Kpss 2020 hakkında sorum var

Sena616

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
2.662
6.724
27
Merhaba kızlar Üniversite 4.sınıfa geçtim gy gk testine gireceğim 2020 de B grubu .Kpss gy gk konu anlatımlı alıp başlamak istiyorum .Dershaneye yazıldım fakat eylül sonu başlayacakmış.Okulum da eylülde açılacak yani o zamana kadar başlayıp birkaç konu bitirsem diyorum ,çünkü okulla birlikte zorlanırım. Daha önce ygs lys tecrübem var ama kpss gibi bir sınavdan korkuyorum açıkçası. Yayınevi tavsiyelerinize, tecrübelerinize ihtiyacım var lütfen yardımcı olur musunuz cevaplayanlara şimdiden teşekkürler.

Kpss gk gy çok zor değil. Alan sinavlarina sıkı hazirlanin. Belirleyici eleyici olan o. Simdiden baslamak cok mantikli. Donem icerisinde farki daha cok hissedersiniz
Umarım zor değildir. Alan galiba öğretmenliklerde var ,bölümüm hemşirelik gk gy giriliyormuş sadece. Anladım teşekkürler.

şimdiden konu çalışmaya başlarsan tabiiyi olur. zaman çok hızlı geçiyor faydasını görürsün.ister en zorlandığın dersten başla eksiğini kapat ,istersen en iyi olduğun dersten başla onu aradan çıkarırsın:) konular çok fazla şimdiden başla dersaneye de ön bilgi ile başlamış olursun. yayın olarak lider,yargı,pegem,benim hocam yayınlarını öneririm.

Çok teşekkür ederim yayın önerisi için aklıma takılıyordu bu konu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…