• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kozmik Enerji Terapisi

aryaarseven

Üye
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar size birebir edindiğim tecrbülere sonucu olan bir deneyimi aktarmak istiyorum. Kozmik enerji terapisiyle bir arkadaşım sayesinde tanıştım ve hayatımdaki olumlu değişimleri zaman içerisinde edindiğim farkındalığı ve pozitif etkilerini sizlerle paylaşmak istedim. 27 yaşındayım ve şimdiye kadar enerji çakra yada herhangi bir spritüel olaylarla hiç ilgilenmedim Kozmik enerji terapisi bilimsel olarak çeşitli araştırmalar ile desteklenen bir enerji yöntemi hayatınızda rahatsız olduğunuz şikayet ettiğiniz değişmesini istediğiniz fiziki ve ruhsal her probleminizin aslında zihninizde şekillendiğini ve bunu değiştirmenin yine sizin elinzde olduğunu öğreten bir yöntem aslında Hepimizde çok ciddi bir potansiyel mevcut fakat bunu kullanmayı bilmiyoruz ne yazık ki kozmık enerji terapisi burada devreye girerek enerji kanallarıyla sorunlu olan çakralarınızın çalışmasını ve hayatınızdaki gözlemlediiğiniz negatif durumların çözülmesini ve sahip olduklarımızın daha iyisine sahip olmayı amaç edinmekte. Suan benim devam ettiğim ve bunu Türkiye`de uzman kadrosuyla yapan birkaç yer sanıyorum ki bunlardan biri de Cosmomia. Yerleri Nişantaşında oldukça kolay bir lokasyonda her bırı alanlarında uzman olmus psıkolojik danısmanlar, terapıstler, saglıklı yasam ve wellness uzmanı, aıle ve cıft terapısı gıbı buyuk ve genıs bı yelpazede hızmet sunuyorlar Ben gıttım denedım ve denemeye de devam edıyorum hayatımdakı farkındalıgı ve sahıp oldugum gucu ve potansıyelı kullanmayı ogrendıgımden berı de hersey benım ıcın daha ıyıye dogru gıdıyor. Eger bu konularla ılgulenıyorsanız sıze tavsıyem gıdıp danısın ve kendılerıyle tanısınö hepsı cok tatlı ve bılgılı ınsanlarö sıze yardımcı olmaktan cekınmeyeceklerdır.

Herkese sevgıler.

Back