Geçmiş olsun neden böyle oldun sen iki gündür geçmedi. Boyun fıtığı yok dimi?Benim boynum çok fena kızlar kazık gibi oldum iyileşince çalışmaya devam ...yarın inşallah iyilesirim..ev işleride kaldı çocuklara zor baktim eşim masaj yaptı yardım etti vs ama işte işe gidiyor
Bilmiyorum kuzum yoktur ama ilk defa oldum böyle bugün daha iyiyim tarihten az çok çalışmaya devam edicem inşallahGeçmiş olsun neden böyle oldun sen iki gündür geçmedi. Boyun fıtığı yok dimi?
Geçmiş olsun canım. Böyle durumlarda ilaç içmeden atlatamiyorum ben dolorex kullanırım mutlaka boyun ağrısı ve regl durumlarında.Bilmiyorum kuzum yoktur ama ilk defa oldum böyle bugün daha iyiyim tarihten az çok çalışmaya devam edicem inşallah
Bizim ders çalışan hatunlara ne oldu acaba kızlar nerelerdesiniz?
Bu aralar enteresan rüyalar görüyorum.Çalışkan hatunlar topigi duraklama dönemine mi girdi sessiz kimsesiz kalmış.. Jdhdsbjs fazla tarih çalışınca beyin error maalesef Ben tarihe devam.. birkaç konum kaldı. Tekrarlara da başladım yavaştan. Bı yandan Ezberleyip bı yandan unutmak istemiyorum haftasonu renkli kağıtlar alıp kendimi heveslendirme çabalarına girdim. Tarihte malûm yabancı kelimeler çok. Çalıştığım her Ünitedeki ezberlemekte zorlandığım kelimeleri minik kağıda yazıp ünite sonuna veya kelimelerin geçtiği sayfaya yapıştırıorum. Kendimce yöntemler geliştirerek kpss yolunda ağır adımlarla ilerliyorum
Ayrıca Ruyan hayır olsun canım. Özel değilse paylaşirsan yorumlarız belki. Rüyalar çok etkiliyor insanı. Kâbus gördüğüm bı gece sanki göğsüme bişey çökmüş gibi oldu mide bulantısı bastı. Gecenin bi vakti balkon pencere açıp hava aldım da anca rahatladım
Bende nette baktım hep olumlu o yüzden içim rahat etti ama rüyamda ne kadar ağladım varya of of.Hep babanla ilgili rüyalar. Son cümlendeki rüya heleüşenmedim baktım meraktan ama iyiye yorumlanmış hep bu tarz rüyalar sitelerde..biz de hayır olsun diyelim
Tarih sözel olmasına rağmen beni en yoran ders.. konular bitmek bilmiyor, detay fazla ve unutuluyor. Bu yıl ilk tarihten başladım bı an evvel aradan çıkarayım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?