• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kpss 2012 lisans atama, kontenjanlar, tercihler...

glsns

Guru
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2011
1.805
49
358
kızlar branş sıralamaları açıklandı. yakında kontenjanlar da açıklanır. benim kafam şimdiden çok karışık. bu süreçte burada fikir paylaşımı yapalım, birbirimize yardımcı olalım olur mu:)

branşım matematik ama öğretmenlik değil...formasyon yok...4001 statüsündeyim....81,665 aldım:((( o kadar da çalışmıştım...

kafamda bi tahta eksik galiba..ya da konuları önden gitmek mi lazımdı bilemiyorum..şimdi de kasımı beklicem....

sizin branş ve puan nedir???

olsun canım ben de geçen sene tercih yaptım atanamadım ama tecrübe oldu.

lauranacım 4001 ne oluyor ya mesela nerelre atanıyorsun iş olarak

lauranacım 4001 ne oluyor ya mesela nerelre atanıyorsun iş olarak

raptomiiim:)))) utanılan forumdaydın sen:)))))

4001 sadece p3 puanı ile 4 yıllık üni mezunu olsunda bölümü farketmezlerin kodu:))))

sgk,işkur,postahane ne bilim bu tarz devlet daireleri için geçerli...

sen kaç aldın???

raptomiiim:)))) utanılan forumdaydın sen:)))))

4001 sadece p3 puanı ile 4 yıllık üni mezunu olsunda bölümü farketmezlerin kodu:))))

sgk,işkur,postahane ne bilim bu tarz devlet daireleri için geçerli...

sen kaç aldın???

arada forumları gezıyorum canımm :)))
hmm cok mu yuksek almak gerek 4001 ıcın?
benım puan cok dusuk bosver:14:

Son düzenleyen: Moderatör:
hoppp :6:

ben geldm ama bu topic bana pek uymayacak sanırım :9: puan düşük olduğu için..ama topic kardeşliği yapıp katılım sağlarım tabiki..
umarım alanımdan 4000 alım olur ki :37:, atanabilrm belki :55:

arada forumları gezıyorum canımm :)))
hmm cok mu yuksek almak gerek 401 ıcın?
benım puan cok dusuk bosver:14:

ya o belli olmaz bu ülkede 65 ile atanan varken 90 ile atanamayan da var...ama 4001 de yığılma çok oluyor...

mesela bnm bölümüm maliye,işletme,adalet gibi spesifik bölüm olmadığı için 4001 e mudahil olmak durumundayım...edebiyatta öyle...

81 aldım umutluyum az da olsa ama 85 alaydım daha rahat olurdum:((((

hoppp :6:

ben geldm ama bu topic bana pek uymayacak sanırım :9: puan düşük olduğu için..ama topic kardeşliği yapıp katılım sağlarım tabiki..
umarım alanımdan 4000 alım olur ki :37:, atanabilrm belki :55:

sağol canım. bence tercih yap sen ne olur ne olmaz

Back