Kpss 2018

Sampanyadakizehir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2016
1.099
739
merhaba bu sene psikoloji son sınıf olucam inşallah herşey yolunda giderse .kpss çalışmaya başlamam lazım bi an önce.
acaba kpss çalışıp atanan,kitap konusunda yardımcı olabilecek birileri var mı? Hangi yayınlar daha iyi ? Teşekkürler şimdiden

Tarihte konu anlatimli kitabin: Tarihin Pusulasi olsun, bir yandan da Youtubedan Benim Hocami izle. Ramazan yetgini. Soru bankasi olarak da Benim hocam tarihi coz ozellikle.

Genel tavsiyelerim: gkgy icin:
Pegem, pusula ve uzman kariyer garanti kaynaklarin olsun. Bunlari set olarak al.

Bunlari bitirirsen de yediiklim, yargi falan takilirsin.

Kpss icin degil de hakimlik icin tarihe pusuladan calistim soru bankasiyla beraber
Ramazan yetginin videolari var onlari da izleyebilirsin not tutarak daha iyi aklinda kalir.
Kolay gelsin.

Tarihte konu anlatimli kitabin: Tarihin Pusulasi olsun, bir yandan da Youtubedan Benim Hocami izle. Ramazan yetgini. Soru bankasi olarak da Benim hocam tarihi coz ozellikle.

Genel tavsiyelerim: gkgy icin:
Pegem, pusula ve uzman kariyer garanti kaynaklarin olsun. Bunlari set olarak al.

Bunlari bitirirsen de yediiklim, yargi falan takilirsin.

Tamam not alıyorum yarın ilk iş bakıcam inşallah bulurum olmadı internetten alırım

X