KPSS 2021 Yolculuğu

Kathniss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
59
55
Merhaba 2020 Sınavına girdim ve maalesef 79.7 aldım. Öğretmenim, özel bir kurumda görev alıyorum. O yüzden çok yoğun olmasa da çalışmaya karar verdim hazır bilgilerim tazeyken. Buraya yaptıklarımı yazmayı planlıyorum. Bana eşlik ederseniz çok memnun olurum. :)

Moda tasarm öğrtmenliği. Malesef 3 5 kontenjan verildiği için 87 lere kadar çıktı taban puanımz. En az 88 almam gerek yani 😑 bu yıl 80 de kaldım bi yıl daha çalışmaya devam 😊
Bizim de çok farklı değil. Herkese formasyon dağıttıklarından 22 bölüm daha bizim dersi verebiliyor. Yetmiyor atanmış herhangi bir öğretmen de bizim dersi verebiliyor. Yani üvey evlat durumundayız branş olarak. 4 yıl okuduğum bölümü sırf başka bir öğretmen kolayca bu dersi verebiliyor diye puanlar 86 civarında. Sonuç hazırlanmaya devam.

Bu soruyu çözemedim yardımcı olabilirseniz memnun olurum.
a,b,c ve d pozitif gerçel sayılardır.
a.b=15
c.d=9
d/a=4
olmak üzere
I. b ile c doğru orantılıdır.
II. b ile d ters orantılıdır.
III. a ile c doğru orantılıdır.
ifadelerinden hangileri doğrudur?
A) Yalnız I
B) I ve II
C) I ve III
D) II ve III
E) I, II ve III

Bizim de çok farklı değil. Herkese formasyon dağıttıklarından 22 bölüm daha bizim dersi verebiliyor. Yetmiyor atanmış herhangi bir öğretmen de bizim dersi verebiliyor. Yani üvey evlat durumundayız branş olarak. 4 yıl okuduğum bölümü sırf başka bir öğretmen kolayca bu dersi verebiliyor diye puanlar 86 civarında. Sonuç hazırlanmaya devam.
Gerçekten çok zorlaştırdıklar emek vermişiz vermemişiz kimsenin umrunda değil. Evli ve çocuklu olunca yükümlülüğüm dahada artıyor. Pazartesi bende başlıycam artk yeter bu kadar tatil 😊

Gerçekten çok zorlaştırdıklar emek vermişiz vermemişiz kimsenin umrunda değil. Evli ve çocuklu olunca yükümlülüğüm dahada artıyor. Pazartesi bende başlıycam artk yeter bu kadar tatil 😊
Ben de uzaktan eğitimi yönetiyorum işten eve gelince bakabiliyorum sadece. Tek tesellim 0 dan başlamıyor olmam. 😊Geçen seneden kalan kitaplarim var onları eritmeye çalışıyorum. Yeni kitap almayı düşünmüyorum onlar bitmeden ki büyük ihtimalle bitmez 😅. Pazartesi gelin çok isterim. 🤗 Siz de yaptıklarınızı buraya eklersiniz. 🥰

Ben de uzaktan eğitimi yönetiyorum işten eve gelince bakabiliyorum sadece. Tek tesellim 0 dan başlamıyor olmam. 😊Geçen seneden kalan kitaplarim var onları eritmeye çalışıyorum. Yeni kitap almayı düşünmüyorum onlar bitmeden ki büyük ihtimalle bitmez 😅. Pazartesi gelin çok isterim. 🤗 Siz de yaptıklarınızı buraya eklersiniz. 🥰
Evet sıfırdan başlamamak büyük avantaj. Her yıl üstüne koyarak ilerliyoruz bakalım😊 inşallah pazartesi burda olucam. İyi çalışmalar dilerim.

Merhaba 2020 Sınavına girdim ve maalesef 79.7 aldım. Öğretmenim, özel bir kurumda görev alıyorum. O yüzden çok yoğun olmasa da çalışmaya karar verdim hazır bilgilerim tazeyken. Buraya yaptıklarımı yazmayı planlıyorum. Bana eşlik ederseniz çok memnun olurum. :)
Merhaba arkadaşlar ,
Ben 2 yıllık çocuk gelişimi ön lisans mezunuyum .
Bu sene yapılacak olan hangi kpss sinav türüne girebilirim ?
On lisans dışında hangisine girebilirim?
Memurluk sınavı var mi bu yıl ?
Herhangi bi sağlık kuruluşunda çocuk gelişimci olarak atanabilir miyim o hangi puan türüyle oluyor
O puan türüne ait olan sınav bu sene var mi ?
Bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?

Merhaba arkadaşlar ,
Ben 2 yıllık çocuk gelişimi ön lisans mezunuyum .
Bu sene yapılacak olan hangi kpss sinav türüne girebilirim ?
On lisans dışında hangisine girebilirim?
Memurluk sınavı var mi bu yıl ?
Herhangi bi sağlık kuruluşunda çocuk gelişimci olarak atanabilir miyim o hangi puan türüyle oluyor
O puan türüne ait olan sınav bu sene var mi ?
Bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?

X