• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss 2013 A kadro İçin 5 Ay Kala Çalışmaya Karar Veren Mühendis

Gareng

Guru
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2008
1.710
10
316
Diğer
Evveeeet bugün itibariyle çalışmalarıma başlıyorum. :8: Önce tereddüt ettim "5 ay var yahu, yapabilir miyim acaba?" diye sordum kendi kendime. Sonra dedim ki: "1 senede ÖSS'ye çalıştım, 5 ayda KPSS'ye mi çalışamayacağım". :33:
Genel Kültür (Tarih,coğrafya,vatandaşlık) macerama başlamak üzere Kitaplarımı da almış bulunuyorum.
YDS başvuru mu da yaptım.
Benim gibi girmeyi düşünüp de tereddütlerle boğuşan herkesi beklerim, bendeki bu heves herkese yeter. :23:
Gazam mübarek olsun. Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın. :9:

Valla azmin elinden hiç bişey kurtulmazmış başarılar dilerim :46:
Ben cesaret edemediğimden seneye girmeye karar verdiğim için hayran kalıyorum böyle azimli insanlara :nazar:
İnşallah başarılı olursun :72:

Valla azmin elinden hiç bişey kurtulmazmış başarılar dilerim :46:
Ben cesaret edemediğimden seneye girmeye karar verdiğim için hayran kalıyorum böyle azimli insanlara :nazar:
İnşallah başarılı olursun :72:

Sağol teşekkür ederim inşallah kazanırım. Bana da bir gaz geldi öyle birden yapacağım dedim. Bakalım başladım öyle şimdiden her birinden birer ünite bitirdim bile. :52: Bir de bu kadar çalışmaya kadro vermezlerse o zaman ne yaparım bilemem. :37:

bende varım: )
ani bir karar değişikliği ile tüm planlarımı değiştirdim: )
normalde seneye sadece memurluk için girecektim fakat kararım değişti artık.
dersaneye yazıldım alandan gireceğim: )
geçen dönem mat ve türkçe bitmişti.
şimdi onları oturtmaya çalışıyorum.
okulumda var bu arada.son sınıfım.ders çıkışları kütüphaneye yazıldım.
muhasebe ve iktisattan yazıldım dersnaeye sadece.
hukuk ve mliyeyi okuyup gireceğim.
bu sene olur mu bilmem ama olmazsa da üzülmem zira asıl hedefim mezuniyetten sonra hazırlanmaktı.
seneye tekrar hazırlanırım,en azından alt yapım olur: )
ama olurda kazanırsam kpss yi,kurum sınavlarına kadar deliler gibi ders çalışacağım: )))

sana kendime ve herkese başarılar diliyorum :)))
bu arada ben iibf liyim: )

sana kendime ve herkese başarılar diliyorum :)))
bu arada ben iibf liyim: )

Tahmin ettim alan derslerinden bahsedince. :1: Çok iyi yapmışsın okurken başlamakla. Bu sene olacak olacak inanalım kendimize. :kkk: Ben alan çalışmıyorum şu an için kararsızım çünkü bizde bazı kurumlar istiyorum bazıları istemiyor. Çoğunlukla p7 p8 puanlarıyla alıyorlar. Ama gireceğim o oturumlara da. Açıköğretim de okuyorum bir yandan ordaki bilgilerimle biraz olsun yaparım diye düşünüyorum, maksat puan hesaplansın. :9: Ben de eğer ki sınava çağırılırsam kurum sınavlarına deli gibi çalışacağım, en son kurum sınavında elendim. :52:

Tahmin ettim alan derslerinden bahsedince. :1: Çok iyi yapmışsın okurken başlamakla. Bu sene olacak olacak inanalım kendimize. :kkk: Ben alan çalışmıyorum şu an için kararsızım çünkü bizde bazı kurumlar istiyorum bazıları istemiyor. Çoğunlukla p7 p8 puanlarıyla alıyorlar. Ama gireceğim o oturumlara da. Açıköğretim de okuyorum bir yandan ordaki bilgilerimle biraz olsun yaparım diye düşünüyorum, maksat puan hesaplansın. :9: Ben de eğer ki sınava çağırılırsam kurum sınavlarına deli gibi çalışacağım, en son kurum sınavında elendim. :52:

hayırlısı olur inşallah yaa..
alana çok yoğunlaşacağım,okulla nasıl gider bilmiyorum ama..
benim tarihim iyi değil ya onu nasıl bitireceğim bilmiyorum :27:
branşın ne senin peki?
sen şanslısın,ben alan olmadan tek senelerde bi yere giremem:(

hayırlısı olur inşallah yaa..
alana çok yoğunlaşacağım,okulla nasıl gider bilmiyorum ama..
benim tarihim iyi değil ya onu nasıl bitireceğim bilmiyorum :27:
branşın ne senin peki?
sen şanslısın,ben alan olmadan tek senelerde bi yere giremem:(

Kimya mühendisliği. Pek da şanslı sayılmam bizde de kadrolar çok çok az. Bazı kurumlar bizden de alan istiyorum, bakalım hayırlısı olsun. :31:

Tarihten 3 coğrafya ve vatandaşlıktan 1er ünite bitirdim, sınava kadar biter mi bu konular acaba yaa. :26: Bir de aklımda kalır mı o var tabi :52:

Back