMerhaba branşım bilişim :) ben de eşlik etmenizi çok isterim. Sizin branşınız nedir?
Bizim de çok farklı değil. Herkese formasyon dağıttıklarından 22 bölüm daha bizim dersi verebiliyor. Yetmiyor atanmış herhangi bir öğretmen de bizim dersi verebiliyor. Yani üvey evlat durumundayız branş olarak. 4 yıl okuduğum bölümü sırf başka bir öğretmen kolayca bu dersi verebiliyor diye puanlar 86 civarında. Sonuç hazırlanmaya devam.Moda tasarm öğrtmenliği. Malesef 3 5 kontenjan verildiği için 87 lere kadar çıktı taban puanımz. En az 88 almam gerek yani bu yıl 80 de kaldım bi yıl daha çalışmaya devam
Gerçekten çok zorlaştırdıklar emek vermişiz vermemişiz kimsenin umrunda değil. Evli ve çocuklu olunca yükümlülüğüm dahada artıyor. Pazartesi bende başlıycam artk yeter bu kadar tatilBizim de çok farklı değil. Herkese formasyon dağıttıklarından 22 bölüm daha bizim dersi verebiliyor. Yetmiyor atanmış herhangi bir öğretmen de bizim dersi verebiliyor. Yani üvey evlat durumundayız branş olarak. 4 yıl okuduğum bölümü sırf başka bir öğretmen kolayca bu dersi verebiliyor diye puanlar 86 civarında. Sonuç hazırlanmaya devam.
Ben de uzaktan eğitimi yönetiyorum işten eve gelince bakabiliyorum sadece. Tek tesellim 0 dan başlamıyor olmam. Geçen seneden kalan kitaplarim var onları eritmeye çalışıyorum. Yeni kitap almayı düşünmüyorum onlar bitmeden ki büyük ihtimalle bitmez . Pazartesi gelin çok isterim. Siz de yaptıklarınızı buraya eklersiniz.Gerçekten çok zorlaştırdıklar emek vermişiz vermemişiz kimsenin umrunda değil. Evli ve çocuklu olunca yükümlülüğüm dahada artıyor. Pazartesi bende başlıycam artk yeter bu kadar tatil
Evet sıfırdan başlamamak büyük avantaj. Her yıl üstüne koyarak ilerliyoruz bakalım inşallah pazartesi burda olucam. İyi çalışmalar dilerim.Ben de uzaktan eğitimi yönetiyorum işten eve gelince bakabiliyorum sadece. Tek tesellim 0 dan başlamıyor olmam. Geçen seneden kalan kitaplarim var onları eritmeye çalışıyorum. Yeni kitap almayı düşünmüyorum onlar bitmeden ki büyük ihtimalle bitmez . Pazartesi gelin çok isterim. Siz de yaptıklarınızı buraya eklersiniz.
Alan sınavınız var mı?Evet sıfırdan başlamamak büyük avantaj. Her yıl üstüne koyarak ilerliyoruz bakalım inşallah pazartesi burda olucam. İyi çalışmalar dilerim.
Yok hocam sadece Gk Gy Eğitim :)Alan sınavınız var mı?
Merhaba arkadaşlar ,Merhaba 2020 Sınavına girdim ve maalesef 79.7 aldım. Öğretmenim, özel bir kurumda görev alıyorum. O yüzden çok yoğun olmasa da çalışmaya karar verdim hazır bilgilerim tazeyken. Buraya yaptıklarımı yazmayı planlıyorum. Bana eşlik ederseniz çok memnun olurum. :)
Merhaba arkadaşlar ,Merhaba 2020 Sınavına girdim ve maalesef 79.7 aldım. Öğretmenim, özel bir kurumda görev alıyorum. O yüzden çok yoğun olmasa da çalışmaya karar verdim hazır bilgilerim tazeyken. Buraya yaptıklarımı yazmayı planlıyorum. Bana eşlik ederseniz çok memnun olurum. :)