Kp para mevzusu

Ay adama da yazik ya. Onun da babasi atsan atilmaz..uzuldum esinizin haline. Allah yardimciniz olsun..Bu kayinpeder beni bile daraltti bu konudan okudugum kadariyla.

Ay adama da yazik ya. Onun da babasi atsan atilmaz..uzuldum esinizin haline. Allah yardimciniz olsun..Bu kayinpeder beni bile daraltti bu konudan okudugum kadariyla.
İnanın şimdiye kadar açtığım tüm konuları tarafsız bir şekilde kendimi de eleştirerek anlatmaya çalıştım .Yeri geldi bana hak verildi yeri geldi haksız bulundum kulağım çekildi :) eksiği var fazlası yok bu adamın maalesef.Amin Allah razı olsun sağolun

iyi yapmışsın o da biraz kafa dinler en azından. adam neye üzülüp sasiracagini bilemiyo yoksa. biraz zaman geçsin bu zorluklar yüzünden de daha güçlü olacaksiniz. sonra bugunler de bitecek. zamaninda uzuldugunuzu hatirlayacaksiniz ama eskisi gibi acitmayacak :) napalim hersey bizim için.

su an esin isteyse sana bi film onereyim onu izle kafan dağılır biraz düşlerin terzisi (dressmaker) ben izlerken cok etkilenmistim.

büyükler böyle işte napcaksin. ben de kendi ailemi aramadim tadim kacmasin diye. aksam esim aradi annesini babasını onlarla konusup kapattik. insanlari ozel gunlerden sogutuyolar yemin ederim. ama esimin hatrina işte

sen biraz daha böyle sakin kalabilirsen kendinin de rahatladigini farkedeceksin. hele bide bicirik krese baslasin...

benim kaynanam da hem arkamdan hem önümden konuşur. eskiden kafama takardim. simdi duymazliktan geliyorum. bak senle kötü olmayi göze alamiyolar. ama oğlu o neyle canını yakabilir?? senle oglunuzla.... o da esinin damarina basiyo. benim babaannem de aynen öyle yapardi. babamın bam teline basardi neler derdi neler. salla gitsin. onun ogluyla arasinda, kocan unutur sen yiprandiginla kalırsın

Epeydir takip ediyorum konunuzu, bu yaklaşımınız beni bile rahatlattı. Öyle doğru davranmışsınız ki.. Eşiniz ailesinden bunalmışken sizin onu anlamanız, destek olduğunuzu hissettirmeniz ilişkiniz için çok iyi olacaktır. Zaten zor bir görevi varken bir de bunlarla kafasının dolu olması.. Allah yardımcısı olsun. Siz de onunla birlikte sabredip serinkanlı olursanız kazanan çekirdek aileniz olacaktır. Size de sabır diliyorum :)

İzleyeceğim mutlaka .Hatta yarın akşam evde olmazsa birlikte izleriz:)
Aslında tepkimi girmesi bı yandan iyi oldu .En azından yarın öbür gün ev cikipta biz ödeyemeyiz filan derlerse ne tepki verecegimi biliyor bari :)
Ya maalesef kendi ailemin yaptıklarını da unutmuyorum ama maalesef insan kendi ailesini affetmek , sığınmak istiyo .Ben de her defasında tabiri caizse kapınin suratıma kapanışını izliyorum .O yüzden zaten kv yi aradım .Sadece konuyu açarsa bak kalktım geldim ,güzel vakit geçirdik güzel ayrıldık .Ne diye oğluna en ufak kizginliginda akliňa ben geliyorum ??o bileti alıp almamasinin benimle ne ilgisi var diye ? Baktım gayet normal konuşuyor zaten çok kısa konuştum .Ve kapattım .bırakıyorum eşim halletsin o görsün biseyleri ...
Ben artık kimseyle laf dalaşına girmeyeceğim önceki konularimi da biliyosun olan bize oldu .Yine herkes hayatına devam ediyor elbet birgün beni anlarlar :)

Çok çok teşekkür ederim çok sağolun :) en azından dur diyeceği yeri biliyo. tabi daha devamı gelirse o zaman oturup konuşurum dinlemese bile Dediğim gibi o geceyi öyle geçirip Babasinin da 1000 defa arayıp para para demesi sinirimi ziplattj .Artık 10 a kadar sayacagim önce )

Aynen içinde yok ..Birde bı defasında şöyle demişti iş yerinde saatlerce milleti dinliyorum bide evde mi kafam sissin :)

Sen ne dedin kuzum ben şikayet etmiyorum sohbet yada sorunu çözmek istiyorum desen oda sorun görmezdir.

aynen öyle canım siz kapıyı kapatinca hersey disarda kaliyo canınızı sıkmaya degmezler. işte sen ne kadar ailenden kazık yesen de affetmek istiyosun o da öyle. sen aslında esini korumak istiyosun ama aile işte...

kv yle de arani böyle tutmaya devam et bu sene tamamen rahatlicaksin insallah. burda baya bı yüklendikleri zamanlarda bile sakin kaldin. herşeyin üstesinden gelirsin sen :)

Sen ne dedin kuzum ben şikayet etmiyorum sohbet yada sorunu çözmek istiyorum desen oda sorun görmezdir.
Tamam tamam deyip kaçıyor normalde bişey anlatmaz bende sormam.Cok nadir söyler.Bi sabah geldi ama ayakta uyuyor .Dedi ki bı kayıp çocuk vardı babaannesi geldi .İfade alcam kadın 8 çocuk büyütmüş en küçüğü 38 yaşındaymış hepsinin nasıl doğduğundan nasıl buyuttugune,nasıl evlendirdigine kadar anlatmış teyzem olayı anlat sen deyince dur ama bunu anlstmasam sebebini anlsyamaSiniz deyip başa sarmış hep tam 4 saat anlatmış başka olay gelse kaçıp gidecektim başka olayda gelmedi dedi.Butun şube beyin felci geçirmiş eve gelince dedi ki ne olur 2-3 saat hic duymadan uyumak istiyorum kulaklarım ugulduyo beni dinlrnezsen oh olur diye dalga gecmistum :))

Böyle dediğinde çok komikmiş feseydin keşke sonra anlatası gelmez bazen ruhunu okşa youtube serhat yabancı yazıp izle kuzum - adamı instgramda takip ediyorum çok güzel şeyler paylaşıyor

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun :* valla en son İzmir'e gitme olayında fena laf isittim ya öyle herkes beni haklı gorsun mantığında değilim .Öyle insanları da sevmiyorum .bazı konularda öluyo iyi yazana teşekkür ,kötü bişey yazana sanane tarzı cevaplar , hoşlanmıyorum.Allah razı olsun herkesten tanımadıkları bir insanın drdine vakit ayırdılar ...
Yani eşimi darlarmicam yüzyüze geldiğimizde böyle fitnelik filan yaparlarsa eşime bırakacağım .Gerçekten 2 yıl beynimi o kadar meşgul etti ki o kin ,nefret ..Yemin ediyorum iki gündür aynı duygu içimi tekrar kemirdi. iliklerime kadar öfke doluyorum gerek yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…