Kp para mevzusu

Böyle bir Kv kp bende var.Allah yardımcımız olsun demeye geldim

ben sahsen seni haksız kötü niyetli vs bulmadim. gayet adimini da atip gittin evlerine. su saatten sonra senlik bisey yok zaten esinin de para vermeye niyeti yok. onlar dedigin gibi 'biz bu ev isine giriselim de dayanamaz verirler yetişemedigimiz yerde' diyolardir.

hem siz onlara ev alsaniz kiz miras almaz diye bisey yok. acar davasini alır hakkini. o da der ki ben de calistim eve harcadim kendim mi yedim benim de hakkim. dedigin gibi hic bulasmamak lazim böyle islere.

ama esinle de arani bozma bunlar icin. kpss ye odaklanmaya çalış. cok azimli bi insansin çoğu kişi yapamaz seni gibi sehir sehir sınavlara girmeyi cocuklu haliyle. inşallah gönlünce olur ama kimse de capri fedakarlık yaptı demez. göze görünmez yaptığın iyilikler. bı çırpıda ativerirler emeklerini

Düğün İstanbul'da oraya gidecek .esim. neden son dk ya bıraktın pahalı filan dedi o yüzden diyo hanımefendi .
Evet kesinlikle şimdiden bile yıprandı adam o yüzden gereksiz yere uzzmek istemiyorum .Mesela bugün gitti ya yarın sabah 8 de gelecek 11 de tekrar görev var pazartesi sabah 9 gibi gelecek .1,5 günde sadece 3 saat evde ondada uyur Mu yemek mi yer bilmiyorum .Malum buralar seçim zamanı olaylı oluyor.Gecen yıl c.baskani seçiminde okuldan gece çıkamadılar. Okul taranmış .Allah'a emanet yasiyo millette hala sömürme peşinde .şuan ev zor ama arabayla peşinat biriktirebiliriz alsın girsin borca

Bence arabaya yönlendirin madem ki de bu kadar düşkünler bence arayın annesini annesine sana biraz para yollayacağım babamın haberi olmasın sıkıştığın zaman harcarsın degin ona 1000 tl yollayın rahat etsin kadıncağız kp de nerden buluyosa bulsun

paraları yoksa almayacaklar evi olunca alacaklar. hem ayranım dökülmesin hem elim öpülmesinle olmuyor bu işler. hiç karışmayın bence en mantıklısını düşünüor adam.

Biz de karadenizliyiz canım eskidenmiş o kızlara mal yok muhabbeti. Şimdi baba yaşarken kızlara mal yok derler baba öldüğünde ilk mirasçı onlar çıkarlar dikkat et bunu bir Karadenizli olarak söylüyorum. Devlet veriyor bir kere o hakkı kimse kusura bakmasın.

Ne uyanık adammış valla tebrik ederim. Evlatlarını evlat değil de sponsor görmek ne güzel. Ama eşiniz cevabını vermiş. Zaten her ay her ay sizi daralması ayıp ya. Eşin sanki aylık 10000 maaş mı alıyor. Alsa bile yollamak zorunda değilsiniz

Başlığı kara para diye okudum iyimi benim kafa gitmiş ya

Cok haklısın zaten kız miras almaz Düşüncesi bile itici ki alır çünkü o kız şuan evin geçimine katkıda bulunuyor gördüm az çok.Ne gerrk var yani.
Evlerine gittim kj burda herkese teşekkür ettim çünkü gitmeye niyetim yoktu .Ve evet pişmanlıklsrini gördüm vs kızdığım en ufak bir şeyde böyle arkadan laflar duymak .
Sağol Allah razı olsun uğraşıyorum kendimce başarılı olamasanda ,oturup sınava ağırlık vereceğim artık oğlumda büyüdü o da yavaş yavaş anaokuluna gitmeye başlar Eylül gibi ..herşey olacağına varıyor

Ergen gibi davranıyor.Kv ile akrabalar büyüklerin zoruyla istemeden evlenmişler. Esim hep anlatırdı eskiden ,canı sıkıldıkça bunları bırakır gidermiş,eşimle ablası okul sonrası ve yaz tatilinde konfeksiyonda çalışırmış annesi de temizlik işi yaparmış fırınlarda filan ,eskiden de doğru düzgün cakusmazmis .O yüzden sanırım eşim ve ablası da hep çocuklarına bişey bırakma derdinde .
Ya işte eşim cevabını veriyor şimdiye kadar hiç göndermedi saklamaz çünkü ama ev ödemesi olunca ,odeyemezseniz çıkın evden diyemez bende kendi anne babama diyemem yani o zamanda gerçekten iyi şeyler olmaz

Aynen şu seçim telaşı filan bitsin .Girsin araba borcuna .Annesine yine yollarsa yollasin çünkü adam dirdirla eve para bırakıyor binbir nazla.Ama yine de annesine çok sinirlendim .Yani oğlundan bilet almasını isteyebilirsin açıkça de ,oğlum durumum sıkışık alabilir misin sen de geç ,mirin kırın yapıp sonrada karın çocuğun olunca Batmaz ben olunca batar deme işte

paraları yoksa almayacaklar evi olunca alacaklar. hem ayranım dökülmesin hem elim öpülmesinle olmuyor bu işler. hiç karışmayın bence en mantıklısını düşünüor adam.
Aynen arabaya yinlendirecegim kendimi art niyetli gibi düşünüyorum ama kp çok kötü düşünceli ya ,o zaman ödeyebileceği bir eve baavursun üst gelir düzeyine değil yani

Kesinlikle zaten bana göre düşüncesi bile saçma böyle bir şeyin ama oralarda erkek daha kıymetli ya.Birde sonuçta kardesi de şuan evin geçimine yardım ediyor yani .Onunda tabiki hakkı var .Anca eşim odeyecekse onun üzerine olması lazım ki o zamanda zaten babasından kalma olmuyor biz almış oluyoruz ee o zaman kendime alırım yani

Ya bişey dicem benim arkadaşımda başvurdu 500 tl ödediler sadece kayıt için sonrasında da aylık 400 felan ödencekmiş üstelik 2+1 İstanbul içinde maaşa göre ödeniyomuş sizinki neden yüksek

Ya bişey dicem benim arkadaşımda başvurdu 500 tl ödediler sadece kayıt için sonrasında da aylık 400 felan ödencekmiş üstelik 2+1 İstanbul içinde maaşa göre ödeniyomuş sizinki neden yüksek
İşte bende onu anlayamadım .2+1 lerde ikamet şartı kosmuslar İzmir'de o ilçelere 1 yıl en az ikamet şartı diye .3+1 de yokmuş ama zaten büyük ev istiyor kontesler ama ödeme niye o kadar ? Bu adamın sadece emekli maaşı var şuan aylardır çalışmıyor .Massa göre olmuyor mu tokide sinir yani en fazla 2000 filan diye biliyorum maaşı buna nasıl 1800-1900 ödemeli ev çıkar ? Yine yakan mı söylüyor acaba ?tek gitmiş çünkü .yani aslında 800-1000 TL ödemesi olacakta ,fazla söyleyip uyanıklık yapma peşinde mi diye düşündüm

4.000 civarı ve altı gelir sınırlaması varmış yani bu arkadaşımın bahsettiği şeyde alt gelir olarak geçiyormuş maaşı o kadar etmediği için peşinatta 13.000 felan dedi yanlış hatırlamıyorsam çıkarsa yani üst gelir gözükmesi için onun nasıl bir geliri olması lazım ki 4.000 den fazla gelir göstermesi gerekiyor alt sınırlamada kalmamak için bir emekli maaşıyla o kadar gelir olmaz diye düşünüyorum iyi emekli olabilmiş valla

Babam 54 yaşında aylığı 3500 bile olmayabiliyor.Demir doğrama ustası.Yaz kış demeden çatı tepelerinde adam.Bir yıldan fazladır işleri durdu.Bir haftalık iş bile çıksa sevinerek gidiyor adam.Çalışmak insanın içinde olacak.Görümceye de yazık.Sen babanın yapması gerekeni yap eve bak ama mirastan sana pay vermesinler.Eşine bunun hak olduğunu ayrım yapılmaması gerektiğini ve eşit olarak bölmesini söylersin umarım.

Eşiniz gerekli mesafeyi koymuş ve babasının farkında.sizin endiselenmenize gerek yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…