Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
KPSS 2021 e henüz başlamamış olanlar ve sıfırdan başlayacaklar... Başlayalım ve bitirelim hadi💪
- Konu Sahibi marbling
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Haziran 2011
- 60.910
- 153.300
- 898
- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.099
- 448
O da doğru 1900'lü yıllar bile onlar için güncel.Ona hiç güvenme canım, geçen sınavda tam bir yıl not tuttum güncelde be mübarek bir tanesi çıksaydı ya gittiler kar şiirini sordular
Haklısın canım en doğrusu bu.Kökten kpss çıkaranlara okuyalım bitsin gitsin
- 28 Haziran 2011
- 60.910
- 153.300
- 898
- 12 Temmuz 2006
- 1.537
- 2.641
- 333
- 41
Selam kizlar. 5 tr kalkmak isteyip kalkamayanlardan biri de benim. Ve 4 te uyuyabildim. 9 bucukta uyandim. Hizli okuma etkinliğim 1 sa., Kitabimi okudim 45 dk. Biraz ara verip mat baslayacagim
Kolay gelsin verimli bir gun olsun hepimiz icin. Okudugum kitaptan bir bölüm paylasmak istiyorum sizinle. İrade terbiyesi-Jules Payot.
Kolay gelsin verimli bir gun olsun hepimiz icin. Okudugum kitaptan bir bölüm paylasmak istiyorum sizinle. İrade terbiyesi-Jules Payot.
Eklentiler
- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
Harikaymış tam bize uygun ve tamda yapmak istediğim yaptığım şey inşallah ...ben azcik erken kalktım ama sonra biraz çalışıp uyudum tekrar ona ne demeli :)Selam kizlar. 5 tr kalkmak isteyip kalkamayanlardan biri de benim. Ve 4 te uyuyabildim. 9 bucukta uyandim. Hizli okuma etkinliğim 1 sa., Kitabimi okudim 45 dk. Biraz ara verip mat baslayacagim
Şimdi programımı hazirladim bugünü vatandaşlık günü ilan ettim çalışıyorum ama birazdan kalkıp ev işi yemek girisicem
- 28 Haziran 2011
- 60.910
- 153.300
- 898
Bugün 3. günüm
Kaplumbağa adımlarıyla ilerliyorum ben. Geçen sene yaptığımı yapmayacağım
Bugün tarih 3. Üniteyi çalıştım, diğer iki ünite tekrarı yaptım.
Matematik not defterimden konuların üzerinden geçip gözden geçirdim. Birazdan geçmiş matematik sorusu çözeceğim biraz.
Devamını da yazarım kısmetse
Kaplumbağa adımlarıyla ilerliyorum ben. Geçen sene yaptığımı yapmayacağım
Bugün tarih 3. Üniteyi çalıştım, diğer iki ünite tekrarı yaptım.
Matematik not defterimden konuların üzerinden geçip gözden geçirdim. Birazdan geçmiş matematik sorusu çözeceğim biraz.
Devamını da yazarım kısmetse
- 29 Aralık 2020
- 1.160
- 2.911
- 83
Gerçekten de tam hızlınmış. Bende burada yazılanlar gibi yapmaya çalışıyorum. Bende erken kalktım biraz çalışıp sonra uyudum malesef sonra ev işi derken bu vakit oldu tekrar ders başına...Selam kizlar. 5 tr kalkmak isteyip kalkamayanlardan biri de benim. Ve 4 te uyuyabildim. 9 bucukta uyandim. Hizli okuma etkinliğim 1 sa., Kitabimi okudim 45 dk. Biraz ara verip mat baslayacagim
- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
Çok yavaş olsada ilerliyorum çok şükür 2 vatandaşlık videosu bitirdim bugünü vatandaşlık günü ilan ettim bu arada 1 aylık programimada başladım ...10 Şubat'ta bitmesi gerek konularim...gecen ay çalıştığım vatandaşlık konularını gözden geçirip 2 test felan çözerim ancak heralde çünkü daha ilk konu tam bitmiş değil birde elimde vatandaslik soru bankası kaynak güncel bir tane var
- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.099
- 448
- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.099
- 448
- 12 Temmuz 2006
- 1.537
- 2.641
- 333
- 41
Selam kizlar.. iyi gidiyoruz bize.
Ben bugun 8.30 da kalktim. Tarih calistim. En bastan gelerek Osmanli devletine kadar geldim.onceden buralara bakmis oldugum icin notlarimi okudum. Az biraz daha soru cozup, gelisim psikolojisine basliyorum. Daha once baslardim ama is yerinden de is cikinca anca oldu.
Siz naptiniz nasil gidiyor?
Ben bugun 8.30 da kalktim. Tarih calistim. En bastan gelerek Osmanli devletine kadar geldim.onceden buralara bakmis oldugum icin notlarimi okudum. Az biraz daha soru cozup, gelisim psikolojisine basliyorum. Daha once baslardim ama is yerinden de is cikinca anca oldu.
- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.099
- 448
- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
Ben daha bugün çalışmaya fırsat bulamadım cocukalr ev işi derken ama onları uyutup öyle çalışmaya başlayacağım nasip olursa ... çünkü uyuduklarinda daha verimli oluyor bugün matematik çalışmayı planlıyorum ...geçen ay çalıştığım konuları tekrar edip yeni konu çalışıp soru çözmek hedefim bakalım ne kadarını yapacağım
- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
- 29 Aralık 2020
- 1.160
- 2.911
- 83
Selam kizlar.. iyi gidiyoruz bize.