Ben uçarı insan olarak yolumu hala çözemedim dicemde sorun şıpsevdi oluşum sanırım. Şu KPSS olayını tamamlayıp hayatımı düzene soksam. Rahata kavuşucam.Yeni bir dil ogrenmeyi cok isterim fakat ogrenmem gerekenlere zaman ayiramiyorum ki nasil öğreneyim
Naptin canim sesin solugun cikmadi ?? Motivasyonumuz noldu dagildimi??Ben uçarı insan olarak yolumu hala çözemedim dicemde sorun şıpsevdi oluşum sanırım. Şu KPSS olayını tamamlayıp hayatımı düzene soksam. Rahata kavuşucam.
Naptin canim?? Program cikarabildin mi??Ben de pazartesi başlayacağım size takilirsam motive olurum . Emekler boş kalmasın inşallah. Benim de gk+gy+eğitim+YDS olacak
Yok canım. Motivasyonum bugün iyi hatta vatandaşlık bir konu ve akşam test çözmeyi planlıyorum. Aslında sıkıntım internet kotamı bir hafta da nerdeyse bitirmişim. 1 GB kaldı ay sonuna ona şaşırdım. Babam turkcell i arıyor ama telefonda hala amacımıza ulaşamadık. O yüzden girip çıktım. Sen neler yaptın.Naptin canim sesin solugun cikmadi ?? Motivasyonumuz noldu dagildimi??
Ben plana göre gidemedim ALES icin test çözdüm. Simdi devam edicem.Yok canım. Motivasyonum bugün iyi hatta vatandaşlık bir konu ve akşam test çözmeyi planlıyorum. Aslında sıkıntım internet kotamı bir hafta da nerdeyse bitirmişim. 1 GB kaldı ay sonuna ona şaşırdım. Babam turkcell i arıyor ama telefonda hala amacımıza ulaşamadık. O yüzden girip çıktım. Sen neler yaptın.
Bende plana göre gidemedim. Sözde vatandaşlık konu çalışma kitabı bitiricektim ama olmadı.Ben plana göre gidemedim ALES icin test çözdüm. Simdi devam edicem.
Gunaydin canimmarbling canım ne yaptın? Ders çalıştın mı?
Maşallah çok güzel ilerliyorsun. Bugün size kolay gelsin. Yeni ev ona huzur, mutluluk, şans, maddi ve manevi zenginlik getirsin.Gunaydin canimevet dun aksam gelisim psikolojisi calistim soru çözdüm. Bugun arkadasima yardima gidecegim temizliğe yardima tasinacak. Simdi 1 saat kadar paragraf cozucem 12 de gidecez. Aksam grlincede duruma yorgunluğuma bagli olarak artik bakicam. Sen ne yaptin??
Teşekkür ederiz canim cok naziksinMaşallah çok güzel ilerliyorsun. Bugün size kolay gelsin. Yeni ev ona huzur, mutluluk, şans, maddi ve manevi zenginlik getirsin.
Ben de ev temizliği yaptım. Yağmur yüzünden balkonlar çok kötü olmuştu, ön balkonu yıkadım. Kedi balkondan mahrum kalmasın diye.
Birazdan yemek yicem daha sonrada konu çalışıcam.
Günaydın canım. Dün bitmedi sanırım. İnşallah bugün biter. Sen de dinlenir. Derslere devam edersin. Tekrardan kolay gelsin.Teşekkür ederiz canim cok naziksinoff cok yyoruldum. Yarin erken gidicez bakalim kolay gelsin canim sana
Selam canim bugun bitti de yarin esya gidecek yarin aksam ve hafta sonu telafi etmeye calisacagim artik. Sen naptin calisiyomusun??marbling canım ne yaptın? Arkadaşının ev olayı devam ediyor mu? Çok yormasaydınız kendinizi.
Çalışmaya çalışıyorum gibi bir şey vatandaşlık beni biraz sıktı. Dün kitap okudum. Bugün test çözmeyi planlıyorum. Bakalım ne kadar öğrenmişim.Selam canim bugun bitti de yarin esya gidecek yarin aksam ve hafta sonu telafi etmeye calisacagim artik. Sen naptin calisiyomusun??
Yok. Diğerleri tabiki tam değil sadece en zayıf olduğum ders bu dicemde sözellerin hepsi bende sıfır. Yanlış bir yoldayım bunu biliyorum. Zaten bir hafta oldu. Hala bir kitap bitmedi. Ben bile sinir oldum.Hadi bakalim... Sen niye vatandaslikta takildin anlamadimdigerleri ok mi tarih coğrafya?? Unite unite mi gidiyosun nasil yapiyosun?
Neyyy oyle tabi bıkarsınYok. Diğerleri tabiki tam değil sadece en zayıf olduğum ders bu dicemde sözellerin hepsi bende sıfır. Yanlış bir yoldayım bunu biliyorum. Zaten bir hafta oldu. Hala bir kitap bitmedi. Ben bile sinir oldum.
Yarın beni mutlu eden matematik çalışıcam. Sonra coğrafya.Neyyy oyle tabi bıkarsın
Yeni bir yol bul bence yolun başındayken canisi
Bende oturuyorum bugun telafi etmem lazim
Hello kittynin japonlara mutluluk hormonu tasima gibi bir fonksiyonu olduğunu bilmiyordumYarın beni mutlu eden matematik çalışıcam. Sonra coğrafya.
Bu arada neden uzak doğudaki kalemler defterler bu kadar neşeli ve eğlenceli. Neden Japonya mutluluk hormonu taşısın diye hello kittysi var. Bizim neden böyle şeylerimiz yok.
Bende dün regl oldum. Zaten hafta içi çok ağrım vardı. Dün hep yattım. Bugün hala sancım var. Ağrı kesici içiyorum ilacın etkisi geçince gene yatağa gömülüyorum. Bu hafta çok saçmaladım. Açığımı kapayamadım.Hello kittynin japonlara mutluluk hormonu tasima gibi bir fonksiyonu olduğunu bilmiyordum
Ağlama tamam sen kazan ben sana hello kittyli defter, kalem alicam
Ben aksam erken uyudum simdi uyandim test cozucem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?