Kozmetik

maybelline affinitone fondöten güzeldir.. iki yıldır onu kullanıyorum acaip memnunum ayrıca spf side var :)

canımm fontdoten kullanıodum o daha çok yıprtır dediler bende artık pudra kullanıom :) bi far en önemlisi rimel filan

canım sen konuyu açalı bayağı uzun bir süre olmuş ama sen hala aynı konuda meraktaysan :) kesinikle m.a.c.'in fondötenini öneririm cildinin sağlığı açısından...

cnm mineral ürünler kullan markası ilah cok pahalı satılan birşey olamsına gerk yok ama su 3-5 liraya japonlarda satılan kalitesiz kursunlu ürünleri fln alayım deme..

16 yasındasın fondeten onermem.. dah yasın genc daha ilerki yıllarda ihtiyacn olursa kullan bence.

ama illahta kullancam dersen pata krem olan sonradan pudra havası vere nfondetenler var onlardan al yada mineralli. ozellikle mineral cunku bunlar gozenek kapatmıyo!!!!

ben avon un bazı urunlerini kullanıyorum kullandıklarımdan memnunm. maybelline için sadece eyeliner vardı oda alerji yapmıstı cok once kullannan bi arkıma verdm..

selamm

yasın daha cok genc gercekten cildine yazık mumkun oldugunca fondoten kullanmaktan kacınmalısın..

dogal urunleri kullanmanı tavsiye ederim.. kozmetik urunler heleki genc yaslarda baslanırsa ilerde kesin cilde olumsuz etkilerde bulunuyor..

foreverın adını duydunmu bilmiyorum ama urunleri %100 dogaldır..
en azından fondoten ve puduranı ozenle sec cunku suratında saatlerce kalan
ve cildi bozan asıl onlar oluyor...

X