Kpss 2020 onlisans - lise beybileri ?

crcgpieL_

Ben ona resmen asıgım.Annem babam ailem
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2012
135
61
Selammm Kizlar, direkt konuya gireyiiiim...
onlisans sivil hava ulastirma isletemeciligi okuyorum bu sene butun derslerimi vermem gerekiyor.. ki atamam gerceklesebilsin.. 90 ustu yapmam gerekiyor ve bolumumum alimida az ama yapcak bisey yok 90 ustu almayi basarirsam aciktan alimada girebilirim duz memurluk gibi.. ???
yani acikcasi benim icin fark etmiyor devlette olayimda erkek arkadasim var onu cok seviyorum her kosulda yanimda olur ve bana bize bakar biliyorum ama yinede bir kadinin ayaklarinin uzerinde durmasi, cocuklarinin esinin gozunde saygin biri olmasi gibiside yok... kendi araban kendi isin ay cok cizeeel.. allahim insallah hepicigimizeee nasippp eder cok aminnn
Hayalleri bile guzel acikcasi..
Ben bu hafta baslamayi dusunuyorum su bayrami atlatmayi bekliyorum sadece..
3 ayda konulari bitirebilir miyim ? Eger zorlarsam biter gibi geliyor geri kalaninda full teste odaklanmak istiyorum cunku. 2020’de 25 yasinda olcam ve yasa takilabilirim diye cok korkuyorum ... bu sene oldu oldu olmadi olmycak gibi geliyor yaaa...

Sizdeee benim gibimisiniz aceep, ezcik dertlessek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…