- 24 Eylül 2016
- 1.099
- 739
-
- Konu Sahibi Sampanyadakizehir
Kpss icin degil de hakimlik icin tarihe pusuladan calistim soru bankasiyla beraber
Ramazan yetginin videolari var onlari da izleyebilirsin not tutarak daha iyi aklinda kalir.
Kolay gelsin.
Tarihte konu anlatimli kitabin: Tarihin Pusulasi olsun, bir yandan da Youtubedan Benim Hocami izle. Ramazan yetgini. Soru bankasi olarak da Benim hocam tarihi coz ozellikle.
Genel tavsiyelerim: gkgy icin:
Pegem, pusula ve uzman kariyer garanti kaynaklarin olsun. Bunlari set olarak al.
Bunlari bitirirsen de yediiklim, yargi falan takilirsin.
Herkes pegem ve pusulayı önerdiğine göre gerçekten çok iyi mutlaka alıcamPegem evvelıyat ve pusula başka yayın tanımam
Faydali oldu tabi artik yargic adayiyimFaydalı oldu mu matematik türkçem iyidir ama tarih coğrafya lisede de çok iyi değildi inşallah yapabilirim
Faydali oldu tabi artik yargic adayiyim
ek olarak sana ozelden bir grup adi yazayim faceden bulursun orda bir hoca paylasimlar yapiyor gayet guzel.
Tebrikler inşallah mesleğe başlamak da nasip olur amiiin :) tamam bakıyorum hemen mesajaFaydali oldu tabi artik yargic adayiyim
ek olarak sana ozelden bir grup adi yazayim faceden bulursun orda bir hoca paylasimlar yapiyor gayet guzel.
Mesajınız gelmediTebrikler inşallah mesleğe başlamak da nasip olur amiiin :) tamam bakıyorum hemen mesaja
Grubun adini bende ogrenebilir miyim acaba tesekkurler.
Ikinize de gonderdim kizlar.Tebrikler inşallah mesleğe başlamak da nasip olur amiiin :) tamam bakıyorum hemen mesaja
Canim yogunum haliyle nete pek giremiyorum simdi attim. Gecikmeden dolayi pardon. Insallah faydasini gorursun.Mesajınız gelmedi
Ben de alabilirmiyim isim, bu arada tebrikler, hayırlı olsun.Ikinize de gonderdim kizlar.
Tesekkurler simdi atiyorum.Ben de alabilirmiyim isim, bu arada tebrikler, hayırlı olsun.