kpss 2012 lisans atama, kontenjanlar, tercihler...

atanırsın tatlım puanın cok kotu degıl bence. pekı 4001 ıcın tercıh yapma puanı var mı? yoksa ısteyen yapabılır mi?

ahh ahh kafama edeyim yaa(((( 2014 e kadar beklemek istemiyorum ya rabbim duyy sesimii(((((((

atanırsın tatlım puanın cok kotu degıl bence. pekı 4001 ıcın tercıh yapma puanı var mı? yoksa ısteyen yapabılır mi?

p3 puanına göre tercih yapıyorsun canım.... bir de çoğu yer m.e.b onaylı bilgisayar işletmenliği sertifikası istiyor..alıyorum ben yarın sınava gircem...

ahh ahh kafama edeyim yaa(((( 2014 e kadar beklemek istemiyorum ya rabbim duyy sesimii(((((((

aynen bnde kafama tüküreyim..sağolsun biri yüüznden bir senem berbat geçti ve çalışamadım..son 2 ay ne yaptıysam yaptım...oda tam konsantre olamadan yanii...

allahım görürü inş pişmanlığımızı bu mübarek ayda..sırf bu vicdan azabı yüzündne atansak bari

p3 puanına göre tercih yapıyorsun canım.... bir de çoğu yer m.e.b onaylı bilgisayar işletmenliği sertifikası istiyor..alıyorum ben yarın sınava gircem...

yani hani ogretmenlık ıcın 75 ustu gerekıyor ya onu dedım canım bunda da var mı dıye. ben de sertıfıks yok ya hu neyse nasip dıyelımm

yani hani ogretmenlık ıcın 75 ustu gerekıyor ya onu dedım canım bunda da var mı dıye. ben de sertıfıks yok ya hu neyse nasip dıyelımm

70 üstü olması lazım ama en düşük 78 lerde kapanıyor bu bölümler ama baraj 70....

sertifikayı sorun etme her ay sınav yapıyorlar..git bilgisayar kursuna böyle böyle de 250 tl ver sadece sınava gir...

ya kime desem iyi almışsın diyor ama bilmedikleri için tabi ben içimden kahroluyorum...çalıştım hem de çok ama kafamda tahta eksik galibam((

70 üstü olması lazım ama en düşük 78 lerde kapanıyor bu bölümler ama baraj 70....

sertifikayı sorun etme her ay sınav yapıyorlar..git bilgisayar kursuna böyle böyle de 250 tl ver sadece sınava gir...

anladım canım sagol

anladım canım sagol

ne demek yaa sorun değil..ben de pek anlamam bu işlerden ama biraz aradım taradım.....

kasımda ilk atamalar var memurluğa olmaz biliyorum ama ocakta adliye eleman alcak ve 70 üstü alanlar başvurabilcek..tanıdık var orda umarım olur((

umarım canım. maas nasıl pekı ıyı mı

bn mat hiç yapmamıştım cnm..bide dedğim gibi doğru düzgün bi çalışmayla grmedm..hakettiğim puanı aldım açıkçası..bu kadar emeğe bu kadar puan

anladım canım ama okul oncesı atanıyor zaten her sekılde olur bence senın de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…