Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2 gün önce poodle cinsi bir köpek aldık ve eve geldiğinden beri boğazım yanıyor bu gün hafiften sesim kısılmaya başladı. böyle ibr yaşayan var mı aranızda arkadaşlar ne olur bana bir fikir verin
bilmiyorum ki aslında ben evlendikten sonra annemler köpek aldılar. onlara gittiğimde 1-2 gün kalırım ama hiç boğazım böyle olmadı anlayamadım ki bende ne olduğunu ne yapmam gerektiğini ne olur bana bir fikir verin arkadaşlar
aynı sorunu babam yasıyor ondada devamlı gıcık yapıyor bogazında arastırdıgımıza gore evcıl hayvanlar bu tarz alerjı yapabılıyormus uzun sura surdu ama sımdı ıyı umarım sızınde gecer
ayn? sorunu babam yas?yor ondada devaml? g?c?k yap?yor bogaz?nda arast?rd?g?m?za gore evc?l hayvanlar bu tarz alerj? yapab?l?yormus uzun sura surdu ama s?md? ?y? umar?m s?z?nde gecer