sağol canım. bence tercih yap sen ne olur ne olmaz
ya o belli olmaz bu ülkede 65 ile atanan varken 90 ile atanamayan da var...ama 4001 de yığılma çok oluyor...
mesela bnm bölümüm maliye,işletme,adalet gibi spesifik bölüm olmadığı için 4001 e mudahil olmak durumundayım...edebiyatta öyle...
81 aldım umutluyum az da olsa ama 85 alaydım daha rahat olurdum(((
atanırsın tatlım puanın cok kotu degıl bence. pekı 4001 ıcın tercıh yapma puanı var mı? yoksa ısteyen yapabılır mi?
ahh ahh kafama edeyim yaa(((( 2014 e kadar beklemek istemiyorum ya rabbim duyy sesimii (((((((
p3 puanına göre tercih yapıyorsun canım.... bir de çoğu yer m.e.b onaylı bilgisayar işletmenliği sertifikası istiyor..alıyorum ben yarın sınava gircem...
yani hani ogretmenlık ıcın 75 ustu gerekıyor ya onu dedım canım bunda da var mı dıye. ben de sertıfıks yok ya hu neyse nasip dıyelımm
yani hani ogretmenlık ıcın 75 ustu gerekıyor ya onu dedım canım bunda da var mı dıye. ben de sertıfıks yok ya hu neyse nasip dıyelımm
aynen bnde kafama tüküreyim..sağolsun biri yüüznden bir senem berbat geçti ve çalışamadım..son 2 ay ne yaptıysam yaptım...oda tam konsantre olamadan yanii...
allahım görürü inş pişmanlığımızı bu mübarek ayda..sırf bu vicdan azabı yüzündne atansak bari
70 üstü olması lazım ama en düşük 78 lerde kapanıyor bu bölümler ama baraj 70....
sertifikayı sorun etme her ay sınav yapıyorlar..git bilgisayar kursuna böyle böyle de 250 tl ver sadece sınava gir...
ahahha bnde var...ehliyetde var..işinize yarıyorsa kiralayayımof kıızn topiğini geyiğe çevrdm
anladım canım sagol
ne demek yaa sorun değil..ben de pek anlamam bu işlerden ama biraz aradım taradım.....
kasımda ilk atamalar var memurluğa olmaz biliyorum ama ocakta adliye eleman alcak ve 70 üstü alanlar başvurabilcek..tanıdık var orda umarım olur((
papatya senın bolum ne ve kac almıstın:26:
aa senin benim topicten haberin yokmu?sen yazmıştın oraya şimdi hatırladım..seni gidi seni..ama puan filan belirtmemştn...
http://www.kadinlarkulubu.com/kamu-personel-secme-sinavi-kpss/550610-kpss-lisans-aciklandii.html ilk sayfada tablo var işine yayacaktır
evet yazmıstım canım. ama puanını hatırlayamadım ondan sordum
umarım canım. maas nasıl pekı ıyı mı
bn mat hiç yapmamıştım cnm..bide dedğim gibi doğru düzgün bi çalışmayla grmedm..hakettiğim puanı aldım açıkçası..bu kadar emeğe bu kadar puan
işte onu bilmiyorum ama çok yüksek değil diğer memurluklara göre...ben artık işin garantisine bakıyorum maaşa takılacak durumu çoktan geçtim...
anladım canım ama okul oncesı atanıyor zaten her sekılde olur bence senın de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?