KPDS soru, sözlük, gramer, ders notu, özel program toplu paket

Coooooooook Tesekkur ederım Zepp tam aradıgım gibi bır program. Emegine saglık...

indiren arkadaşla memnunmusunuz, fikirleriniz nelerdir? ayrıca bu dosyanın boyutu ne kadar?

ben indirdim boyutu 24mb.. içinde kelime ezber için birkaç program var.. ayrıca gene bir program hazırlanmış istersen üds de en çok çıkan sıfatları yada isimleri vs vs sana test olarak soruyo o keliemeleri,, gerçekten güzel bi program :) ayrıca çıkmış sorular var ve kelime listeleri var pdf formatında eminim hazırlananların çok işine yarayacaktır :)

bende 12.7 mb olarak gözüküyor yaw ama indirdiğim kadarıyla çok güzel bir sürü prog. var sınava hazırlananlar için bnce çok güzel ders çalışmayı eğlenceli hale getiriyor,indirmek isteyenlere öneririm

slm arkadaşlar bnde size Linguatic Ücretsiz Türkçe ıngilizce Almanca Sözlük - Lisan Teknolojileri Uluslararası Topluluğu buradaki sözlüğü indirmenizi tavsiye ederim bazı yerleri hoşuma gitmiyor ama hiç yokta iyidir. yazılan kelimeyi sesli olarak söylüyor,bir kaç kelime aynı anda aranabiliyor (aynı harf ile başlayanları alt alta diziyor kelimenın tamamını unutsanız bile bu şekilde hatırlayabilirsiniz) türk-ing,ing-ing,alm-ing,alm-türk böyle bir kaç sözlüğü var,Linguatic Sözlük e-posta, web sayfası, doküman yada sohbet programlarınızda hızlı bir şekilde çeviri yapmanızı sağlar. Herhangi bir metni yakalayabilme özelliği Word, Excel, Outlook, Internet Explorer, Adobe Reader ve MSN Messenger gibi bir çok masaüstü uygulamaları ile çalışabilmektedir.
bunun gibi irçok özelliği var siteye girerseniz görebilirsiniz 160 mb ve ücretsiz.

arkadaşlar

ben bu kpds paketini indirmiştim güzel birşeye benziyor!

şimdi açelya arkadaşımızın dediği sözlüğü de yüklicem. inşallah işe yarar!

paylaşımlarınız için hepinize teşekkürler!

payaşım için saolun

ingilizcem sıfır
kursa girme imkanım yok evde ögrenebilirim anca
ve 3 ayda kpdsden 70 alabilirmiiym
yoks abir sonraki dönemimi beklemeliyim
bilgi verirseniz sevinirim

merhaba bendede aynı sorun var.kursa gidemem.evde hazırlanacağım.cesur öztürkün kitabını önermişler onu deneyeceğim.benim c seviyesinde almam lazım.ne yapacağımı bilemiyorum.azimle herşeyin hallolacğını düşünüyorum ama tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.nasıl başlayayım nelere dikkat etmem lazım.evet kızlar bekliyorum

kızlar bana şu kpds olayını biraz açabilirmisiniz ben lise mezunuyum ve 5 yıl almanyada yaşadım
kpds nedir bilmiyorum kesin dönüş yaptım.acaba bu sınava girme koşulları ne?
kazanırsam bana getirisi ne olacak?
sorular kazık mı:)
yani gayet bilgisizim bu sınav nezaman ve nereler de yapılır ?
beni aydınlatırsanız çok mutlu olacağım
çünlü kimse bunun ne olduğunu billmiyo çevremde
şimdiden teşekkürler:)

ya nerden kimse cevap vermiyo

merhaba sabine kpds bir yılda iki kez yapılıyor. şayet 4 yıllık üniversite mezunu isen ales ve kpdsye girerek akademik personel olabiliyorsun. tabi bunun için belirli şartlar var. mesela kpdsden en az 50, alesten 70 almak gerekiyor aleste türkçe ve matematik soruyorlar. ardından mülakat sınava giriliyor.
ayrıca devlet dairesinde çalışıyorsan ve kpdsden 70 üzeri bir puan alırsan dil tazminatı adı altında ücret veriyorlar. umarım yardımcı olabilmiştirim.

ben mayısta kpds almanca dan 92 aldım keşke kpss ya da alesten de alırım

bu haftasonu sınava girecek olan varmı? sınav giriş belgeleriniz geldimi? benim hala elime ulaşmadı :sm_confused:

ben aslında kpss ingilizceye çalışıyorum ama onun için nette de yeterli kaynak yok..elimdekilerde hep kpds..bende kpds ye çalışmaya başladım artık..hemen programı indiriyorum..neden daha önce buraya bakmadıysam site site gezdim..

Canım KPDS tarzı sınavlara hazırlık için sınav tekniği bilip çalışmalısın ki KPDS bol bol okuma ister ingilizce makaleler ki bunlar çoğunlukla uluslararası ilişkiler ve ekonomi üzerine olmalıdır. KPDS nin paragraf ve metinleri için yararlandığı kaynaklardan bazıları: The economist, american scientific mind, washingtonpost, newsweek gibi dergi ve gazetelerdir. Bunun dışında wikipedia dan da yararlanmaktadır. Bol bol okuma ve çıkan soruları çözersen başarılı olabilirsin. Sana tavsiyem kelime ezberlemekle vakit kaybetme saf kelime bilgisi sana sadece 8 puan kazandırır ona ayıracağın vakti bol okumaya harca derim.

Bu arada eğer seviyen temel seviye ise cesur öztürk kitaplarını çalışırken seni sıkabilir çünkü ingilizce anlatım yapıyor ve bence direkt sınava yönelik değil ingilizce öğrenmeye yönelik bir kitap (building skill for profeciency için söylüyorum) Yararlanabileceğin en iyi siteler kesinlikle dilforum.com ve kpds.org dur ki buraları sürekli takip edip eklentileri indirirsen gerisi kesinlikle senin çalışmana bakar

Kolay gelsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…