- 12 Ocak 2014
- 261
- 51
- 34
-
- Konu Sahibi ayseistanbul
Arkadaşlar herkese merhaba bu sene bende bazı arkadaşlarım gibi ikinci defa sınava hazirlanacagim. Daha önce bakırköy beyaz kalemdeydim hocalar çok kaliteliydi matematik dışında ama bazı şeyler düzenli değildi. Şimdi biran önce başlamak için kayıt yaptırmam lazım fakat karar veremiyorum aynı yere mi gitsem yoksa murat dersanesi mi vs diye kafam karışık bilgisi fikri olan varsa ve yazarsa inanın çok sevinirim.
bende araştırıyorum henüz görüşmeye gitmedim hiçbiriyle lakin murat için kalabalık ve ilgisiz diyorlar bilemiyorum benimde kafam karıştı :/
merhaba ben gecen sene beyaz kaleme gittim özellikle eğitim hocaları çok iyiydi allahı var ama etütler çok düzensizdi birde matematik çok kötüydü sözel ve sayısal olarak ayrıldı sınıflar sözel sınıfı aşırının aşırısı yavaştı sayısal sınıfta ise şansıma benim dışımda herkes matematikçiydi orasıda çok hızlıydı hiç bişi anlamadım matematikten kütüphanesi çok kötüydü bide birsürü sıra yer yok içerisi pislikten geçilmiyor ama allahı var onun dışında hocalar iyiydi sene sonunda hızlandırılmış konferanslar özellikle toparlamak açısından çok iyidi. Bende geç başlayan gruptaydım ekderslerle bitirdik konuları o yuzden etütlere yetişemedim yarın murat dersanesiyle görüşmeye gideceğim ama tabi her idareci kendi dersanesini övüyor lütfen bana akıl verin ne gibi eksikleri vardı gibisinden bu arada kalabalık olayını bende duydum hocalara soru sormaya sıra gelmiyormuş falan ne diyorsunuz?merhaba ben geçen sene murat dershanesine gittim bakırköy ve memnundum üstelik akşam grubuna gittim herşey düzenliydi siz ne gibi sorunlarla karşılaştınız bilmiyorum ama biz çok geç başladığımız için ek dersler yapmak zorunda kalmıştık oda çok normal hocalar gayet iyiydi hepsi dersi hızlı bir şekilde anlatmadı belkide bu yüzden yetiştiremediler kendilerine verilen sürede ben bu sene tekrar murat dershanesine yazılıcam
kalabalık olayını bende duydum arkadaşım birde kitapları kaliteli değil diyorlar o kadar kafam karışıkki. Yaın görüşmeye gideceğim aldığım bilgileri yazarım buraya.bende araştırıyorum henüz görüşmeye gitmedim hiçbiriyle lakin murat için kalabalık ve ilgisiz diyorlar bilemiyorum benimde kafam karıştı :/
merhaba ben gecen sene beyaz kaleme gittim özellikle eğitim hocaları çok iyiydi allahı var ama etütler çok düzensizdi birde matematik çok kötüydü sözel ve sayısal olarak ayrıldı sınıflar sözel sınıfı aşırının aşırısı yavaştı sayısal sınıfta ise şansıma benim dışımda herkes matematikçiydi orasıda çok hızlıydı hiç bişi anlamadım matematikten kütüphanesi çok kötüydü bide birsürü sıra yer yok içerisi pislikten geçilmiyor ama allahı var onun dışında hocalar iyiydi sene sonunda hızlandırılmış konferanslar özellikle toparlamak açısından çok iyidi. Bende geç başlayan gruptaydım ekderslerle bitirdik konuları o yuzden etütlere yetişemedim yarın murat dersanesiyle görüşmeye gideceğim ama tabi her idareci kendi dersanesini övüyor lütfen bana akıl verin ne gibi eksikleri vardı gibisinden bu arada kalabalık olayını bende duydum hocalara soru sormaya sıra gelmiyormuş falan ne diyorsunuz?
Valla ben dün muratla görüştüm hiçte sevmedim çalışma odası inanılmaz küçük bi kere taa en üst kata yapmışlar ki bu sene kalabalık olacak belki etütleri burada yaparız dediler kendileri çok saçma geldi bana. Boş sınıfta çalışma açısından yer olacagını sanmıyorum çünkü bu sene ciddi kalabalık var arkadaşım haftaiçi için kayıt yaptırmak istedi ama yer yoktu o derece. birde şunu begenmedim mesela hocalarınız tecrübelimi falan diye sordum diğer dersaneler hocaların ismini verirken murat der. vermedi yok şöyle iyi hocalar böyle iyi hocalar övüp durdular. çok ticari yaklaştılar birde bilmem kaç saat ders bilmem kaç saat etüt türkiyenin hiçbir dersanesinde göremezsiniz falan yok işte uzaktan eğitimi ilk biz getirdik falan dediler bu sene ama ben çok eskiden arkadaşımın pegemin uzaktan eğitimiyle sınava hazırlandıgını biliyorum yani. Herneyse arkadaşlar amacım asla kötülemek değil biz 4 arkadaş gittik bize pazarlamacı gibi yaklaşımları hiç hoşumuza gitmedi doğrusu.
Öyle tabiiki herkesin beklentileri farklı hepimiz için hayırlısı olsun. Valla ordaki bizle ilgilenen bayan öyle dedi ne kadar doğru bilmiyorum çünkü birçok şeyden haberi yoktu matematik bölümü arkadaşıma aa sizdede mi alan var dedi ders hocalarının isimlerini hatırlayamadı vsben geçen sene gittiğim için ve beğendiğimiz için bu sene 2 arkadaş tekrar gidicek herkesin kendi fikribirde etütler en üst katta mı olucakmış?
Öyle tabiiki herkesin beklentileri farklı hepimiz için hayırlısı olsun. Valla ordaki bizle ilgilenen bayan öyle dedi ne kadar doğru bilmiyorum çünkü birçok şeyden haberi yoktu matematik bölümü arkadaşıma aa sizdede mi alan var dedi ders hocalarının isimlerini hatırlayamadı vs