Bende birazcık karışım problemi çözdüm şimdi tekrar sayı problemlerine döndüm.Taktik mi gözlükleri
Ogrenme psikolojisi calistim 100 paragraf birazdan mat. a geciyorum
Şuan hangi kitabı okuyorsun canım.Kizlar ben mati yarina birakiyorum baslayamadim. yarin normalde dinlenme ve film gunum mat telafi edecegim. Simdi kitabimi okuyup okuma egzersizi yapacagim ve de uyuyacagim.
Tabiki bunu yapabilirsin. Ben kitap üstünden çalışıyorum. Kitapta önemli yerleri çiziyorum. Sonra deftere konuyu bir yere soruları bir yere not ediyorum. Video izliyorsam şuan yaptığın gibi videoda bilmediğim yerleri not tutarak ilerliyorum. Tabi dediğin mantıklı takibin kolay olur.Kızlar bir şey soracağım. Ben matematikte soru çözerken videoyu durdurarak not alıyorum . Yazma işlemleriyle birlikte çok fazla vaktimi alıyor. Herhangi bir yayının (aklımda hocawebde var çünkü onların videolarını izlemeye başladım) video ders notlarını alsam 5 ders şeklinde Direkt oradan okuyup küçük notlar alarak çalışsam mı? Soruyu bile yazmak zorunda kalıyorum böyle. Faydalı buldunuz mu? Alırsam önce video izleyeceğim sonra ders defterinden okuyacağım sonra da soru bankasına geçeceğim.
Aynen kolaylık olsun diye düşündüm. Kitaptan takip ettikten sonra tekrar not mu ediyorsunuz orada yazanları? Ben alıp video ile birlikte götüreyim dedim.Tabiki bunu yapabilirsin. Ben kitap üstünden çalışıyorum. Kitapta önemli yerleri çiziyorum. Sonra deftere konuyu bir yere soruları bir yere not ediyorum. Video izliyorsam şuan yaptığın gibi videoda bilmediğim yerleri not tutarak ilerliyorum. Tabi dediğin mantıklı takibin kolay olur.
Ben yazarak daha iyi aklımda tutuyorum. Ama sen duyarak aklında kalıyorsa benim yaptığımı yapma o zaman boş zaman geçer. Bu vaktini ekstra soru çözerek değerlendirmeni tavsiye ederim. Ben dinlerken sanırım arada dalıyorum.Aynen kolaylık olsun diye düşündüm. Kitaptan takip ettikten sonra tekrar not mu ediyorsunuz orada yazanları? Ben alıp video ile birlikte götüreyim dedim.
Ben benim için zor olan soruları veya daha sonra tekrar etmek isteyeceğim şeyleri not alıyorum matematiği öyle hallediyorum bugün hedefim oran orantı konusunu çalışıp not almakKızlar bir şey soracağım. Ben matematikte soru çözerken videoyu durdurarak not alıyorum . Yazma işlemleriyle birlikte çok fazla vaktimi alıyor. Herhangi bir yayının (aklımda hocawebde var çünkü onların videolarını izlemeye başladım) video ders notlarını alsam 5 ders şeklinde Direkt oradan okuyup küçük notlar alarak çalışsam mı? Soruyu bile yazmak zorunda kalıyorum böyle. Faydalı buldunuz mu? Alırsam önce video izleyeceğim sonra ders defterinden okuyacağım sonra da soru bankasına geçeceğim.
Anladım teşekkür ederim cevapladığınız için :) Ben de elimin altında hazır not bulunsun istedim. Videodan not alınca çok vaktim gidiyor. Böylece video defterden not alırım iki kez üstünden geçilmiş olur.Ben benim için zor olan soruları veya daha sonra tekrar etmek isteyeceğim şeyleri not alıyorum matematiği öyle hallediyorum bugün hedefim oran orantı konusunu çalışıp not almak
Ben yatıyorum uykum geldi iyi çalışmalar sana canım benim ...yarın ki hedefim sayı problemleri benimde :)Bende sayı problemlerini bitirdim. Şimdi kesir problemlerine geçtim. Uyuyana kadar konu çalışıcam uykum gelmezse soru çözüp not tutucam.
Ben yatıcam canım. Çok kötü karnım ağrıyor. Konu anlatımını bitirdim. Soru bankasından yarın soru çözücem. Yapamadığım soruları yarın not edicem.Ben yatıyorum uykum geldi iyi çalışmalar sana canım benim ...yarın ki hedefim sayı problemleri benimde :)
Tabi sorabilirsin, hocawebde kanalını takip ediyorum canım. Video ders notlarını da dün sipariş ettim.Sena616 canım sana şey soracaktım. Sen benim hocamı takip ediyordun dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?