- Konu Sahibi capricorn87
-
Ay adama da yazik ya. Onun da babasi atsan atilmaz..uzuldum esinizin haline. Allah yardimciniz olsun..Bu kayinpeder beni bile daraltti bu konudan okudugum kadariyla.Bugün sabah sabah yine babası aramış ,para yok diye ...Normalde akşam ise gideceği zaman ben geç uyandiriyirum sabaha kadar uyumayscak diye ...Ama adam sabahın 8 inde aramış .Sonrada uyuyamamis sinirden ...Dedi ki ne kadar para meraklısı insanmış bin kere aradı bin pişman oldum " bişey demedim başta .Sonra sadece dedim ki evet belki gereksiz bı tepki oldu haksizim ama babanın tavrına sinir oldum .Ben o gece korkudan uyuyamadım sana bişey olursa diye ,ses etmeyelim uyu diye çocukla ses çıkarmadan oynamaya çalışıyoruz ama gece gündüz saate bakmadan düşünmeden arıyor .Oradayken gelen iş imksnini da kim gidecek şimdi oraya diye kabul etmedi işte bunlar beni kızdırdı dedim.
Sadece kafasını salladı .Sonra kahvaltı yaptık .Oğlumla oynadı bana da işin filan varsa cik dolaş kafan dağılır hem dedi .Çıktım 1 saat dolaşıp geldim .
Geldiğimde söyleniyordu .Baktım yine babası.Dediginiz gibi o zaten bunalmış ...
İnanın şimdiye kadar açtığım tüm konuları tarafsız bir şekilde kendimi de eleştirerek anlatmaya çalıştım .Yeri geldi bana hak verildi yeri geldi haksız bulundum kulağım çekildi :) eksiği var fazlası yok bu adamın maalesef.Amin Allah razı olsun sağolunAy adama da yazik ya. Onun da babasi atsan atilmaz..uzuldum esinizin haline. Allah yardimciniz olsun..Bu kayinpeder beni bile daraltti bu konudan okudugum kadariyla.
Valla öyle gekdigimde yeter artık baslicam parana ,elin ayağın mi tutmuyor ,beni yolmanin derdine mi düştünüz birisi yok karina bilet alıyon bana niye almadın der öteki yüz kere arar para para ,yok gelmemiş bidaha gönder diye başımı yer git bankaya içeriden çek onu da mı beceremiyosun yeter filan diye bağırıyordu .Rahatsız olmasin diye mutfağa geçtim .Birşey sormadım .Kapatınca geçtim içeri ben kahve içeceğim sende içer misin dedim olur dedi.yaptim sonra ütü yapmaya geçtim uyumak istersen haber ver utuyu gece de yaparım dedim.Yok uyuyamam ki sağolsun icine ettiler uykumun dedi.Sadece sıkma canını şenlik bir durum yok elinden geleni yaptın .Dedim .
Çok fazla konusmadik dediğim gibi hala bı soğukluk var o kadar .Bu arada bugün kandil ya kendi annemi aradım tabi yine pişman oldum .sonra kv yide aradım laf açarsa sakince konusacaktim ama gayet normal konuştu .Alalh razı olsun filan diye kapattı.Yani bilmiyorum maalesef kendi annem böyle boğazına silah fayamisim gibi konuşurken kv nin arkamdan fitnelik yapmaya calissa da yüzüme boyle gayet güzel dualar ederek filan konuşması da ayrı canımı yakiyo
Epeydir takip ediyorum konunuzu, bu yaklaşımınız beni bile rahatlattı. Öyle doğru davranmışsınız ki.. Eşiniz ailesinden bunalmışken sizin onu anlamanız, destek olduğunuzu hissettirmeniz ilişkiniz için çok iyi olacaktır. Zaten zor bir görevi varken bir de bunlarla kafasının dolu olması..Bugün sabah sabah yine babası aramış ,para yok diye ...Normalde akşam ise gideceği zaman ben geç uyandiriyirum sabaha kadar uyumayscak diye ...Ama adam sabahın 8 inde aramış .Sonrada uyuyamamis sinirden ...Dedi ki ne kadar para meraklısı insanmış bin kere aradı bin pişman oldum " bişey demedim başta .Sonra sadece dedim ki evet belki gereksiz bı tepki oldu haksizim ama babanın tavrına sinir oldum .Ben o gece korkudan uyuyamadım sana bişey olursa diye ,ses etmeyelim uyu diye çocukla ses çıkarmadan oynamaya çalışıyoruz ama gece gündüz saate bakmadan düşünmeden arıyor .Oradayken gelen iş imksnini da kim gidecek şimdi oraya diye kabul etmedi işte bunlar beni kızdırdı dedim.
Sadece kafasını salladı .Sonra kahvaltı yaptık .Oğlumla oynadı bana da işin filan varsa cik dolaş kafan dağılır hem dedi .Çıktım 1 saat dolaşıp geldim .
Geldiğimde söyleniyordu .Baktım yine babası.Dediginiz gibi o zaten bunalmış ...
İzleyeceğim mutlaka .Hatta yarın akşam evde olmazsa birlikte izleriz:)iyi yapmışsın o da biraz kafa dinler en azından. adam neye üzülüp sasiracagini bilemiyo yoksa. biraz zaman geçsin bu zorluklar yüzünden de daha güçlü olacaksiniz. sonra bugunler de bitecek. zamaninda uzuldugunuzu hatirlayacaksiniz ama eskisi gibi acitmayacak :) napalim hersey bizim için.
su an esin isteyse sana bi film onereyim onu izle kafan dağılır biraz düşlerin terzisi (dressmaker) ben izlerken cok etkilenmistim.
büyükler böyle işte napcaksin. ben de kendi ailemi aramadim tadim kacmasin diye. aksam esim aradi annesini babasını onlarla konusup kapattik. insanlari ozel gunlerden sogutuyolar yemin ederim. ama esimin hatrina işte
sen biraz daha böyle sakin kalabilirsen kendinin de rahatladigini farkedeceksin. hele bide bicirik krese baslasin...
benim kaynanam da hem arkamdan hem önümden konuşur. eskiden kafama takardim. simdi duymazliktan geliyorum. bak senle kötü olmayi göze alamiyolar. ama oğlu o neyle canını yakabilir?? senle oglunuzla.... o da esinin damarina basiyo. benim babaannem de aynen öyle yapardi. babamın bam teline basardi neler derdi neler. salla gitsin. onun ogluyla arasinda, kocan unutur sen yiprandiginla kalırsın
Çok çok teşekkür ederim çok sağolun :) en azından dur diyeceği yeri biliyo. tabi daha devamı gelirse o zaman oturup konuşurum dinlemese bile Dediğim gibi o geceyi öyle geçirip Babasinin da 1000 defa arayıp para para demesi sinirimi ziplattj .Artık 10 a kadar sayacagim önceEpeydir takip ediyorum konunuzu, bu yaklaşımınız beni bile rahatlattı. Öyle doğru davranmışsınız ki.. Eşiniz ailesinden bunalmışken sizin onu anlamanız, destek olduğunuzu hissettirmeniz ilişkiniz için çok iyi olacaktır. Zaten zor bir görevi varken bir de bunlarla kafasının dolu olması..Allah yardımcısı olsun. Siz de onunla birlikte sabredip serinkanlı olursanız kazanan çekirdek aileniz olacaktır. Size de sabır diliyorum :)
Aynen içinde yok ..Birde bı defasında şöyle demişti iş yerinde saatlerce milleti dinliyorum bide evde mi kafam sissin :)
İzleyeceğim mutlaka .Hatta yarın akşam evde olmazsa birlikte izleriz:)
Aslında tepkimi girmesi bı yandan iyi oldu .En azından yarın öbür gün ev cikipta biz ödeyemeyiz filan derlerse ne tepki verecegimi biliyor bari :)
Ya maalesef kendi ailemin yaptıklarını da unutmuyorum ama maalesef insan kendi ailesini affetmek , sığınmak istiyo .Ben de her defasında tabiri caizse kapınin suratıma kapanışını izliyorum .O yüzden zaten kv yi aradım .Sadece konuyu açarsa bak kalktım geldim ,güzel vakit geçirdik güzel ayrıldık .Ne diye oğluna en ufak kizginliginda akliňa ben geliyorum ??o bileti alıp almamasinin benimle ne ilgisi var diye ? Baktım gayet normal konuşuyor zaten çok kısa konuştum .Ve kapattım .bırakıyorum eşim halletsin o görsün biseyleri ...
Ben artık kimseyle laf dalaşına girmeyeceğim önceki konularimi da biliyosun olan bize oldu .Yine herkes hayatına devam ediyor elbet birgün beni anlarlar :)
Tamam tamam deyip kaçıyorSen ne dedin kuzum ben şikayet etmiyorum sohbet yada sorunu çözmek istiyorum desen oda sorun görmezdir.
Tamam tamam deyip kaçıyornormalde bişey anlatmaz bende sormam.Cok nadir söyler.Bi sabah geldi ama ayakta uyuyor .Dedi ki bı kayıp çocuk vardı babaannesi geldi .İfade alcam kadın 8 çocuk büyütmüş en küçüğü 38 yaşındaymış hepsinin nasıl doğduğundan nasıl buyuttugune,nasıl evlendirdigine kadar anlatmış teyzem olayı anlat sen deyince dur ama bunu anlstmasam sebebini anlsyamaSiniz deyip başa sarmış hep tam 4 saat anlatmış başka olay gelse kaçıp gidecektim başka olayda gelmedi dedi.Butun şube beyin felci geçirmiş eve gelince dedi ki ne olur 2-3 saat hic duymadan uyumak istiyorum kulaklarım ugulduyo beni dinlrnezsen oh olur diye dalga gecmistum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?