Kozyatağı central hospital

Ahsenelam

Ahsen Elam ❤️
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2019
211
113
18
38
İstanbul
Merhaba arkadaşlar İstanbul da Kozyatağındaki kadın doğum için central hospitala giden var mı. Figen Temelli ye randevu aldım gebelik takip için.. Bir arkadaşım önermişti iyi diye.

Merhabalar, Benim bir arkadaşım Central hospital'da doğum yaptı. Doktoru da Figen Hanımdı ve arkadaşım çok memnundu. Arkadaşım doğum yaptığında ziyarete gittim ,hastane koşulları da gayet iyiydi, Figen Hanım da sonuna kadar normal doğumu destekledi Arkadaşım son anda sezeryan diye tuttursa da Figen Hanım onu cumartesi akşam saati olmasına rağmen hep normal doğuma yönlendirdi. Ben de o civarda doktor araştırıyorum ama aklımda öncelikli olarak Figen Hanım var. Siz gittiniz mi muayeneye? Eğer gittiyseniz izlenimleriniz neler?

Merhabalar, Benim bir arkadaşım Central hospital'da doğum yaptı. Doktoru da Figen Hanımdı ve arkadaşım çok memnundu. Arkadaşım doğum yaptığında ziyarete gittim ,hastane koşulları da gayet iyiydi, Figen Hanım da sonuna kadar normal doğumu destekledi Arkadaşım son anda sezeryan diye tuttursa da Figen Hanım onu cumartesi akşam saati olmasına rağmen hep normal doğuma yönlendirdi. Ben de o civarda doktor araştırıyorum ama aklımda öncelikli olarak Figen Hanım var. Siz gittiniz mi muayeneye? Eğer gittiyseniz izlenimleriniz neler?
Merhaba geç gördüm ama yinede yazmak istedim . Figen hanıma devam ediyorum şimdilik bir problem yaşamadık. Gayet memnunum. Tek üzüntüm ilk hamileliğim sezeryan olduğu için ikincisini normal doğum olmasını pek desteklememesi. Ben de altı yil geçecegi icin normal doğum olmasını çok istiyorum. Bakalım tekrar konuşucam ileride. Ama onun dışında kafa ne takılırsa güzelce ilgileniyor. Tatlı bir dille Anlatıyor..

Back