Cok ilgimi ceken konular keske anlasamBen de biraz çalıştım. Sonra ekonomi haberlerini dinlemek için 9.50 civarında TV karşısına geçtim. Ekonomik büyüme oranı etkisi emtialar derken bu saate kadar izledim. Şimdi bir şeyler hazırlıycam. Yemek yedikten sonra tekrar 2 saat çalışıp, kütüphaneye gidesim var fakat çok yağmurlu o yüzden kararsız kaldım.
Ben 2 saati bile tamamlayamadım. Saat 3'te kabine toplantısı varmış. Yasaklara düzenleme gelecek mi gibi konular gündemde o konuda biraz dikkatimi dağıtıyor. Bende birazdan tekrar oturucam, 3'e doğru ara veririm. Ful doğru cevaplı sorular çözmen dileğiyle.3 saat çalıştım simdi 1 saat calistigim yerlerden soru cozecegim. 1-2 saat disarida isim var gelince de gelisim psikolojisi bakacağım
Cok ilgimi ceken konular keske anlasamhadi ben biraz soru çözeyim
Bende islerimi hallettim geldim dinlendim simdi gelisim psikolojisine basliyorum canim.. hayirlisi hakkimizda diyelim.Ben 2 saati bile tamamlayamadım. Saat 3'te kabine toplantısı varmış. Yasaklara düzenleme gelecek mi gibi konular gündemde o konuda biraz dikkatimi dağıtıyor. Bende birazdan tekrar oturucam, 3'e doğru ara veririm. Ful doğru cevaplı sorular çözmen dileğiyle.
Gelisime baslayamadim bende oturamadim bi basina. Birazdan artik. Bitirmeden uyumayacagimBen de kütüphaneye gittim. Eve geldim evi süpürüp sildim. Babamla akşam yemeği yedik. Biraz keyif yapıp gece çalışmaya devam edicem. Sadece konu çalıştım. Bugün hiç test çözmedim.
Günaydın canım maşallahhh nasil uyaniyosun bu saatlerde. Bende kalkmak istiyorum uyuyamıyorum erken dolayisiyla uyanamiyorum. Dun yine 1 bucuk 2 ye geliyodu uyudugumdaErken uyandım ama hava kapkaranlık. Biraz içim karardı. Bütün gün yorgun düşürmeyim bilemedim. Bir saat daha uyuyim bari.
Ov o zaman hafta sonu olan sınavın için sana başarılar dilerim. Keşke bu hafta sadece türkçe ve matematik çözseydin. Ales sınavı matematik için ne durumda olduğunu gösterir.Günaydın canım maşallahhh nasil uyaniyosun bu saatlerde. Bende kalkmak istiyorum uyuyamıyorum erken dolayisiyla uyanamiyorum. Dun yine 1 bucuk 2 ye geliyodu uyudugumdabirde deki napiyosun? Boş yapiyorum
Bugun mat. Ve Öyt var programda birde ALES cikmis sorulari cozucem hafta sonu ALES var.
Selam canimOv o zaman hafta sonu olan sınavın için sana başarılar dilerim. Keşke bu hafta sadece türkçe ve matematik çözseydin. Ales sınavı matematik için ne durumda olduğunu gösterir.
Ben aslında erken uyumuyorum. Fakat kedim sabah acıkınca uyanıyor ya babamı ya da beni uyandırıyor. Ona sevgi göstermeni bekliyor. Bende sana yazdığımda ilk onu doyurdum. Sonra onu yatırdım. Ben de kalktım. Konu çalıştım. Matematik ve coğrafya ilk konular bitti. Fakat hala kahvaltı yapmadım. Birazdan kahvaltı hazırlıycam. Sanırım birden sonra tekrar çalışmaya başlarım.
Çalışmak için çok güzel bir fırsatın olmuş, buna çok sevindim. Maalesef bizim kedi kral biz onun hizmetçileriyiz gibi davranıyor ama ben onu genede çok seviyorum.Selam canim
Bende soru çözerken sinavin iptal oldugunu duydum açıkçası sevinmedim dersem yalan... hazirlanmamistim 2021 e odaklanmıştım
Neyse belki bu bir firsattir. Yarin is yerine gidicem. İzinliyim suan 10 gunde bir gidip mailleri falan kontrol ediyorum. İs yerimde soru cozmeye devam edicem ve mat. bakicam.
Kediler öyleymiş evetsurekli ilgi alaka birde bir sure sonra evin sahibi gibi davraniyorlarmis
Vallahi canim istikrarina ve erken kalkabilmene hayranim. Ben anca iş icin kalktigimda 5.30 da kalkabiliyorum servis 6.15 te. 6 da cikmam lazim evden. İsler birikmis biraz. 12.45 te yemek var o zamana kadar soru cozebilsem biraz keşkeSaat 05.35 bu sabah kedi erken uyandı ve şuan hiç ders çalışasımda yok. Uyucam ama inşallah uyanırım. Saat yedi olmadan gene ders çalışırım
Geçmiş olsun. İyi yapmissin bugun de dinlenme.gunun olsun. Nazarim deydi heraldeBugün ders çalışamadım. Uyudum. Çünkü hem midem kötüydü hem de başım ağrıyordu. Dün gece akşam yemeği yerine abur cuburla doldurdum midemi o da rahatsız ettim.
Yok canım olur mu öyle şey ben kalktımda dün gece çok saçmalayınca midem ve başım kötü diye tekrar yattım. Ben senin kötü niyetli olduğuna inanmıyorum.Geçmiş olsun. İyi yapmissin bugun de dinlenme.gunun olsun. Nazarim deydi heraldene guzel kalkıyor derken kalkamaz oldun vallahi dicem bundan sonra
Napimmm yaaa... Biraz soru cozdum iste çıkmış ALES sorulari. harici ders calisamadim aksam insallah. 5 bucuk gibi evde oluyorum. Bugunde böyle geçti anlamadimYok canım olur mu öyle şey ben kalktımda dün gece çok saçmalayınca midem ve başım kötü diye tekrar yattım. Ben senin kötü niyetli olduğuna inanmıyorum.Sakın öyle düşünme. Sen neler yaptın.
Bende de yok birseyBende biraz vatandaşlık bakayım dedim ama ilk konuyu bile bitiremedim. Hiç bilmediğim bir ders.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?