Kpeli erkek fotoraflar

trsinem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2007
120
4
BUNLARDA KÜPELİ ERKEKLER...

20080123145754857_3.jpg

20080123145754857_4.jpg

20080123145754857_6.jpg

20080123145754857_2.jpg

20080123145754857_1.jpg

aaayy yok yok.bunlar insan değil.cumartesi akşamlar kanal 1 de pınar altuğ nun sunduğu bi program var.onu bi izleyin.
dehşet insanlar çıkıyor neler neler yapıyolar yaaa.
yarışmacılarda yabancı.bu yabancılarda hiç akıl yok yaaa.

bunlar küpe olayını aşmışlar
küpe denemez bence bunlara dimi???????????????

biraz akılları çalışsa eminim böyle birsey yapmazlar..
ama en çok kutu kola geçirene taktım kafayı:roflol:

Ah ah açmaz olaydım bu forumu, gecenin bu saatinde rüyama gircek ya iğrenççççç... zati dün gecemiydi gizem arkadaş hatırlar, o kocaman memeli bir kadın vardı onu gördüm. yahu bu saatte değişik konulara bakıyım diye düşünmek bana yaramıyor kesin anladım:eek:klava:

kozmetika sen bide dediğim programı izlesen.kocaman memeli kadın onların yanında solda sıfır.
izle kız cumartesi akşamları.dikkat bayılma.kanal 1 de
ben arada kendimden geçiyorum eşim toparlıyo beni.:roflol:

küpeli piercingli erkeklere baylırdım sogudum sanki birdenbire:sm_confused:benneyaptımki

piercing manyağı bunlar
iğrenç gözüktükleri kesinde......
komik olduklarını pek zannetmiyorum :kahve:

iğrenç
iğrenç
iğrenç
iğrenç
iğreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnçççççç
.
.
.
.......

çok iğrençççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççç yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

cok igrenc bunlar ya...biri nasil nefes aliyor düsünemiyorum bile diger iki sinin kulaklari bir acayip olmus......akil denilen bir sey yok yani kullanmiyor bu insanlar..........

cok cirkin
millet tonlarca para doker guzellessin diye
bunlardada tam tersi
suzgece donmusler resmen

ıgrenç bırsey ınanamıyorum bunlar nasıl mıkrop kapmıyorlar ya ben bıle kucucuk hızmamdan korkuyorum bunlar aşmıs yaaaa

Afrikada Bi inanışa Göre O kulaklarındakiler varya ..

Şimdiki çektileri Acının günahlarının bedeli olduğunu Cehennemden Kurtulacaklarını Düşünüyolar :kahve:

bunların amacı ne onu merak ettim kulağına teneke kutu sokup geziyorsunda madalyamı takıyorlar.

ALLAH akıl fikir versin ya ne deyim berbatlar hiç sevmem normal küpe takan erkekleri bile...

yuhh ya kutu kola geçmiş kıulagından :))) oha ama okadar kulak varmı bi insanda :S:S

X