Kp para mevzusu

Fesat değilsiniz onu bi aklınızdan çıkarın. Herkes kendi ailesini düşünür. Bende aynı durumdayım sizi çok iyi anlıyorum. Kötü niyetli de değilsiniz.
Teşekkür ederim .Rabbim size de yardım etsin. İnşallah size çıksın ev.Valla tövbe tövbe ama bunca sorundan sonra diyorum keşke evlenmeseydim gerçekten ailesi olmayan birisi olsaymis .Bu kadar saçma düşünüyorum artık.tayijimiz çıktığında da aradı babası .Yol parası veriliyor ya 4000 filan olur diye konuşmuştu eşim orada ni akrabası sorunca sonra biz eve döndük eşya topluyoruz aradı .Ee ben calisamadim borcum var bana 10000 verir misin ??vermedi eşim .bilmiyorum gerekmediğini anlayınca vermiyor zaten ki şimdiye kadar vermedi hiç .İ yüzden adamı darlamak istemiyorum ama sinir oldum işte

Üst gelir de 2000 canım.ayrıca yoksul grubunun aylık taksitinde 1890 değil ayda 500 mü neydi yanlış hatırlamıyorsam ama 1000 i geçmez

Üst gelir de 2000 canım.ayrıca yoksul grubunun aylık taksitinde 1890 değil ayda 500 mü neydi yanlış hatırlamıyorsam ama 1000 i geçmez
O zaman bunlar kendi luksleri için mi bunu tercih ediyorlar ?bende saf saf keşke çıksa diye dua ediyorum .Dün bunu duyunca şok oldum .Birde şartlarda aylık kazanç 4500 u geçmeyecek diye şart vardı .Bankaya bı gidip geldiler ellerinde kâğıtta bu ücretler vardı .2+1 olmaz ,3+1 istiyorlar o çıktığında bir oda boş olacak birde yeni gelin gibi eşya değiştirirler artık .İzmir'de mi yok acaba alt gelir grubu yoksa bunlar kendi keyiflerinden mi yaptı bunu

Ben de İzmir deyim canım il farketmiyor 2+1 için 1000 tl peşineat 25 gibi birşey gelir sınırı 4500..3+1 için gelir sınırı yok başvuru 20000 ama bütün bunlar için şart evinin olmaması onların evi varmış nasıl olacak ki

Ayrıca niye 2+1 e razı değiller benim ailem bu yaşlarında kalabalık olmasına rağmen 2+1 de oturuyor para ona yetti.kimse elin şekeriyle Mevlüt okutmasın

iizmirde iki proje var şu an bir orta gelir biri alt gelir

iizmirde iki proje var şu an bir orta gelir biri alt gelir
Bende öyle gördüm ama bunlar Aliağa için başvuru yapmış .kura ile olacakmış ve bankadan verilen kâğıtta bazı ilçelerde 1 yıl ikamet şartı vardı sanırım o yüzden Aliağa ve 3+1 oldu .Başta konuşurken aylık en fazla 1000 TL dir diye konuşmuştuk kv ile .Gidip geldiler durum değişti anlamadım tek seçenek bu muydu yoksa onlar mi üst gelir istedi bilmiyorum

Benim babam senin kayınpeder gibi birisiydi ...annem abim dersaneye gidebilsin diye 36 yaşında işçi olarak işe başladı.Gecici mevsimlik işçi olarak girdiği kamu dairesinde yeri geldi asgeri ücretin altına maaşımı tam aldım diye imza attı.Sonra kadroya bile girdi.Keske KV çalışıp kendisi de bir emeklilik hakkı kazansaydi. İşiniz çok zor...ev alsanız siz ömrümüzce birseyin sahibi olamayacaksiniz.

Her ilçenin yoksul orta grubu oluyor biz de Bergama için konuşmuştuk

size güvenip üst seçeneğe bakmasınlar o zaman.

Aynen öyle .O lüks merakı esimde de var .Babasının beceriksizliği onlarda hırs olmuş .Oturduğunuz ev lüks bir evdi burada .Kirası 900 .Lojman çıkınca gitmek istedim diye birbirimize girdik .Ferah ferah oturutomusuz .Eyvallah çok güzel evdi gerçekten ama kira ya niye vereyim .Lojmanda TOKİ'nin lojmanı 2+1 çok küçük ama kavga dövüş geldik .Ben istiyorum ki kiraya boşa verecegime kendime yatırım yapayım kendi evim olsun .
Mesela şuan ev işi biraz sıkıntı olduğu için ,arabayı yukselrelim o şekilde birikim yapmış olalım ilerde gerekirse satar peşinat yapar kalanıyla orta yollu birşey alırız diyio.
Tamam borca girince ödeniyor biliyorum ama bana da arabaya para gömmek salakça geliyor ve baktığı arabalar lüks araba yani en ucuzu 100000 TL beğendiği de genel olarak 120000 den başlıyor .
Bu sefer deliriyorum ama karşı çıkmayıp git al diyeceğim sanırım en azından kendi borcumuzu isteriz deyip rahatlarim.

Her ilçenin yoksul orta grubu oluyor biz de Bergama için konuşmuştuk
Öyle mi diyorsunuz ? Yani o zaman kafalarına göre yaptılar yani .İşte bende bu sefer o alttan almalarda art niyet arıyorum ister istemez .Şuan kv ile normal ayrıldık ne desem yanlış anlamıyor hiç eşimi darlamayop onunla konuşayım daha orta grup yokmuydu bunu nasıl ödeyeceksiniz filan diye

size güvenip üst seçeneğe bakmasınlar o zaman.
Bilerek yaptılar yani ...genel olarak lüks merakları var zaten de .Of o zaman tel da kv ile sohbet eder gibi konuşacağım .Sonrada eşime onay vereceğim araba için .İlla borca gireceksem kendim için gireyim

Yok evleri kira .Ama bunlar 1000 TL başvuru için vermiş .3+1 e başvurduk diyor .Bankadan alınan kağıdı görmüştüm ben .Orada sanki hepsi için tek fiyat gibi yazılmış .Ne yaptıklarını onlarda bilmiyor desene

Aminnn hayırlısı artık. Ama çıkma şansı biraz az bence çünkü ev az. Sizde şimdiden kendinizi üzmeyin ve bu yüzden eşinizle aranızı bozmayın. Fikrinizi bilmesi yeterli şimdilik.

yani ben bildiğimi söylüyorum bence eğer eşiniz bu taşın altına girmiyorsa eğer siz hiç su bulandırmayın yatırım yapın.

Tamam durumları kötüymüş ama kp’nin Millete kaptıracak 40 bini varmış öyle böyle çalışmış kapamış. Sırtını hep evlatlarına dayanacağına azıcık gayret etsin. Eşine araba almasında baskı yap bence onay falan verme. Yoksa o evin borcunu siz ödersiniz diğer kardeşlerde mirasçı olur.

O zaman tokiden ev almak cok zormus

Bana sanki size ve diğer çalışan görümceye güvenerek eve girecekler gibi geldi.Eşim memur yani borç var ama şükür sabit bir gelir de var, peşinatı arabayı satarak ödeme fikriyle biz de başvurduk tokiye, hatta benim ailem biz veririz peşinatı dedi.Öyleyken 2+1 e başvurduk,küçük olsun bizim olsun,nasip tabii..
Elinde hiç peşinat yokken,50 yaşında çalışmak istemeyen adamın borcu sizi illaki bulur.
Bence eşiniz haklı,siz fedakarlık edip lojmana taşınmışsınız,bir şeylerin sahibi olmak için de borca girmek gerekiyor.Ödeme imkânınız dahilinde bir araba alın,hem işinizi görür hem sermayeniz olur.
Eşinizin ailesi içinde mesela imkânınız varsa annesine aylık bir miktar para verin görünceniz de katsın daha güzel bir eve çıksınlar,yani ev kredisi 1.500 ödemek zor, siz aylık 400 lira yollasaniz bir o kadar onlar katsa daha iyi bir yere taşınabilirler belki.

Toki evlerine pesinat verildiyini bilmiyordum. Onu da gectim, ayliginin o kadar oldugunu bilmiyordum
Abim de Toki'den 10 sene önce ev aldı. 20 bin peşinat verdi annemler abim taksitlerini ödedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…